| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tuğba
|
Tarih: Cmt Ekm 30, 2010 6:27 am Mesaj konusu: DÖNDÜM BAŞA |
|
|
bundan 2.5 yıl önce sıkıntılı bir dönem geçirdim.teşhis aşaması zor ve yıpratıcı oldu.doktor tam ük diyemedi ama değilde demedi.zamana bırakacağız zamanla anlaşılacak dedi.bu bir umuttu benim için.bir yıl önce tamamen ilacı bıraktım.üstüne 30kg kilo aldım, sigaraya başladım.kontrolleri hiç aksatmadım ve doktorlarda ilaç kullanmadığımı biliyorlardı.
şimdi bir süredir gene kanamalar başladı.ama 2.5 sene önce psikolojim öyle bozulmuştu ki , beynim bunu kabul etmek istemiyor.sabah 2 tuvaletim kanlı fakat ishal değilim.günün kalan kısmı normal.her akşam salofalk lavmanı kullanmalıyım diyorum sabahki manzarayı görünce fakat akşam belki yarın geçer diyorum neye güveniyorsam.bu arada hayatımda öyle normal gidiyor ki kan görmesem her şey muhteşem.teşhis aşamasındaki doktora gidebilirim fakat tekrar kolonoskopi olmam gerektiğini söyleyebilir.bu da hayatımın bir kaç ayının berbat geçeceğinin garantisi.bu seferde geçen sefer gibi olmamalı, kısır döngümü kırmam lazım.
''dön dolaş gene bana dön ''şarkısı dilimde... |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pzr Ekm 31, 2010 1:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun tuğba..
Hayatında değişen birşey var mı? Sence neden oldu kanama? _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Pzr Ekm 31, 2010 7:11 am Mesaj konusu: |
|
|
|
aksine her şey çok yolunda.ama bundan sonra ne olur bilemem... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts Ksm 01, 2010 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
GEÇMİŞLER OLSUN....
ne diyor neşe hanım olaya...
kısaca nasıl yaklaşıyor.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Pts Ksm 01, 2010 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
neşe hanıma ulaşmak iyice zorlaşmış.ilk hasta olduğumda marmarada hafta sonu muayene ediyordu.artık onu bırakmış.akademik hospitalda bakıyormuş ki , muayene ücreti 400tl....özetle kendisini göremedim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|