www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

ben neyim???

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cturkarslan

MesajTarih: Cum Ağu 22, 2008 10:08 am    Mesaj konusu: ben neyim??? Alıntıyla Cevap Gönder

herkese selam
ishal gecmeyince saglik ocagina gittim. dr. bana bakarak vah vah diye uzulerek genel cerraha gonderdi. genel cerrah intaniye ye sevk etti en son solugu gastroloji de aldim.
universite hastanesinde, hic gulmeyen ve ozelliklede hicbir sey konusmayan ama nedense kanimin kaynadigi doc dr ile tanistim.
tabiki yapilmasi gereken il is o mucizevi hortumdu (kolonoskopi). acikcasi cok kotu bi deneyimdi bu kolonoskopi hele de hava verdiklerinde....
sonuc transmural, germinal merkez iceren lenfoid follikul olusturan yogun kronik iltihap iceren villus atrofisi cikti.
dr.'a cok yillardir fazla unlu gidalar tukettigimi soyleyince colyak teshisi koydu. 2 aydir colyak diyeti uyguluyorum. diyet sonrasi sadece kandaki WBC degeri 10a geriledi. ama colyak hastaligini onaylatmak icin bir seri daha test yapildi.
bu testlerden IgG: 7.80 - IgA: 1.58 - IgM: 0.82 Anti-t TG: 20 - 25 araliginda cikinca bence colyak dogrulanmamis oldu. suan kendi teshisim crohn oldugum yonunde. cunku colyak olsaydim IgG - IgA - IgM degerleri yuksek olmaliydi bende aksine alt sinirlara yakin.
IFAT (Panca) Negatif - IFAT (Canca) Negatif
yukaridaki testlere bakilirsa ben neyim sizce? crohn yada colyak.
aklimdayken ishal disinda bir sikayetim yok. ishal de gunde bir kez ama.
varla yok arasi bazen karnimda igne batmasi gibi oluyor, surekli gegiriyorum ve sanirim B12 eksikliginden dolayi anlik hafizam resetleniyor gibi.
bilgilerinize ihtiyacim var.
can turkarslan

En son cturkarslan tarafından Pzr Mar 01, 2009 4:45 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
semi
Moderatör

Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan

MesajTarih: Cum Ağu 22, 2008 3:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selam,
Geçmiş olsun.. Aramız hoş geldiniz..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Cmt Ağu 23, 2008 8:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sizinle telefonda sohbetimizde konuştuğumuz üzere tam bilgilerinizi bekliyorum ...
ve gerekli yerlerden yapılan araştırma ve hocalarımızın cevabını tarafınıza ileteceğim..

saygılarımla...
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
İskender
Site Admin

MesajTarih: Pts Ağu 25, 2008 6:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aramıza hoşgeldiniz. Geçmiş olsun.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun