| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 11:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar verdiğiniz cvplar ve yorumlarınız için çok teşekkürler.
| iskender yazmış: |
Not: Artık okulun bitti. Seni aramızda daha çok görmek istiyoruz.[/align] |
Bu söze ne denir bilemiyorum ama hani atalarımızın bir sözü var "Gözüne dizine dursun" diye. Ben okul+diğer ekstra sınavlar+ hayatımdaki son olayları ve durumlarıda kısmen biliyorsunuz bunlara rağmen elimden geldiğince katılımda bulunmaya sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum;ama sanırım tarafınızca yeterli görülmüyormuş,bunu öğrendiğim iyi oldu. Ama hani bu konuyla ilgili şunuda söylemek isterim,ben elimden geldiğince katılımda bulunmaya çalışıyorum ama sitemizde üye olupta daha bugüne kadar tek bir kelime dahi yazma lütfunda bulunmayan arkadaşlara sesleniyorum.Farkındaysanız burda bir grup insan bişeyler yapmaya çalışıyor artık sizlerinde bir kenarından tutma vaktıniz gelmedi mi?
Sürekli söylediğimiz bir söz var BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR DİYE artık sizlerinde bu birliğin içinde kendinizi göstermenizin varlığınızı hatırlatmanızın vakti gelmedi mi?
İskender Bey(Dayımın kardeşi,böylelikle gıyaben benimde dayım olan zatı muhterem ) benim bu hafta sonu KPSS sınavım var 3 oturuma gireceğim,ondan sonraki haftada ehliyet sınavım var, ondan sonrası içinde Allah kerim Serbest Muhasebeci Staja başlama sınavına başvurcam, yani özetle hala sayabilceğim bahanelerim var  |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 7:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Not: Artık okulun bitti. Seni aramızda daha çok görmek istiyoruz. |
Selam Şirine,
Bence iski seni Manisa'ya davet ediyor.. güzel yemekler yapacak.. Seni ağırlıyacak :) _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:06 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | İskender Bey(Dayımın kardeşi,böylelikle gıyaben benimde dayım olan zatı muhterem |
Allah kimseyi hanım milletinin diline düşürmeye..
Anam bu yeğen kime çekmiş..Bir söyle bin cevap işit... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
harharyas
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
| Ercan Zorlu yazmış: | | Alıntı: | | İskender Bey(Dayımın kardeşi,böylelikle gıyaben benimde dayım olan zatı muhterem |
Allah kimseyi hanım milletinin diline düşürmeye..
Anam bu yeğen kime çekmiş..Bir söyle bin cevap işit... |
 |
|
| Başa dön |
|
 |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anam bu yeğen kime çekmiş..Bir söyle bin cevap işit...
cimcime tam avukat olacak yeğen  _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayat bana (iş hayatı)bir kaç meslek gurubuna dikkat etmemi öğretmiştir...
kuaförler,avukatlar,muhassebeciler,sigortacılar.....
Bu meslektekilere (tabi söz meclisin dışı kala)dikkat etmek lazımdır...
Eeee yeğende bunlardan biri...  _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dil pabuççç. Maşallah  |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
şirineciğim sen haklarından gelirsin . ama yinede desdeğe ihdiyac olursa hemen senleyim...... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 7:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
MAşallah maşallah yine ders çalıştığım için 20 saat kadar siteye giremedim arkamdan neler söylenmiş ne dedikodular yapılmış ve bu dedikoducuların başınıda çok sevgili DAYICIM ve dayımın kardeşi çekiyor.
Kİme çektiğim konusunda da cevap çok basit DAYICIM cevabı bulmanız için aynaya bakmanız yeterli ;ama siz şimdi kan bağımız yokki sen bana çekesin dersiniz, onun içinde şöyle diyebilirim; hayatımdaki her konuda ve özellikle insan ilişkilerimde SİZİ ÖRNEK ALIYORUM . Dilimin nasıl pabuç kadar olduğu anlaşılmıştır sanırım
| Ercan Zorlu yazmış: | Hayat bana (iş hayatı)bir kaç meslek gurubuna dikkat etmemi öğretmiştir...
kuaförler,avukatlar,muhassebeciler,sigortacılar.....
Bu meslektekilere (tabi söz meclisin dışı kala)dikkat etmek lazımdır...
Eeee yeğende bunlardan biri...  |
Dayıcım şu sizin dikkat edilmesi gereken meslek gruplarına isterseniz birde yeğenler diye bir katagori açın ,Meslek grubu değil ama siz artık baya bir dikkat etmek zorunda kalacaksınız benden uyarması .Böylelikle benim girdiğim 2 grup olacak, yani gerçekten dikkatli olun ,bu sözüm dayımın kardeşi gıyaben dayım olan İskender Bey için de geçerlidir.
| Semi yazmış: | | Bence iski seni Manisa'ya davet ediyor.. güzel yemekler yapacak.. Seni ağırlıyacak :) |
AH Semicim Ah nerde......!!!!!!!!!! .Bence davet etse bile ağarlamak için filan değildir,kesin bana yaptıracak bişeyler vardır orda,yoksa yani hayrına davet edeceğini sanmıyorum,aslında davet edeceğinide sanmıyorum yaaaaaaaa.......................
| İmre yazmış: | | şirineciğim sen haklarından gelirsin . ama yinede desdeğe ihdiyac olursa hemen senleyim...... |
AH AH arkamdan dedikodumu yapmayan bana destek olan birilerinin varlığından haberdar olmak ne güzel birşey. Çok sağol İmrecim.... Seninde dediğin gibi ben elimden geldiğince haklarından gelirim ama; tabiki zorda kalacak olursam senden de hemen yardım isterim,işte dostların olduğunu bilmek ne güzel, insanın DAYISI bile sırtından hançerlerken... AH AH AH.... |
|
| Başa dön |
|
 |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Hzr 28, 2008 2:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pzr Hzr 29, 2008 3:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
AAAAAAA
Aşkolsun Şirine,
Davet etmez miyim hiç? Beklerim elbette sen gelecek ol yeterki. Hatta yolu düşen tüm dostlarımı beklerim.
Biz Egeliler son derece misafirperveriz.
Sevgili İmre, bir çift sözümda sana. Sen gözüme gözükme.  |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pzr Hzr 29, 2008 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayır ola kardeş şift sözün dinliyorum zaten hiç birinizin gözüne gözükmüyorumki...
seni dinliyorum can kulağıyla buyur  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Hzr 29, 2008 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yalan yok iskender kardeşimin kapısı hep açıktır..
Hatta pencereside..Kapısı açıktır içeri her geleni alır,penceresi açıktır geleni oradan atar.
HAKİKATEN ŞAKA BİR YANA GELİN TEMMUZUN
15 İNDEN SONRA 3-4 GÜN EGEYE MORAL OLSUN DİYE İNELİM..
Şahsen ben iskenderle sabah görüştüm 3-4 gün için niyetim var...
MERAK ETMEYİN YEMEK İÇMEK YATAK BEDAVA ..
İSKENDER VAR NEDE OLSA.... DİYE KARŞILAYACAĞINA EMİNİM... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili İmre, bir çift sözümda sana. Sen gözüme gözükme.  |
AAAAAAAA bakıyorumda o kadar dedikodumu yapan, beni çekiştiren varken bana sahip çıkan,yanımda olan kişilerinde gözünü korkutmaya çalışıyorsunuz .Bu sizde ki Şirine düşmanlığını da şahsen anlayamadım. Bu düşmanlık o kadar hat safaya ulaşmışki,bana destek olanlar bile yıldırılmaya çalışılıyor.Bari birde DAYILARIM olarak Şirine'ye düşman olanlar grubu, derneği filan diye bir oluşum içine girin ,içiniz rahatlasın
| Ercan Zorlu yazmış: | | Hatta pencereside..Kapısı açıktır içeri her geleni alır,penceresi açıktır geleni oradan atar | .
İskender Beyin ne kadar misafirperver olduğunu DAYIM açıklamış.Gitmeyi planlayan arkadaşlar kararını ona göre verir artık  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 5:07 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | HAKİKATEN ŞAKA BİR YANA GELİN TEMMUZUN
15 İNDEN SONRA 3-4 GÜN EGEYE MORAL OLSUN DİYE İNELİM..
Şahsen ben iskenderle sabah görüştüm 3-4 gün için niyetim var...
MERAK ETMEYİN YEMEK İÇMEK YATAK BEDAVA ..
İSKENDER VAR NEDE OLSA...HOŞGELDİNİZ. DİYE KARŞILAYACAĞINA EMİNİM... |
Kısmını ayırarak işine geldiği gibi yayın yapan bölgesel radyomuza sesleniyorum..
Maraşın özel kanaldan yayın yapan MİKSER 1 adlı radyosu...
Çırpıcılık ve karıştırıcılık özel programınız işe yaramadı..
Hani şu arada devreye soktuğunuz ŞEYTAN 2 programınız tüm evrende olduğu gibi
buradada işe yaraya bilir.... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
|