| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Tem 22, 2009 3:49 pm Mesaj konusu: DİKKAT SALOFALK LAVMANI FAZLA OLAN VARSA... |
|
|
| Alıntı: | Ben 2 yıldır ülseratif kolit tanısı konamamış fakat klinik olarak ÜK özellikleri gösteren bir hastayım. Dün olduğum son kontrolde neredeyse doktor ÜK olduğundan emin patoloji sonuçlarını bekliyorum. Salofalk lağman ile bir aylık bir tedaviye karar verdi doktorum. Şimdiye kadar ilaçlarımı hep parayla satın aldım bu son tedavinin bana aylık maliyeti oldukça fazla olacağından elinde fazla saklofalk lavman olan arkadaşlardan bana yardımcı olabilecek |
MESAJI İSİM VERMEDEN YAYINLADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM..
ARKADAŞLAR FAZLASI OLAN LAR BENLE TEMASA GEÇERSE ÖZELDEN YAZIŞMAYA İSİM ADRES VERECEĞİM...
İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Prş Tem 30, 2009 7:40 am Mesaj konusu: |
|
|
|
bende var ve vermek isterim fakat şu an istanbulda olmadığım için eğer çok acil değilse eve döndüğümde gönderebilirim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Tem 31, 2009 10:28 am Mesaj konusu: |
|
|
sağolasın gelince kişi ile temasınızı sağlarım.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|