www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

CHRONDA GEBELİK

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Prf.Dr. Canan M. Karatay Efendigil
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Güler

MesajTarih: Cum May 29, 2009 1:29 pm    Mesaj konusu: CHRONDA GEBELİK Alıntıyla Cevap Gönder

37 yaşındayım.2001 nisanda ameliyat geçirdim. ince bağırsaktan 22 cm, kalın bağırsaktan 5 cm alındı. Gebelik düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var. Karından geçirdiğim bu ameliyat gebeliğe engelmidir? eğer gebe kalırsam problem yaşarmıyım düşüncesi beni mahfediyor.
Bu şekilde ameliyat olupta hamilelik geçiren varmı? yardımcı olur yazarsanız sevinirim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
meltemceren

MesajTarih: Cmt Ağu 08, 2009 9:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KİMSE CEVAP YAZMAMIŞ SANIRIM. ASLINDA AYNI SORU BENİM DE KAFAMDA. BEN 24 YAŞINDA ANNE OLDUM. VE DOĞUMDAN SONRA SORUNLARIM BAŞLADI. KANAMALARLA BERABER AĞRILAR BAŞLADI ÖNCE.AMA TEŞHİS KONULABİLMESİ 2007 YILINI BULDU. ŞİMDİ EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY YENİDEN ANNE OLMAK. AMA DOKTORUM BANA BUNUN MÜMKÜN OLMAYACAĞINI SÖYLÜYOR. SALOFALK KULLANIYORUM VE GEBELİĞİN İLK 3 AYINDA KULLANMAK SANIRIM MÜMKÜN DEĞİL. İLAÇLARIMI KULLANMAYINCA DA SORUNLARIM ARTIYOR. BİR DE HAMİLELİK SÜRESİNCE DEMİR KULLANIMI GEREKİYOR. BEN 2 AYDIR VENOFER İ SERUMA KATARAK DAMARDAN GÜN AŞIRI ALIYORUM ÇÜNKÜ HEMOGLOBİN 7 YE DÜŞTÜ. AMA DEMİRİ HAP OLARAK ALINCA KANAMALARIM ARTIYOR.BU ŞEKİLDE BİLE KANAMAM VAR. BU DURUMDA HAMİLELİKTE DEMİR ALMAK DA İMKANSIZ HALE GELİYOR. BEN DE ÇIKMAZDAYIM. BU KONUDA BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞLAR VARSA CEVAP BEKLİYORUM
Başa dön
Zeynep28

MesajTarih: Cmt Ağu 08, 2009 4:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben kortizonu bırakır bırakmaz hamile kaldım sonra rark ettim fakat asakol kullanıyordum ara ara bırakıp ara ara kullandım tesadüf hamilelik boyunca hastalıgım remisyonda kaldı ve dünya güzeli bir kızım oldu çok kansızlık çektim annem bana kan verdi merak etmeyin allah yardı ediyor elinizi taşın altına koyun inanın deyiyor evliligide saglamlaştırıyor rabbimin izniyle hiç birşey olmaz ufak ihtimalleri önemsemeyin dualarım sizinle
Başa dön
meltemceren

MesajTarih: Pzr Ağu 09, 2009 10:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SEVGİLİ ZEYNEP

ALLAH EVLADINA UZUN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİN. ANALI BABALI BÜYÜSÜN İNŞALLAH. HAYATTA EVLAT KADAR GÜZEL ŞEY,ANNELİK KADAR GÜZEL BİR DUYGU YOK. DARISI BİZİM VE TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA. KİM NE DERSE DESİN BEN DE İNŞALLAH ALLAH'IN İZNİYLE BİR DAHA ANNE OLURUM.
Başa dön
Zeynep28

MesajTarih: Pzr Ağu 09, 2009 6:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

amin inşallah glasses10.gif
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Prf.Dr. Canan M. Karatay Efendigil Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

resimli yemek tarifleri
manisa yapı denetim
lol oyun