| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
burçak79
|
Tarih: Sal Ksm 25, 2008 10:02 pm Mesaj konusu: beni bilgilendirebilirmisiniz acaba |
|
|
merhaba doktor bey 8 yıllık ük hastasıyım kortizon ve salofak lavman kullanırken iyiym fakat ilaçları kesince kanamam başlıyo kortizona bağışıklığım var o yüzden onu pek vermiyolar şu anda 15 gündür lavman kullanıyorum ishalim kesildi lavmanı kesmelimiyim yoksa gün aşırı kullanmalımıyım bazı arkadaşlar balık yağı ve folik asitin iyi geldini söylüyorlar bunları kullanmam sizce iyi olurmu 4x2salofak kullanıyorum kortizonu 1 yıl kullanıp kestik bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim tesekkür ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Ksm 25, 2008 10:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin demek isterdim ama çok sıkıntılı dönemde olduğun anlaşılıyor onun için öncelikle gecmiş olsun umarım kısa sürede derdine derman bulursun bizler gibi inşallah. öncelikle sana kesin tavsiyem Gastroenteroloji; doktoruna (profösör)görünmen ve o doktorun kontrolünde tedavileri uygulaman doktorun verdiği ilacları muntazam şekilde kullanmalısınız daha sonra gelişmeleri artıları eksileri bizlerle paylaşmanı isteriz sana şu ilacı bu şekilde kullan diye tavsiye de bulunamayız anca gelişmeleri yani bizleri neler rahatsız ediyor neler etmiyor bu yönde tavsiyelerimiz olur .
sağlık hiç birşeyle kıyaslanamaz bence ne yap ne et doğru doktora ulaş doktor konusunda yardım isteyebilirsin sağlıkla kal allah şifa versin inşallah... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Sal Ksm 25, 2008 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
dr lar etik olmadığı için siteden cevap vermiyorlar..
Bu yüzden size tavsiyemiz dr unuza baş vurmanız ve de
eğer dr unuz yoksa şehir belirtirseniz size yardım cı olabiliriz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
burçak79
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2008 2:38 pm Mesaj konusu: siverekteyim |
|
|
|
şu anda siverekteyim şubat tatilinde istanbua gidebilirim inşallah buralarda doktor bulsam zaten gidi,cem doktor yok tek doktor var genel cerrah oda kendisi açık açık söyledi ben kortizonun dozunu bile ayarlayamam dedi adamcazın yıllardır burda oldu için anladı tek hastalık hemoroid o yüzden çok acil durumlarda tifoya yakalanınca ona gidiyorum ama sadece günü birlik tedavilerle geçiştiriyorum yasevgili modaretör arkadaşlar bileniniz varsa bana söyleyebilirmisiniz acaba bu tayin olayını böyle bi rahatsızlıkta nasıl yaptırıyoruz büyük şehirlerden birine burdada gök mavi yer yeşil ama üniversite yok bileniniz varsa bana cevap yazabilirmi acaba |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2008 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
sayın burcak senin için biraz araştırma yaptım ama kesin faydası olurmu bilmem.anladığım kadar eşin öğretmen . senin hastalığın tanısı bulunan raporu ve düzenli şekilde uzman doktor (prof)gözetiminde olman gerektiği bilgilerle gitsin millieğitim müdürlüğüne tayin istesin. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
burçak79
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2008 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
öğretmen olan benim eşim başka bi kamu kurumunda ama ben tayin isteyemiyorum önce onun tayin istemesi gerekiyor ben eş durumundan gidebilirim o eş durumundan gelemiyo sanırım onların kanunlarıda farklı bilmiyorum napıcaz eşim işlerinden başını kaldırırsa araştırıcam dedi bakalım çok teşekkür ederim gerçektende hepiniz çok samimi ve candansınız |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2008 9:44 pm Mesaj konusu: Re: beni bilgilendirebilirmisiniz acaba |
|
|
| burçak79 yazmış: | | merhaba doktor bey 8 yıllık ük hastasıyım kortizon ve salofak lavman kullanırken iyiym fakat ilaçları kesince kanamam başlıyo kortizona bağışıklığım var o yüzden onu pek vermiyolar şu anda 15 gündür lavman kullanıyorum ishalim kesildi lavmanı kesmelimiyim yoksa gün aşırı kullanmalımıyım bazı arkadaşlar balık yağı ve folik asitin iyi geldini söylüyorlar bunları kullanmam sizce iyi olurmu 4x2salofak kullanıyorum kortizonu 1 yıl kullanıp kestik bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim tesekkür ederim |
Merhabalar burçak öncelikle aramıza hoş geldin.
İlaçları bırakınca kanamanın başlasından şikayetçisin galiba,bende ilaçlarımı düzenli kullandığım ,diyetimide hiç çiğnemediğim halde,kanamam durmuyordu. Omega 3 almaya başladıktan sonra kanama kendiğinden kesildi ve yiyemediğim pek çok şeyi yediğimde eskisi gibi rahatsızlık duymaz olmuştum.
Omega 3, folik asit ve bunların haricinde ben bide çinko desteği alıyorum, çinko desteğinide yine doktorum önermişti.
Siteyi biraz inceleme fırsatın olursa Omega 3le ilgili üyelerimiz pek çok paylaşımda bulunmuştu,bunlara ulaşabilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
burçak79
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 11:55 am Mesaj konusu: merhaba |
|
|
|
merhaba şirine hanım omega 3 balık yağında bulunurmu acaba ondan kullanmak istiyorum folik asitide hep beraber mi alıcam burda çok balık tüketemiyorum oyüzden yağını kullanmak istiyorum oda aynı etkiyi gösterirmi sizce tavsiyeleriniz için teşekkür edrim artık bilgisayar kullanmayı baya kavradım bende baya bişeyler araştırmaya başladım allah razı olsun bu teknolojiden en azından az önce fıkra köşenizi okudum ve acayip güldüm rahatladım benim için burası çok önemli sakın kapatmaya felan kalkmasın kimse sizlerle tanışmak konuşmak değişik şeyler öğrenmek iki varsınız ya saolun sağlıklı kalmanız dileklerimle |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
omega 3= balık yağı demektir.
Folik asitte,çinkoda birer destek bunların bir düzeni yok,ben kendi açımdan söyliyeyim 2 haftada ya da 3 hafta da aklıma geldikçe alıyorum.Ama her gün alan arkadaşlarda var.
Balık yağı ve folik asiti aynı gün içinde alabilirsiniz bir sorun olmuyor.Folik asit içeren bildiğiniz ilaç yoksa ben kendi doktorumun önerdiği ilacın ismini verebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|