| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yigitarslan
|
Tarih: Prş Ekm 13, 2011 9:35 am Mesaj konusu: askerlik |
|
|
mrb siteye yenı bir üyeım ve yaşım 26 yaklaşık 14 yıldır bagırsak hastasıyım 20 gün önce kontrol amaçlı kolonoskopi oldum ve sonucumda crohn bulgsuna rastlanmadıgı ve ülseratif koliti destekledği yazmaktadr.ve bana göre hiç bir rahatsızlıgım yok günde 1 dışkılma yasıyorum ağrım sızım hiç olmadı zasten ama doktorlara göre hastayım.sonucumu gördükten sonra doktor bu sonuçla askerden muaf olabiliceğimi ve olmamım benımiçin faydalı olacagını belirtti.. aklımın ucunda bile böle bişi yokken (hep hepsi hepsi 5 ay askerlik yapacam diyordum ) aklım fikrim karıstı kafama takılan ilk şey gataya sevk edilirsem bana baştan kolonoskopi yaparlarmı o iğrenç şeyı bir daha yaşamak istemıyorum. bir aklım hiç raporlarımdan bahsetmeyıp askerlik yapmak ama bu seferde rahatsızlıgımın tekrarlamasından korkuyorum... birde belki saçma gelicek size ama acaba o raporlar sayesinde imtiyaz yada ne bilim askeriye çatısı altında bi takım şeylerden muaf olarak askerliğimizi yapmamız mümkün olabiliyormu? bu arardailaca bğlı kemik erimeside başladı bununde bir sıkıntısı olurmu acaba... |
|
| Başa dön |
|
 |
yigitarslan
|
Tarih: Prş Ekm 13, 2011 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
bir fikri olan yokmu bu konuda??? |
|
| Başa dön |
|
 |
karahan93
|
Tarih: Pts Ekm 17, 2011 10:17 pm Mesaj konusu: Askerlik |
|
|
|
Arkadaşım eğer askerden muaf olmak istiyorsan hastalığın aktif olduğu dönemde askerlik işlemlerini başlat şu an hastalığın remisyon döneminde yani uyuyor. bu şekilde askere alınırsın |
|
| Başa dön |
|
 |
yigitarslan
|
Tarih: Çrş Ekm 19, 2011 10:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
bende muaf olmak istemiyorum.. ama askerlik şartları malum sıkıntı yaratırmı diyede aklımdan geçirmiyor değilim iki arada kaldım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|