| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kadirminer
|
Tarih: Cum Mar 21, 2008 2:55 pm Mesaj konusu: emeklilik |
|
|
merhaba ben 2004 senesinde ağır crohn +çölyak teşhisiyle üniversite hastanesinden %70 işgücü kaybı ile çalışamaz raporu aldım özel bir bankada 8 yıl çalıştım ve hastalığımdan dolayı işten ayrıldım bankamın sağlık kurulu raporumu onaylamadı emekli olamadım dava açtım emekli olabilirmiyim
yardımcı olursanız sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Mar 21, 2008 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | bankamın sağlık kurulu raporumu onaylamadı emekli olamadım |
Çalıştığınız kurumun zaten böyle bir yetkisi yok. Ankara Gelirler Genel Müdürlüğü Sağlık Kurulunun raporunuzu onaylaması sizin emekli olmanız için yeterli. Eğer 3600 gün ve 15 yıl koşullarını yerine getiriyor ve ssk lı çalışan iseniz emekli olabilirsiniz. Saygılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
kadirminer
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
| iskender yazmış: | | Alıntı: | | bankamın sağlık kurulu raporumu onaylamadı emekli olamadım |
Çalıştığınız kurumun zaten böyle bir yetkisi yok. Ankara Gelirler Genel Müdürlüğü Sağlık Kurulunun raporunuzu onaylaması sizin emekli olmanız için yeterli. Eğer 3600 gün ve 15 yıl koşullarını yerine getiriyor ve ssk lı çalışan iseniz emekli olabilirsiniz. Saygılar. |
hukuk danışmanımız bu soruyu yanıtlayabilirmi ben ssk lı değilim bankam özel ve özel emekli sandığı var |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hangi bankadasınız?
Bankada çalışmak bizim gibi hastalar için dezavantaj.
Mesela ben de emekli sandığına bağlıyım ama sağlık hizmetini emekli olunca alacağım.. Sadece özel sigortam var.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
SAYIN SİTE SAKİNLERİNİN DİKKATİNE...
SAYIN AVUKAT BİROL KARDEŞİM UYARIDA BULUNMAMI İSTEDİ:
Sorulan sorulara cevaplar soru sahiplerine bizzat iletilmiştir...Bunlar kişiye özel olup açıklama izin notu olmadığı müddetcede böyle yapılacaktır..Eğer altında not olarak açıklamanın sitede yapılmasında sakınca olmadığına dair bir ibare olan sorular sitede herkeze açık cevaplanacaktır..
saygılarımızla..
Not:soruların cevapları muhattaplarına iletilmiştir... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
kadirminer
|
Tarih: Prş Nis 16, 2009 7:30 pm Mesaj konusu: emeklilil |
|
|
|
dava açtım adli tıptan %64 oran geldim emekli oluyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Prş Nis 16, 2009 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu sevindirici haberi bizle paylaştığınız için teşekkürler.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Şimdiden hayırlı olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Sizin adınıza çok sevindim. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 10:47 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Hayırlı olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|