| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| ERKEKLERMİ DAHA FEDAKAR KADINLARMI?NEDENLERİYLE.. |
| ERKEK |
|
14% |
[ 1 ] |
| KADIN |
|
71% |
[ 5 ] |
| EŞİT |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 7 |
|
| Yazar |
Mesaj |
gülcan
|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 3:34 pm Mesaj konusu: ERKEKLERMİ DAHA FEDAKAR YOKSA KADINLARMI,NEDEN? |
|
|
İNCE BİR MEVZU ACABA ERKEKLERMİ DAHA FEDAKAR YOKSA KADINLARMI?SİTEMİZDE BU KONUYLA İLGİLİ İLGİNÇ FİKİRLER FARKLI TECRÜBELER ÇIKABİLİR.BAKALIM NE ÇIKICAK. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Yaşanmışlıklarla ilgili bir soru. Kişisel ve göreceli. Sorunun cevabı bence kişiden kişiye değişir. Her iki tarafında fedakarlık yaptığı dönemler olmuştur. Ama genel kanı kadınların daha fedakar olduğu. |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Sal Mar 31, 2009 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
tabiki kadınlar fedakar.mesela bizim evde, her sabah 6,15 te telefonun alarmıyla uyanırım.kızımın kahvaltısını yaptırır, üstünü tertemiz giydirir, servisine bindirir, okuluna yollarım..o gidince evi düzeltir akşam için yemek yaparım...eksik bir şey varsa markete gider onuda alırım...sonra öğlen olduğunda okula gider çalışırım.akşam eve döndüğümdede gene yapmam gereken tonla iş olur....ama bu sırada kocam ne yapar?uyur....benim hazırladıklarımı yer,içer,ütülediklerimi giyer, eline kumandayı alır keyfine bakar...yıllardır yalvarırım bir sabahta sen kalkta kızı okula sen yolla diye...cevap ne?hiç...tabi ben ük olmayayımda kimler olsun.ishalim tutunca tuvalette bir öncelik sağlarlar hepsi bu...
bizim evde durum bu... |
|
| Başa dön |
|
 |
chron_97
|
Tarih: Sal May 26, 2009 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
her 2 taraf içinde biçilmiş roller var yaradılış icabı kadınlar daha fedakardır |
|
| Başa dön |
|
 |
Edanil Misafir
|
Tarih: Çrş May 27, 2009 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Bence yaşam içinde kadın ve erkeğin yüklendiği misyon farklı ama amaç aynı yönde fakat biz kadınların eve çocuklara eşe işe yönelik hem sabır hem caba hem bazı hataları görmezden gelebilmek ama içimizde aklımızda hep kalan bir kesik olduğuda bir gerçektir ve gösterdiğimiz yaptığımız fedakarlıklar karşısında bence kadınlardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
hctpozlm

|
Tarih: Çrş May 27, 2009 7:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok hayat tecrübem yok yaşım gereği ama etrafımdan gördüğüm kadarıyla bence abi ki kadınlar. her şeyi kurtarmaya çalışan hep kadınlar oluyor.bir de erkekler bunu görebilse... _________________ Hayat sabretmeyi ve beklemeyi de öğretti... |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş May 27, 2009 8:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
kadın veya erkek sorumluluklarına duyarlı olan insanlar daha fedakardır _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
SABİHA
|
Tarih: Prş May 28, 2009 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Bencede kadınlar en fedakardır.Kadınlar hem evde hem işte çalışmakta ve eşinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar.Bir evlilik kötü gittiğinde yine yuvayı kurtarmak için elinden geleni yapan yine kadınlar.Koca altattığında çocukları için yuvasını bozmayan yine kadınlar.Bütün kadınlar narindir ama okadar büyükte yürek taşırlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Prş May 28, 2009 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
sabiha hanım annelik doğuştan babalık sonradan öğreniliyor .fedakarlık kadının özünde vardır ammaa aldatıldığını bile bile çocuklarım için katlanıyorum yok mecburum .demenin fedakarlık olduğunu düşünmüyorum sadece acizliktir. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
SABİHA
|
Tarih: Cum May 29, 2009 6:50 am Mesaj konusu: |
|
|
|
İmre Hanım,yanlış anlaşıldım sanırım ben kocası altattığında yuvasını kurtarmak için bir şans daha veren kadındır demek istedim.Tabi kadın aldatılıyorsa ve bu sürekliyse bunu bilen ve duran kadın sayısı çok az olur.Ama kadın böyle bir hata işlese erkek affetmez.İkisi arasındaki farkı vurgıladım birazda.Ben evli değilim ama dışarıdan gözlemlediklerimi paylaştım sadece:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum May 29, 2009 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Kadın her şeyi affeder fakat asla unutmaz...
**CONFICIUS** _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Cmt May 30, 2009 7:42 am Mesaj konusu: |
|
|
kadın aldatılırsa ne yaparmış.
 _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr May 31, 2009 6:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kadının biri alışveriş için şehre inmiş, ilk girdiği dükkânda harika ayakkabılar bulmuş,
ikincide de nefis bir elbise..Üçüncü dükkânda her şey 5 dolara inmiş,
gözlerine inanamazken birden cep telefonu çalmış..
Hattaki kadın doktor ona, kocasının feci bir trafik kazası geçirdiğini,
durumunun kritik olduğunu, yoğun bakıma kaldırıldığını söylemiş..
Kadın doktora kocasına çarşıda olduğunu iletmesini, bir an önce orada
olacağını söyleyerek telefonu kapatmış, ama akabinde hayatının en
verimli alışverişini yapmakta olduğunu fark etmiş ve hastaneye gitmeden
1-2 mağazaya daha girmiş, birkaç saat sonra sabah alışverişini bir fincan
kremalı kahve ile tamamlanmış ki birden kocasını hatırlamış..
Suçluluk duygusu ile hastaneye koşmuş..
Koridorda doktoruna rastlayıp kocasını sormuş..
Bayan doktor,kadının elindeki paketlere bakıp
- "Buraya hemen gelmek yerine alışverişine devam ettin değil mi?.."
demiş bağırarak,
- "Sanırım kendinle gurur duyuyor olmalısın..
Adam burda yoğun bakımda, sen mağaza mağaza dolaş..
İyi be..! Ama bu senin son alışverişin olacak..
Artık ömrünün sonuna kadar onun hastabakıcısı olacaksın,
hem de başından 1 dakika bile ayrılamadan..!"
Kadın son derece üzgün başını önüne eğmiş..
Bayan doktor,onun bu haline uzun uzun baktıktan sonra
kıkırdamaya başlamış,
-"Şaka yapıyorum şaka.." demiş, "Takıldım sana.. Kocan öldü..
Vallahi öldü.. Hadi aç bakayım şu poşetleri de neler aldın görelim..!" _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|