| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rsevinc

|
Tarih: Pzr Şub 08, 2009 6:05 pm Mesaj konusu: 2009 Motoplus Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı |
|
|
2009 Motoplus Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı
2009 yılı motosıklet fuar takvımı bellı oldu.Motosiklet fuarları konusunda süpriz gelişmeler söz konusu. Geçen sene bildiğiniz gibi Lütfü Kırdar Kongre Merkezi ve İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo olmak üzere iki tane motosiklet fuarı yapılmıştı.
İlk fuar 05 - 08Şubat 2009 tarihleri arasında CNR Expo Salon 9 - 10 - 11 'de , ikinci fuar ise 19 - 22 Mart 2009 tarihleri arasında yine CNR Expo Salon 1 - 2 - 3 'de yapılacak.
Geçen sene Lütfü Kırdar Kongre Merkezi yapılan fuar bu sene fuar takviminde gözükmüyor. Onun yerine MotoPlus adında nur topu gibi yeni bir motosiklet fuarımız oldu.
Fuar konusunda yaşanan asıl süpriz gelişme ise MOTED (Honda, Bmw, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Kymco, Harley Davidson, Moto Guzzi, Aprilia, Vespa, Piaggio, Peugeot, Gilera, Keeway, Derbi 'nin üyesi olduğu dernek) derneğinin MotoShow fuarından desteğini çekip, MotoPlus fuarına vermesi oldu. Yukarıda ismini saydığım motosiklet markalarının sadece MotoPlus Motosiklet ve Aksesuarları fuarında olacakları duyuruldu.
Geçen sene yapılan MotoShow adlı motosiklet fuarına ise MOTODER (Motosiklet sanayicileri derneği) derneğinin destek verdiği belirtilmiş.
Motosiklet fuarları hakkındaki bu gelişmeler umarım sektör için faydalı olur.
MotoPlus 2009 Fuarı Motocross Akrobasi Gösterisi ve Chris Pfeiffer Akrobasi Gösterisi.
LÜTFEN TIKLAYIN
_________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1517 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Şub 10, 2009 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
sanki motorun üzerinde bir an iskender beyi gördüm. yada bana öyle geldi _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Sal Şub 10, 2009 9:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| imre yazmış: | sanki motorun üzerinde bir an iskender beyi gördüm. yada bana öyle geldi |
Bence size öyle gelmiş sayın imre; baksanıza İskender bey bu sayfaya hiç uğramamış bile, motor merakı bittimi acaba... _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Şub 11, 2009 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Güldürdünüz beni valla. Motosikletin üstündeki ben değilim tabi İmre Hanım. Show bazında bir kullanıcı değilim ben. Ama iyi bir motosiklet kullanıcısı olduğumu söyleyebilirim. Tutkudur motosiklet. O sevda bitmez Ramazan Abi. Teşekkürler emeğine. Saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Çrş Şub 11, 2009 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| İskender yazmış: | | Tutkudur motosiklet. O sevda bitmez Ramazan Abi. Teşekkürler emeğine. Saygılar... |
Ben teşekkür edrim sevgili İskender, benimkisi sadece latife, motosikletin bir tutku olduğunu çok iyi biliyorum, o sizi üzerinden atar, siz kalkar yine üstüne çıkarsınız. Bir yakınım motosikletten düştü , 6-7 yeri kırıldı kolunda bacağında, platin taktırdı her tarafına , ayağa kalktı yine motorun üstüne attı kendini, kendine iyi bak... _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|