www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

BEN İBS HASTASİYDİMM
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mersinli_hatice

MesajTarih: Çrş Hzr 30, 2010 10:09 pm    Mesaj konusu: BEN İBS HASTASİYDİMM Alıntıyla Cevap Gönder

selam arkadaslar ben 6 senelik ibs hastasiyim gitmedigim doktor kullanmadiğim ilac kalmadi benim ibs isal agırlıklıydı ama hic bir şeyin faydasını görmedim bu hastalık oyle biseykı karnımda sureklı sıngınlık agrı yorgunluk ve sıkıntı anlatmaylan bıtmez kendıme cok sordum okadar kısı içinden neden ben dedım kendı kendıme hep yanı karamsardım normal ınsanlar gıbı rahatca gezemıyordum bırgun rahat gezebılmek için herseyımı verırdım benı aılemın durumu cok ıyı oldundan hep özel hastanelere gıttım hep ibs turu ilaclar verıyorlardı dicetel vs vs ben artık hastalıgı kabullenmıstım ve babam bana gel kızım dedı ben baska bı doktor buldum dedı uzmanmıs ama ısım vermıcem reklam olur dıye buda bırsuru test bırsuru tahlıl va 4 gun orda kaldım hastanede ve en sonunda gizli bir enfeksıyon buldunu soyledı ve yapılan kulturde en ıyı sonuc veren normal bıldımız cıpro antıbıyotık ve bagırsak koruyucu bı ılac ve bır ılacda isalı onleyıcı ama bakın arkadaslar ben asla faydası olacagını dusunmuyordum cunku cok ılac kullandım ve forumlardan ıyılesenı hıc duymadım ölene kadar boyle dıyordum ve arkadaslar ılcı sonuna kadar bıtırdım tam 7 aydır normal ınsanım ibs belırtısı kalmadı ne gaz sıskınlık ne kramp turu agrı vs vs yanı normal ınsanım hala ınanamıyorum ıyılestıme cok sukur yanı ama sunu ogrendım hayat parası olana herturlu care bulunuyor bunu yazıyorum sızde bundan yola cıkın ibs hastasıydım bu tesıs özel hastanelerde konuldu babam cok zengın bırıdır umarım sızlerede faydası olur bence doktor kontrolunde degım ılacı bıdeyın arkadaslar gecmıs olsun butun hastalara
hüsniye

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 9:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

geçmiş olsun iyileşmeniz çok güzel ama bu hastalığın tamamen bittiği anlamına gelmez bağırsağımız nankördür. İleride tekrar karşınıza çıkarsa hayal kırıklığına uğramayın. Bir de zenginlikten bahsetmişsiniz devlet hastahanelerinde de işinin hakkını veren mükemmel hekimlerimiz var onlara haksızlık etmeyelim...
mersinli_hatice

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 9:42 am    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Gönder

dogrudur guzel hekımlerımız vardır ama işte bide ama var anlatmaya gerek yok cok hastaneye gıttıgım ıcın devlet hastanelerınede gıttım gercekten durustce yapanlar var ama hıc ılgılenmeyende var ve bunlar cogunlukta işallah tekrar baslamaz ama hıc bukadar uzun sure ıyılesme olmamıstı ben artık gerı baslamıcana ınanıyorum
İskender
Site Admin

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 10:59 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldiniz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 1:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
cok sukur yanı ama sunu ogrendım hayat parası olana herturlu care bulunuyor bunu yazıyorum sızde bundan yola cıkın ibs hastasıydım bu tesıs özel hastanelerde konuldu babam cok zengın bırıdır umarım sızlerede faydası olur

parası olup bu hastalıktan çok çeken gördüm...
parası alınıp bu hastalıktan çok sömürülen de...

SİZİN SÖYLEDİĞİNİZE KATILMAK BİRAZ ZOR...
PARASI ÇOK OLUP DERDİNE ÇARE BULAMAYANLAR VAR...

BU HASTALIK PARA İLE ARASI İYİ OLAN BİR HASTALIK DEĞİL BENCE..:)
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
safak01

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 1:47 pm    Mesaj konusu: HERŞEY PARA DEĞİL Alıntıyla Cevap Gönder

Herşey parayla çözülmez güzel kardeşim herşeyi yapan biri vardır Oda yüce RABbimiz ve herşeyde hayır vardir biz bu dünyada sınav dayız ve dilediği şeyle sınav oluyoruz biz insanlar sabır edip sınavı verip rızasını kazanacakmıyız yoksa sabır göstremeyip isyan edip günahkar olup cehennemlik mi olacağız.halimize şükretmek en doğrusu diye düşünüyorum saygılarımla bunu hepiniz biliyorsunuzdur sadece hatırlatmak istedim.
a.b.

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 2:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mersinli_zengin hatice
sunu ogrendım hayat parası olana herturlu care bulunuyor
babam cok zengın bırıdır umarım sızlerede faydası olur

istanbullu fakir genç ali
babanın bizim gibi garibanlara yardım etmeyi düşünmesi ne büyük incelik,göz yaşartıcı
ha keza vaden dolupta azrail geldiğinde,baban cebine üç beş kuruş sıkıştırıp gönderebilirde belki he ne dersin
bence babanın parasına bu kadar güvenme
nihayetinde kimin ne zaman ne olacağını ancak yaradan bilir
babanın zenginliğinin yanında birazda ondan bahsetsen
gör bak zamanı gelince paradan daha çok lazım olacak sana
bide zengin olmak nası bişe,çokmu güzel anlatsana bize biraz :)
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
mersinli_hatice

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 7:09 pm    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Gönder

bakın sız benı yanlıs anlamıssınız hersey bıze yuce rabbımızden gelır bunu bılıyorum ben babamı aslada övmedım sadece sunu demek ıstıyorum hersey malesef para bu dunyada ve bızde budunyada yasıyoruz tabıkı paraylan herseyın caresı bulunmaz olum zengınıde ugrucak fakırede ben bunları bılıyorum vede ınanıyorum ve dını butun bı aıleyız babamda emeklı imamdır ve 3 defa hacca gıddı benım demek ıstedıgım su anlatmak ıstedıgım benımle ozel olarak ılgılenen profosorler özel olarak sadece benım hastalımı çözmeye calısanlar hepsı su basıt kagıt parcası için yapıyorlar ama ben fakır olsaydım hangısı ılgılenırdı hangısı benım hastalıgım ıcın care arardı ben bunu dıyorum ıste anlat ıstedıgım bu vede tum hastalara allah acil şifalar versin
semi
Moderatör

Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan

MesajTarih: Prş Tem 01, 2010 9:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türkçemizde noktalama işaretleri tamamen unutulmuş.. Üzüntü verici..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
a.b.

MesajTarih: Cum Tem 02, 2010 8:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

semi yazmış:
Türkçemizde noktalama işaretleri tamamen unutulmuş.. Üzüntü verici..
icon_razz.gif
Başa dön
a.b.

MesajTarih: Cum Tem 02, 2010 9:11 am    Mesaj konusu: Re: selam Alıntıyla Cevap Gönder

mersinli_hatice yazmış:
bakın sız benı yanlıs anlamıssınız hersey bıze yuce rabbımızden gelır bunu bılıyorum ben babamı aslada övmedım sadece sunu demek ıstıyorum hersey malesef para bu dunyada ve bızde budunyada yasıyoruz tabıkı paraylan herseyın caresı bulunmaz olum zengınıde ugrucak fakırede ben bunları bılıyorum vede ınanıyorum ve dını butun bı aıleyız babamda emeklı imamdır ve 3 defa hacca gıddı benım demek ıstedıgım su anlatmak ıstedıgım benımle ozel olarak ılgılenen profosorler özel olarak sadece benım hastalımı çözmeye calısanlar hepsı su basıt kagıt parcası için yapıyorlar ama ben fakır olsaydım hangısı ılgılenırdı hangısı benım hastalıgım ıcın care arardı ben bunu dıyorum ıste anlat ıstedıgım bu vede tum hastalara allah acil şifalar versin

paran varsa dostun var diyorsun ama unutma dostların en büyüğüne parayla değil imanla ulaşabilirsin
hastalığı veren dilediğinde,istediğinde şifasınıda verir mutlaka
şansıda,parayıda,insanıda diğer tüm aracı faktörleride yönlendiren O' dur.
yeterki senin şifa bulmanı istesin
arkadaşların dediği gibi sonuçta çok parası olduğu halde şifa bulamayanlarda çok
asıl hastalıklı olanlar paraya bu kadar tamah edenler ,görevini yaparken karşısındakini önce insan değil önce para olarak görenlerdir.
Allah onların yardımcısı olsun.

not: babanızın emekli imam olması ve üç kere hacca gitmesi bizim için hiç bir şekilde ölçü olamaz
bu konuda ne ölçü olma,ne ölçme nede ölçüleni değerlendirme yetkisinde ve konumunda değiliz.
Başa dön
mersinli_hatice

MesajTarih: Cum Tem 02, 2010 9:43 am    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Gönder

bakin siz konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz arkadaşlar benim bunları yazmamın tek nedeni şu ibs hasataları pisgolojik dil gizli enfeksiyon buldular bakın 6 sene cektim ben bu hastaligi vede diyer arkadaşlar yani ibs hastalari benim anlattıklarimi doktorlarina anlatsinlar ve o yönden tedavi aransin siz zengin fakir imanlı olayaına cekiyorsunuz konuyu lütfen böyle yazmayın ben tekrar diyorum ibs hastalari arkadaslar benim dediklerimi doktorunuza söyleyin ve bu yönde tedavi arasınlar benim yazma sebebim bu yanlış tedavı uygulanmasın herkeze geçmiş olsu
şirine

MesajTarih: Cum Tem 02, 2010 4:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

safak01 yazmış:
verdiğiniz bilgiler için teşekürler.ALLAH razı olsun iyi düşünmüşsünüz

Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye..............
Başa dön
şirine

MesajTarih: Cum Tem 02, 2010 4:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar

Konu bütünlüğünün bozulmaması amacıyla Sn. Şafağın yazısı bu başlık altına alınmıştır.

Sn Haticenin yazısı ve açtığı başlık silinmiştir. Tabi belirteyim silinen yazı bu başlık altında da bulunmaktadır

Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye..............
Başa dön
nasahsat

MesajTarih: Cmt Tem 03, 2010 12:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkes biliyorki burada Hatice arkadaşın anlatmak istediği; parası olana tedavi imkanları daha fazladır. Bunu herkesin bilmesine rağmen yazıdan farklı anlam çıkarmanın ne gereği var ben anlamadım. Bence Hatice'nin bütün niyeti "benim başıma böyle birşey geldi sizinde böyle olabilir". Yani sadece arkadaşlara yardım etmek. Yoksa benim çok param var diye hava atmak değil.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

resimli yemek tarifleri
manisa yapı denetim
lol oyun