www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

Artık bir sonuç görmek istiyorum.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Turan ÖZDEMİR

MesajTarih: Pts Tem 11, 2011 6:50 pm    Mesaj konusu: Artık bir sonuç görmek istiyorum. Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar Arkadaşlar,
ben bu siteyi tesadüfen gördüm güzel bir çalışma yapmışlar herkesin ellerine sağlık,
Ben 10 seneyi buldu bir bağırsak problemi sürüp gidiyor.Problem sürekli ishal olmam gün içerisinde 3-5 kez tuvalete çıkıyorum.Sol kasığımdan hayalarıma kadar ve sırttan belime kadar vuran bir yanma Ne yersem olduğu gibi çıkarıyorum.bir anda sıkıştırması Tuvalete koşa koşa gidişim Kuruyemiş tarzı hiç bir şey yiyememem.Midemde ne yanma nede bir ağrı olduğu yok.
Artık bıktım ve en son Psikiyatri ye gittim 3 hafta gibi bir süre oldu ama oda fayda etmedi.
İstanbul da özel bir hastane doktorunun yazmış olduğu Trankobuskas,Meteospasmyl ve Biteral kullanmam sonucunda Bağırsaklarım gayet düzgün bir şekilde çalışmaya başlamıştı ama daha sonra özellikle Trankobuskas ı yazmadı dr ve kestik bu ilaçları.o zaman verilen tanı '' İrritabl kolon sendromu'' idi.Yıllarca iyi kötü bizim bağırsaklar devam ettik.Taki geçen sene Faranjit ve grip sonucu SSK Doktorunun yazmış olduğu Ceftinex isimli antibiyotiği kullanmam sonucunda gizli kan gözükmesi sonucu Kolonoskopi yaptırmak zorunda kaldım.Gaziosmanpaşa da özel bir hastanede yaptırdım.ve sonuç ortada sonuca bağlı olarak cipro,flagyl ve reflor kullandım tam 1 ay boyunca ve bağırsaklarım bayağı düzeldi.Sonrasında nisan 2011 de tekrar bozuldu ve hiç bir ilaçla düzelmedi dr aynı ilaçlarıda yazmadı çünkü yapılan testler sonucunda ne kan nede bir bakteri yok denildi ve sonuçlarımın hepsi çok iyi çıktı ben bu durumdan dolay dr değiştirdim her dr kendisi kolonoskopi yapmayı bazıları Endoskopi yapmayı birde mide ye bakalım dediler.En son kendi doktorum Psikiyatriye git belki faydası olur dedi ve gittiğim dr Cipram kullanmamı belki 1 belki 3 belki 6 ay düzenli bir şekilde kullanacağız dedi ama en ufak bir düzelme olmadı aslına bakarsanız kafam biraz rahatladı eski agresifliğim kalmadı ama hala bağırsaklarım aynı..
Sizlerden ricam SSK ile yada özel ALLİANZ sigortam ile bana herhangi bir maliyet çıkartmayacak İSTANBUL da bu işin erbabı bir hoca yada herhangi bir hastanede bir DR önerebileceğiniz birisi varmıdır?

Teşekkür ederim.

Sağlıklı günler.

tozdemir05@gmail.com

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Turan ÖZDEMİR

MesajTarih: Pts Tem 11, 2011 6:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

FLAGYL,CİPRO ve REFLOR alayım ve 1 hafta kullanayım 2 gün içerisinde bağırsaklarım çok düzgün bir şekilde çalışmaya başlıyor sadece biraz fazla gazım oluyor.
Başa dön
sesene

MesajTarih: Pts Tem 11, 2011 8:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Turan ÖZDEMİR yazmış:
FLAGYL,CİPRO ve REFLOR alayım ve 1 hafta kullanayım 2 gün içerisinde bağırsaklarım çok düzgün bir şekilde çalışmaya başlıyor sadece biraz fazla gazım oluyor.

Benden de 2 biyopsi ornegi alindi.

1 tanesi TBC (Tiberkiloz icin ) digeri de Crohn varmi diye..

Biyopsi sonucunda "Crohn" olmadigi soylendi. Ama Crohn ciktim.

Pataloji raporlari her zaman dgoru olmayabilir, ayrica orada Patalog soylemis zati, remisyon donemine benziyor demis.

Kolonoskopinin en kotu yani , cekimi yapan uzman disinda o gorselleri baska hekime gosterememek.

Oysa baska hekimlerde gorebilse, belki teshis daha kolay olacak.

Fakat,, o filmlerde anormal 1 sey bende goremiyorum.

Not: Crohn en cok gorulme yeri Terminal Ilium dur.. Oraya teknik nedenlerle girilememis. (bende de girilemedi ama teknik nedenel degil daralma anormal derece yuksek oldugundan, korkudan giremediler yani.)

Bu kisma "MR Entroklozist" cekilmende yarar var.

2*50 Immuran.
3*2 Pentesa
3 doz Remicade kullanmis, simdi her 8 haftada 1 doz..
-----------------
Nöropati için; Gabapentin 2*1 600Mg /Antidepresan ilaclari.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Turan ÖZDEMİR

MesajTarih: Sal Tem 12, 2011 3:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cevabınız için teşekkür ederim.
MASLAK Acıbademde bir dr gittim bana yapılan kolonoskopinin CD si var mı?diye sordu ama yaptırdığım yerde cd ye çekmiyorlarmış.Birde bu daralma konusu normal bir durummmudur?Burayı pek anlayamadım.
Başa dön
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Sal Tem 12, 2011 4:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

MARMARA ÜNV HASTANESİ GASTROENTROLOJİ DEN PROF.NEŞE İMERYÜZ HOCAYI TAVSİYE EDERİM..
SAYGILARLA..
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun