| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ceylanpınar
|
Tarih: Pzr Tem 19, 2009 11:55 am Mesaj konusu: 2009 dan beri Crohn 1990 dan da sigortalıyım. |
|
|
Değerli Kardeşlerim,
Öncelikle herkese Acil şifalar dilerim. Ben 1990 yılından beri sigortalıyım 1990 dan bu yana 1300 gün civarında bir ssk primim bulunuyor. 1999 da crohn hastalığına yakalandım. ve şu an hiç bir resmi işte çalışmıyorum. 550 gün askerlik borçlamamı yaparsam 1800 gün şartı doluyormu ne yapmam lazım malulen rapor alabilmem için ne yapmam gerekli ayrıca emekli olabilmem mümkünmü ? yardımcı olabilecek bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim.
Rahatsız ettiysem özür dilewrim.
Herkese saygılar
light_ekol@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ceylanpınar
|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
TEKRAR MERHABALAR .. YAPILAN BİR UYARI ÜZERİNE CEVABI SİTEDEN YAYINLANMASI NOTU İSTENYOR.
BELKİ BENZER SORUNU OLAN KARDEŞLERİMİZ FAYDLANIRLAR DİYE SORUMA SİTEDENDE CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
SAYGILAR. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Tem 21, 2009 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Ceylanpınar aramıza hoşgeldiniz. Sitemizde kısa bir araştırmayla sorunuzun cevabını bulabileceğiniz yayınlarımız olmuştu. ben kısaca yardımcı olayım.
Emeklilikte 2 kıstas var.
1- Sakatlık raporu ve vergi indiriminden faydalanarak emeklilik,
2- Malülen emeklilik.
İlk seçenekte %40 ve üzeri oran + 3600 gün + 15 yıl çalışma
İkinci seçenekte %60 ve üzeri oran + 1800 gün + 5 yıl çalışma.
Geçmiş olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Tem 22, 2009 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ DANIŞMANIMIZDAN GELEN MAİLİ TARAFINIZA AKTARIYORUM ..
GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLİYOR ...CEVAP YAZAN SEVGİLİ BENİANA TEŞEKKÜRLER YARDIMI İÇİN ..
Kime: Ercan Zorlu
Tarih: Çrş Tem 22, 2009 10:16 am
Konu: Re: hukuk danışmanı kısmın da bu soruya cevabın olursa sevinirim
selam arkadaşım öncelikle gecmiş olsun aramıza katılmana sevindim emeklilik konusunda sordugun sorudugun soruya yakın sorular olmuş ve yanıt vermiştim senin sorunua gelince 1990 da ilk sigortalılıgın olmuş 6/8/2003 tarihine kadar 12 yılı doldurdugun için S G S yeni yasa seni etkilemiyor malülen emekli olabilmen için en az %60 özürlü raporu alman gerekiyor 1800 günle emekli olman için aslında cron hastalıgına %60 rapor veriyorlar ama o heyetin uygun görmesi gerekir 2. bir husus %40 özürlü raporuyla emekli olma biraz daha kolay çünkü bu raporu kolay alırsın fakat bu şekilde emekli olabilmen için sigorta başlangıcın 1990 yılında oldugu için 3600 pirim günü gerekir %60 raporu alabilkirsen emeklisin raporu alabilmen için iş kura müracat edebilirsin iş bulmak için özürlü raporu alacagım diye yada emekli olacagım malülen diyerek ssk ya müracat edebilirsin onlar seni bir hastaneye sevk ederker aldıgın rapor derecesine göre durumu degerlendirirsin remiksiyonda nice yıllara _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
ceylanpınar
|
Tarih: Prş Tem 23, 2009 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
TEŞEKÜRLER DEĞERLİ KARDEŞM
HERKESE ACİL ŞİFALAR DİLERİM
SAYGILAR |
|
| Başa dön |
|
 |
safak01
|
Tarih: Cum Tem 24, 2009 2:23 pm Mesaj konusu: %40 rapor |
|
|
%40 rapor alırsak vergi indiriminden yararlanabiliyoruz 5 yıldır ssk lıyız raporu alırsak 15 yıldamı emekli olacağız yoksa 15 yılı doldurunca tekrar sgk gidip bizim böyle durumumuz var deyip tekrar sevk alıp tekrarmı rapor almamız gerekiyor anlıyamadım özürdilerim açıklarsanız sevinirim _________________ beterin beteri var haline şükret dostum |
|
| Başa dön |
|
 |
|