www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

askerlik

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Üyeler Arası Yardımlaşma
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yigitarslan

MesajTarih: Prş Ekm 13, 2011 9:35 am    Mesaj konusu: askerlik Alıntıyla Cevap Gönder

mrb siteye yenı bir üyeım ve yaşım 26 yaklaşık 14 yıldır bagırsak hastasıyım 20 gün önce kontrol amaçlı kolonoskopi oldum ve sonucumda crohn bulgsuna rastlanmadıgı ve ülseratif koliti destekledği yazmaktadr.ve bana göre hiç bir rahatsızlıgım yok günde 1 dışkılma yasıyorum ağrım sızım hiç olmadı zasten ama doktorlara göre hastayım.sonucumu gördükten sonra doktor bu sonuçla askerden muaf olabiliceğimi ve olmamım benımiçin faydalı olacagını belirtti.. aklımın ucunda bile böle bişi yokken (hep hepsi hepsi 5 ay askerlik yapacam diyordum ) aklım fikrim karıstı kafama takılan ilk şey gataya sevk edilirsem bana baştan kolonoskopi yaparlarmı o iğrenç şeyı bir daha yaşamak istemıyorum. bir aklım hiç raporlarımdan bahsetmeyıp askerlik yapmak ama bu seferde rahatsızlıgımın tekrarlamasından korkuyorum... birde belki saçma gelicek size ama acaba o raporlar sayesinde imtiyaz yada ne bilim askeriye çatısı altında bi takım şeylerden muaf olarak askerliğimizi yapmamız mümkün olabiliyormu? bu arardailaca bğlı kemik erimeside başladı bununde bir sıkıntısı olurmu acaba...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
yigitarslan

MesajTarih: Prş Ekm 13, 2011 4:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bir fikri olan yokmu bu konuda???
Başa dön
karahan93

MesajTarih: Pts Ekm 17, 2011 10:17 pm    Mesaj konusu: Askerlik Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım eğer askerden muaf olmak istiyorsan hastalığın aktif olduğu dönemde askerlik işlemlerini başlat şu an hastalığın remisyon döneminde yani uyuyor. bu şekilde askere alınırsın
Başa dön
yigitarslan

MesajTarih: Çrş Ekm 19, 2011 10:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bende muaf olmak istemiyorum.. ama askerlik şartları malum sıkıntı yaratırmı diyede aklımdan geçirmiyor değilim iki arada kaldım...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Üyeler Arası Yardımlaşma Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun