| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Dernekte şu pozisyonda üye olarak bulunmak isterim. |
| Evet! Yönetim Kurulu Asli üyesi olmak isterim. |
|
47% |
[ 11 ] |
| Evet! Yönetim Kurulu Yedek üyesi olmak isterim. |
|
21% |
[ 5 ] |
| Evet! Denetim Kurulu Asli üyesi olmak isterim. |
|
8% |
[ 2 ] |
| Evet! Denetim Kurulu Yedek üyesi olmak isterim. |
|
17% |
[ 4 ] |
| Hayır, ilgim alakam olmasın, ben hazır yiyiciyim. |
|
4% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 23 |
|
| Yazar |
Mesaj |
Engin ATEŞ Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 177 Konum: Şişli / İSTANBUL Hastalık: Crohn
|
Tarih: Cmt May 28, 2011 9:04 am Mesaj konusu: Derneğimizde üye olacak mıyım? |
|
|
En yakın zamanda cevaplarınızı bekliyorum. _________________ Hala Gazım Var! |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 3:24 pm Mesaj konusu: YAZIK..... |
|
|
TEKRAR GEÇEN SENELERDE OLAN OLAYA DÖNDÜ..
HASTA KENDİ HASTALIĞINA VE HASTA HAKLARINA SAHİP ÇIKMIYOR..
YAZIK HAKKATEN YAZIK HASTALIKTAN YAKINAN ÇARE ARAYAN BU KİTLEYE YAZIK..
KENDİNE ACIMAYAN KENDİ DERDİNE ÇARE ARAMAYAN HAKLARINA SAHİP
ÇIKMAYAN BU KİTLEYE NE DENİR BİLMİYORUM..
YAPILAN ANKETE KAÇ GÜNDÜR CEVAP SAYISI 3 ... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
özgür genç Moderatör
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Abi diğer yerden de yayınlayayım ben bu durumu.....İnşallah destek olunur...:::::((((((((( |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

Kayıt: 01 Mar 2010 Mesajlar: 109 Konum: istanbul 10 yıldır ü.k
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
admin mail adreslerine anketi göndersin. Herkesin haberi olduğunu düşünmüyorum yoksa katılım bu kadar az olamaz. _________________ http://mutluannevecocuk.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Gönderiyorum arkadaşlar. Ercan Abi sen merak etme her şey güzel olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
VALLA MERAK ETMİYORUM..İSKENDERİM..
MERAK ETMESİ GEREKEN BURDA BİR EMEK SARFEDİLEN
KENDİLERİ İÇİN BİŞİLER YAPILMAK İÇİN GİRİŞİM DE BULUNULAN
BİZ DİYE YOLA ÇIKMIŞ AMA KENDİNE BİLE FAYDASI OLMAKTAN KAÇAN
(NİYE KAÇTIĞI DA BELLİ OLMAYAN)KİTLE...
İLACI OLMAYAN YAZAR,DR SORAN YAZAR,AĞRISI OLAN SIZISI OLAN YAZAR,
AMA İŞ EL ELE VERELİM DEYİN CE ORTADA KİMSE YOK..
NERDE HERGÜN ŞAHSIMA TELEFON AÇIP YARDIM İSTEYENLER..
NERDE HASTANELER, DR LAR TAVSİYE ETTİĞİM KİŞİLER,
NERDE İLAÇSIZ KALINCA İLAÇ İSTEYENLER..
HERGÜN EN AZ 5-İLA 10 TELEFON ALIYORUM DERTLERİNE ÇARE ARAYANLARDAN..
GEÇEN SENE HASTANELERDE TEDAVİSİNE YARDIMCI OLDUĞUM KİŞİ SAYISI 50 Yİ GEÇMİŞTİR..
BUNLARI YAPARKEN BELİRLİ YERLERDEN YARDIM ALDIM TABİİ Kİ...
AMA BU KİŞİLER NERDE ..
4 SENEDİR TOPLANTISIN DAN SİTESİNE VERİLEN EMEK NERDE..
BURADA BU KİTLE İÇİN EMEK VEREN BENİM GİBİ 3-5 KİŞİ İLE BERABER
YAPILANLARA KARŞILIK BU ŞEKİLDE Mİ VERİLMELİ..
BİZ KENDİMİZE BİR ŞEY İSTEMİYORUZ..
LÖSEV-MS DERNEĞİ-VE BUNUN GİBİ HASTALARLA İLGİLİ
DERNEKLERİ BİRAZ OLSUN ÖRNEK ALALIM..
YO ALMAYACAM DİYENLERDE ENGİN KARDEŞİMİN ANKETİNE
DÜRÜSTCE CEVAP VERSİN DESİN Kİ...SON SEÇENEĞİ İŞARETLEYEREK..
Hayır, ilgim alakam olmasın, ben hazır yiyiciyim.
BİR ATA SÖZÜ VARDIR..
iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir ...
SÖZÜNÜ
İyilik Yapıp Denize Atma...Denizleride Boşuna Kirletme...
OLARAKMI DEĞİŞTİRMELİ ACABA.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
yurdakul
|
Tarih: Pts May 30, 2011 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Buraya sadece hastalığı aktif olduğunda gelen,ama hastalığı remisyonda iken uğramayan gönderilen maillere bile bakmayan üye sayınız okadar çok ki.Bu söylediğimi,bir kısmını bende yapmış olabilirim.Bende suçluyum kimseyi de suçlamıyorum sadece düşüncemi dile getirdim.Çanakkale de yaşıyorum elimden geldiği kadar benim gibi hasta olan arkadaşlarıma yardım etmek istiyorum inanın bu konuda çok istekliyim.10 yıldır bu hastalık ile mücadele ediyorum çok yol kat ettim bir ara hiç birşeyim kalmadığını tamamen iyileştiğimi bile düşündüm.Hem maddi hem manevi gücüm yettiği kadar sizin yanınızda olmak istiyorum.Ayrıca bize bu imkanları verdiğiniz için minnettarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
bibendum
|
Tarih: Pts May 30, 2011 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Ercan abi beni nerede görmek istiyorsan oraya yaz.Sana borçluyuz ilgine teşekkürler sonuna kadar yanındayız selamlar.Mehmet KARMAÇ |
|
| Başa dön |
|
 |
tkaya8
|
Tarih: Pts May 30, 2011 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Sitede çok aktif olarak bulunmuyorum fakat öz veri ile çalışan arkadaşlara yardımcı olmak elimden geldiğince destek olup yardımcı olmak isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
|
Tarih: Pts May 30, 2011 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Toplam 11242 kayıtlı kullanıcımız var. _________________ Hala Gazım Var! |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
|
Tarih: Pts May 30, 2011 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,
Derneğin ilk kuruluş aşamasında toplam 7 kişi gerekiyor ve bir süre sonra zorunlu genel kurul yapılacak. Bu genel kurulda derneğin organlarının seçimi yapılacak. Bu aşamada ise en az 16 üye olması gerekmektedir.
Kurucu üyelerin listesi şu an için hazır. Ancak derneği kurmadan önce dernek organlarını netleştirmek istiyorum ki elimize yüzümüze ( bir kez daha ) bulaştırmayalım.
Bakın açık konuşuyorum arkadaşlar, bizlerin özellikle kurucu üye sıfatını taşıyacak arkadaşların, hiç birimizin bu işten hiç bir şekilde menfaati bulunmamaktadır. Bu işi yapacak isek tamamı ile IBH'lerin daha fazla fayda sağlayabilmesi için yapacağız. Ve bunun için kendine güvenen arkadaşlara ihtiyacımız var.
Eğer yeterli sayıya 15 Haziran'a kadar ulaşamayacak olur isek ben hiç boşuna yorulmayalım derim.
Pesimist tavrım için kusura bakmayın, tecrübe böyle bir şey. _________________ Hala Gazım Var! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal May 31, 2011 1:49 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | Aylak Adam; (22:42):
ercan ağabey
ercan ben akhisar
siteden mail geliyor
cevaplıyorum maili gitmiyor
dernekte ben varım abi
kim ilgileniyorsa
ilet kendisine.
Aylak Adam; (22:43):
saygılar. |
site admininin dikkatine..... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Hzr 01, 2011 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
|
İlgileniyorum ama bu arkadaşın kullanıcı adı lazım. Eğer "Aylak Adam" ise böyle bir kullanıcı yok. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Hzr 02, 2011 4:45 am Mesaj konusu: |
|
|
ercan111 giriş ismi kendisi dün ist yanıma uğradı.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
ZALIFLI1977
Kayıt: 30 Ksm 2010 Mesajlar: 1 Konum: morbus crohn hastasi
|
Tarih: Prş Hzr 02, 2011 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
bütün herkese saglikli günler yurtdisindakiler icin bu dernek üyeligi nasil olabilecek ben avusturyadayim bilgilendirirseniz sevinirim tesekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
|