| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hctpozlm

|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 1:19 am Mesaj konusu: Boy uzaması için:( |
|
|
Herkese merhaba.Arkadaşlar benim ders verdiğim bir 9.sınıf öğrencisi var.Ergenlik döneminde olduğu için boyunu çok sorun yapıyor ve bu derslerini de etkiliyor.Onu bir türü ikna edemiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum.Pek çok şey yazılmış,çeşitli ilaçlar filan ama kimisi işe yarıyor kimisi yaramıyor yazmış.Ben de size güvendiğim için yardım istemeyi düşündüm.Bu konuda bilgisi olanlar zaman ayırıp paylaşırsa ben de ona yardımcı olabileceğim.Sağlıklı günler diliyorum... _________________ Hayat sabretmeyi ve beklemeyi de öğretti... |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 4:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Ben Balık Yağını öneriyorum. Ergenlik döneminde kullanıp boyu uzayan bildiğim pek çok insan var. Ama tabi birden bire bir boy atması olmasını beklemek doğru olmaz ama;düzenli kullanım sonucunda bi kaç yıl içinde ya da ergenlik sonunda iyi bir sonuca ulaşılacağını düşünüyorum.
Bu sorunu yaşayan kişi kız mı erkek mi? _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
hctpozlm

|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tşk ederim.Ben çok anlattım ama internetten boy uzatan bazı ilaçları görmüş.Onları almakta ısrarlı.Bana güvenir her konuda ama ben yanlış yönlendirmek istemiyorum.Lise birinci sınıfa giden bi kız. _________________ Hayat sabretmeyi ve beklemeyi de öğretti... |
|
| Başa dön |
|
 |
|