| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
teodora
|
Tarih: Sal Oca 11, 2011 9:53 pm Mesaj konusu: crohn ve ameliyat |
|
|
herkese selam,bol remisyonlu günler öncelikle.daha önce yazmıştım tahliller,değerler açıklamaları bölümünde ince barsak filmimim sonucunu.8 yerde darlık var diye yazıyordu.doktorum ilaçlarımın değişmeyeceğini ve sonuçlkarı diğer hocalarla paylaşacağını söyledi(özel hastanede uzman doktor kendisi).bende onu bekleyemeden gittim istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesine.prof dr sebahattin kaymakoğlu'na göründüm.filmlerime baktığında ciddi darlıkların olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi.pazartesi diğer hocalarlada görüşüp nasıl bir yol izleyeceğimize karar verecek.ameliyat konusunda şüpheliyim.son zamanlarda şikayetlerim artmıştı yaklaşık bir ay öncesine kadar.ama şuan iyiyim.yani sizce son raddedemi olmam lazım ameliyatı yada olursamda hangi hastanede olmalıyım.kafam iyice karıştı.salofalkımı kesip pentasa 500 başlayalım dedi.istanbul üniv.de tedavi gören varmı acaba???şimdiden teşekkürler. _________________ teodora |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Oca 12, 2011 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
hakkında hayırlısı olsun inşallah. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
teodora
|
Tarih: Prş Oca 13, 2011 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
saolun imre sizde olmasanız bu sitede kimse yok diye umudumu yitirmeye başlamıştım.kaç gündür ya biri yazar de biri yazar diye bir umutla giriyorum ,bir fikir alırım belki diye ama yanılıyorum sanırım.daha önce siteye birşeyler yazdığımda yada bir yardım beklediğimde ,yada başka yazanlar,soranlar olduğunda herkes olmasada birileri bişiler yazardı.ama artık eskisi gibi değilmiş bunu anladım.yinede herkese teşekkürler özelliklede imre ye.teşekkürler imre............ _________________ teodora |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Oca 14, 2011 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
size katılıyorum . bu sessizlik benimde hoşuma gitmiyor hayırlısı olsun diyelim. kendinize iyi bakın  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

Kayıt: 01 Mar 2010 Mesajlar: 109 Konum: istanbul 10 yıldır ü.k
|
Tarih: Cum Oca 14, 2011 10:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ben yazınızı okudum ama ameliyat ve hastaneler hakkında bilgim yok. Yazılacak cevapları ben de merak ediyorum .inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. _________________ http://mutluannevecocuk.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
teodora
|
Tarih: Cum Oca 14, 2011 2:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZLERE.UMARIM BU SESSİZLİK EN YAKINDA SONA ERER... _________________ teodora |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cmt Oca 15, 2011 8:55 am Mesaj konusu: |
|
|
selam....
sessizlik niyedir anlamiyorum..
bilinmeyen kusluk mu....
yoksa bilmedigimiz bir seylermi var...
bu arada yazilarimdaki noktalilar hatalari icin ozur dilerim ne yazik ki
yurt disinda boyle bir sorun yasiyorum..
Gelelim teodora kardesime ...
eger imkaniniz varsa marmara unv den hulya hamza over hoca yi arayip son bir ona gosterin..
esi degerli bir cerrah kendi de ibhd baskanidir..
hic olmazsa fikir almakta fayda var derim...
BIR VESILE TUM SITE SAKINLERINE DE MERHABALAR.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
teodora
|
Tarih: Pzr Oca 16, 2011 3:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler cevaplarınız için.umarım hayırlısı olur.
bol remisyonlu günler:) _________________ teodora |
|
| Başa dön |
|
 |
saide
Kayıt: 31 Ekm 2011 Mesajlar: 84 Konum: Izmir, Turkiye - Hastalik: Ulseratif Kolit
|
Tarih: Pzr Ksm 20, 2011 9:43 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadasim. gecmis olsun. ben siteye yeni uye olanlardanim. yazdiklarinizi okuyunca merak ettim.
ne yaptiniz, ameliyat oldunuz mu? son durumunuz nedir? umarim daha iyisinizdir. _________________ Kaybedince anlasilan en degerli sey sagliktir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|