| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cturkarslan
|
Tarih: Cum Ağu 22, 2008 10:08 am Mesaj konusu: ben neyim??? |
|
|
herkese selam
ishal gecmeyince saglik ocagina gittim. dr. bana bakarak vah vah diye uzulerek genel cerraha gonderdi. genel cerrah intaniye ye sevk etti en son solugu gastroloji de aldim.
universite hastanesinde, hic gulmeyen ve ozelliklede hicbir sey konusmayan ama nedense kanimin kaynadigi doc dr ile tanistim.
tabiki yapilmasi gereken il is o mucizevi hortumdu (kolonoskopi). acikcasi cok kotu bi deneyimdi bu kolonoskopi hele de hava verdiklerinde....
sonuc transmural, germinal merkez iceren lenfoid follikul olusturan yogun kronik iltihap iceren villus atrofisi cikti.
dr.'a cok yillardir fazla unlu gidalar tukettigimi soyleyince colyak teshisi koydu. 2 aydir colyak diyeti uyguluyorum. diyet sonrasi sadece kandaki WBC degeri 10a geriledi. ama colyak hastaligini onaylatmak icin bir seri daha test yapildi.
bu testlerden IgG: 7.80 - IgA: 1.58 - IgM: 0.82 Anti-t TG: 20 - 25 araliginda cikinca bence colyak dogrulanmamis oldu. suan kendi teshisim crohn oldugum yonunde. cunku colyak olsaydim IgG - IgA - IgM degerleri yuksek olmaliydi bende aksine alt sinirlara yakin.
IFAT (Panca) Negatif - IFAT (Canca) Negatif
yukaridaki testlere bakilirsa ben neyim sizce? crohn yada colyak.
aklimdayken ishal disinda bir sikayetim yok. ishal de gunde bir kez ama.
varla yok arasi bazen karnimda igne batmasi gibi oluyor, surekli gegiriyorum ve sanirim B12 eksikliginden dolayi anlik hafizam resetleniyor gibi.
bilgilerinize ihtiyacim var.
can turkarslan
En son cturkarslan tarafından Pzr Mar 01, 2009 4:45 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Cum Ağu 22, 2008 3:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Geçmiş olsun.. Aramız hoş geldiniz.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cmt Ağu 23, 2008 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
sizinle telefonda sohbetimizde konuştuğumuz üzere tam bilgilerinizi bekliyorum ...
ve gerekli yerlerden yapılan araştırma ve hocalarımızın cevabını tarafınıza ileteceğim..
saygılarımla... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 6:14 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
|