www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

2009 dan beri Crohn 1990 dan da sigortalıyım.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Hukuk Danışmanımız
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceylanpınar

MesajTarih: Pzr Tem 19, 2009 11:55 am    Mesaj konusu: 2009 dan beri Crohn 1990 dan da sigortalıyım. Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Kardeşlerim,
Öncelikle herkese Acil şifalar dilerim. Ben 1990 yılından beri sigortalıyım 1990 dan bu yana 1300 gün civarında bir ssk primim bulunuyor. 1999 da crohn hastalığına yakalandım. ve şu an hiç bir resmi işte çalışmıyorum. 550 gün askerlik borçlamamı yaparsam 1800 gün şartı doluyormu ne yapmam lazım malulen rapor alabilmem için ne yapmam gerekli ayrıca emekli olabilmem mümkünmü ? yardımcı olabilecek bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim.
Rahatsız ettiysem özür dilewrim.
Herkese saygılar
light_ekol@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ceylanpınar

MesajTarih: Pts Tem 20, 2009 2:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TEKRAR MERHABALAR .. YAPILAN BİR UYARI ÜZERİNE CEVABI SİTEDEN YAYINLANMASI NOTU İSTENYOR.
BELKİ BENZER SORUNU OLAN KARDEŞLERİMİZ FAYDLANIRLAR DİYE SORUMA SİTEDENDE CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
SAYGILAR.
Başa dön
İskender
Site Admin

MesajTarih: Sal Tem 21, 2009 10:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ceylanpınar aramıza hoşgeldiniz. Sitemizde kısa bir araştırmayla sorunuzun cevabını bulabileceğiniz yayınlarımız olmuştu. ben kısaca yardımcı olayım.

Emeklilikte 2 kıstas var.
1- Sakatlık raporu ve vergi indiriminden faydalanarak emeklilik,
2- Malülen emeklilik.

İlk seçenekte %40 ve üzeri oran + 3600 gün + 15 yıl çalışma
İkinci seçenekte %60 ve üzeri oran + 1800 gün + 5 yıl çalışma.

Geçmiş olsun
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Çrş Tem 22, 2009 10:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ DANIŞMANIMIZDAN GELEN MAİLİ TARAFINIZA AKTARIYORUM ..
GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLİYOR ...CEVAP YAZAN SEVGİLİ BENİANA TEŞEKKÜRLER YARDIMI İÇİN ..

Kime: Ercan Zorlu
Tarih: Çrş Tem 22, 2009 10:16 am
Konu: Re: hukuk danışmanı kısmın da bu soruya cevabın olursa sevinirim
selam arkadaşım öncelikle gecmiş olsun aramıza katılmana sevindim emeklilik konusunda sordugun sorudugun soruya yakın sorular olmuş ve yanıt vermiştim senin sorunua gelince 1990 da ilk sigortalılıgın olmuş 6/8/2003 tarihine kadar 12 yılı doldurdugun için S G S yeni yasa seni etkilemiyor malülen emekli olabilmen için en az %60 özürlü raporu alman gerekiyor 1800 günle emekli olman için aslında cron hastalıgına %60 rapor veriyorlar ama o heyetin uygun görmesi gerekir 2. bir husus %40 özürlü raporuyla emekli olma biraz daha kolay çünkü bu raporu kolay alırsın fakat bu şekilde emekli olabilmen için sigorta başlangıcın 1990 yılında oldugu için 3600 pirim günü gerekir %60 raporu alabilkirsen emeklisin raporu alabilmen için iş kura müracat edebilirsin iş bulmak için özürlü raporu alacagım diye yada emekli olacagım malülen diyerek ssk ya müracat edebilirsin onlar seni bir hastaneye sevk ederker aldıgın rapor derecesine göre durumu degerlendirirsin remiksiyonda nice yıllara

"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ceylanpınar

MesajTarih: Prş Tem 23, 2009 11:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TEŞEKÜRLER DEĞERLİ KARDEŞM
HERKESE ACİL ŞİFALAR DİLERİM
SAYGILAR
Başa dön
safak01

MesajTarih: Cum Tem 24, 2009 2:23 pm    Mesaj konusu: %40 rapor Alıntıyla Cevap Gönder

%40 rapor alırsak vergi indiriminden yararlanabiliyoruz 5 yıldır ssk lıyız raporu alırsak 15 yıldamı emekli olacağız yoksa 15 yılı doldurunca tekrar sgk gidip bizim böyle durumumuz var deyip tekrar sevk alıp tekrarmı rapor almamız gerekiyor anlıyamadım özürdilerim açıklarsanız sevinirim
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Hukuk Danışmanımız Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

resimli yemek tarifleri
manisa yapı denetim
lol oyun