şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cum Tem 10, 2009 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Bitkilerden anlamam ama;kısa bir süre önce bende 9 ay boyunca bitkisel bir tedavi uyguladım.
Kullandığım şeyler; gelen bir toz vardı,bunu bala katıyordum, birde şişe içerinde kaynatılmış bitkileirn suyu geliyordu. Bu karışımların hangi bitkilerden olduğunu kesinlikle öğrenemedim ama.
Sabrettim azimle bu iğrenç şeyleri 9 ay kullandım ve ben 15 yıllık Ük hastasıyım ama;bu 9 ayda çektiğim ağrıyı sızıyı ,sorunları 15 yıllık hastalık hikayemde yaşamamıştım.
Bitkisel şeylere başladığımda remisyondaydım;ama bu ilaçlar her geçen gün remisyondan biraz daha uzaklaştırdı.Allahtan bu dönemde Omega 3 ü bırakma gibi bir gaflete düşmedimde,bu bitkisel ilaçlardan dolayı bedenimde çok büyük hasarlar kalmadı.
9 ayın sonunda bıraktım bu ilaçları ama sonuç iyileşme değil sallantıda bir demisyondu,hatta doktora gitsem kortizon başlamalarından korkuyordum onun için gitmedim. Evde kendim Omega 3'e ağırlık verdim 1,5 ay boyunca, doktora öğle gittim.
Allahtan kan değerlerim iyi çıktı,Regtoskopi sonucumda Remsiyonda Ük çıktı.
Böylelikle bir bitkisel tedavi maceram oldu.Zaten hayatım boyunca bitkisel şeyelrin kesin bir tedavi doğuracağına inanmayan biriydim,sadece bir şansımı denemek istemiştim;ama az daha sonuçları çok ağır oluyordu.
Bana bu bitkisel ilaçları veren Lokman sıfatını kullanan bir kişiydi,ben hiç fayda görmedim bu bitkisel ilaçlardan ama,İbrahim Saraçoğlunun bitkisel tedavilerinden fayda gören Bir İbs hastasınıda tanıyorum. BEn fayda görmedim diyerek amacı insanları kandırmak olmayan gerçekten bitkilere ve insanların sağlığına kendini adamış kişileride harcamak istemem. Bunlar sadece benim deneyimlerimdir. _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|