www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

FIKRALAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Sohbet
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rsevinc

MesajTarih: Cum May 09, 2008 1:22 am    Mesaj konusu: FIKRALAR Alıntıyla Cevap Gönder

FIKRALAR

Polise bir ihbar gelir.
Temel ile Dursun kaza
yapmistir.Polis olay yerine geldiginde görür ki,
arabalar sapa saglam,
Temel ile Dursun'un agzi burnu
dagilmis. Polis sorar:

-Anlat Temel. Olay nasil oldu?
-Komserum. Hava sisli oldugundan kafami pencereden
cikarmis öyle cideydum. Megersem Tursun da karsidan
öyle celeymus.

www.barsakforum.com
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Cum May 09, 2008 8:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Temel Londra'ya uçakla seyahat ediyormuş. Uçakta her şey normal iken birden pilotun sesi duyulmuş:
- "Sayın yolcular, uçağımızdaki 4 motordan bir tanesi bozuldu, ama biz 3 motorla rahat iniş yapabiliriz" Neyse rahatlar herkes. 15 dakika sonra bir anons daha:
- "Sayın yolcular maalesef 1 motorumuz daha bozuldu ama biz 2 motorla inişi yapacağız" Herkes rahat ama bir anons daha gelmesinden korkmaktadır. 20 dakika sonra bir anons daha gelir:
-"Sayın yolcularımız 2 motordan biri daha bozuldu ama biz en iyisiyiz ve 1 motorla inişi size garanti ediyoruz" Herkes ohh çeker rahatlar. Temel ise panik içinde:
- "Uyy bu motorda bozulursa havada kalacağuz"
rsevinc

MesajTarih: Cum May 09, 2008 11:59 am    Mesaj konusu: Re: FIKRALAR Alıntıyla Cevap Gönder

Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer.

Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;

-"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?

Temel cevap verir;

-"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der.

Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar;

-"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir;

-"Hayir ben içkiyi biraktim da.."

www.barsakforum.com
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rsevinc

MesajTarih: Sal May 13, 2008 11:02 pm    Mesaj konusu: Re: FIKRALAR Alıntıyla Cevap Gönder

Dursun bir kiza aşk olmuş. Aşkindan da şiir yazmış.

Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Akşamları yemek yiyemiyorum Çünkü seni düşünüyorum
Geceleri uyuyamıyorum. Çünkü açım.

www.barsakforum.com
Başa dön
rsevinc

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 10:35 am    Mesaj konusu: Re: FIKRALAR Alıntıyla Cevap Gönder

Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak
olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar...
Mahkemeye çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve
karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir.
BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10
kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik
baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz.
Sira Galatasarayliya gelince Prens Hazretleri: "Bak Galatsaray'li sana acidim. Süper Ligi Kaçirdiniz. 100'üncü
senenizde basarisiz oldunuz, hakemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum"
Peki der Galatasaray'li: "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskinadöner.
Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar...
Galatasaray'li pis pis siritarak: "FENERBAHCE´liyi
sirtima baglayin"

www.barsakforum.com

En son rsevinc tarafından Çrş May 14, 2008 2:23 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
oya

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 11:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

icon_koop.gif icon_koop.gif icon_koop.gif icon_ahappy.gif rseviç bey allahım sizide güldürsün.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
İskender
Site Admin

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 12:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Harikaaaaaaa
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 2:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

saygılarımla sevinc bey gercekten süper.

SİNYAL

Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da..

TEKRAR DENEYİN

Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi."

BAŞKA ASKER YOKMU

Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: - "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. - "Peki, karşıdan geliyorsa?" - "Karşıya ateş açarım, komutanım." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamış: - "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu?"

TEMEL KARAYOLLARI'NDA

Temel Karayolları Müdürlüğünde işe alınmıştır; görevi ise yollardaki çizgileri çekmektir. Temel'e bir kutu boya ve fırça verilir. Temel çizgileri çekmeye başlar. Bir gün amiri gelir ve çizelgeye bakar; "1. gün 500 metre, 2. gün 300 metre, 3. gün 150 metre, 4. Gün 100 metre.." "Temel", der "her gün gittikçe tembelleşiyorsun galiba?" Temel cevap verir: "Aksine amirum daha çok çalışayrum lakin gün geçtikçe boya kutusundan daha fazla uzaklaşayrum."

UZAKLAŞTIK

Temel ile Dursun bir gün ava gitmişler. İri bir geyik avlayıp geri dönerlerken çok ağır olan geyiği birer boynuzundan beraberce tutarak köylerine doğru yola koyulmuşlar. Köye beşyüz metre kala köyün yaşlılarından biri ile karşılaşmışlar. Adam geyiği görüp Temel ile Dursun'u tebrik ettikten sonra geyiği böyle taşımaları halinde etinin sertleşeceğini söyleyerek kuyruğundan çekerek taşımalarını önermiş. Temel ile Dursun da kuyruğundan çekerek taşımaya başlamışlar. Bir süre sonra çok yorulmuşlar ve Dursun Temel'e dönüp : - "Ula Temel biz yine eskisi gibi taşısak iyi olur. Baksana köyden epeyce uzaklaştık..."

ŞOFÖRSÜZ GİDİYOR

Temel ile Dursun iki katlı otobüsle seyahat ediyordu. Üst kattaki Temel bir ara cep telefonunu çıkardı ve alt kattaki Dursun'u aradı: - "Tursun, orada durum nasıl?" - "Hüç... Bizim şoför uyumuş, otobüs öylece gidiyor." Temel: - "O da bir şey mi? Bizim katta hiç şoför yok. Otobüs şoförsüz gidiyor."

YUNUS BALIĞI

Temel ölmüş. Öteki dünyada görevliler listeye bakmış ve Temel'e: - "Ya, senin adın listede yok sen bugün ölmeyecektin yanlışlıkla ölmüşsün. Seni tekrar dünyaya göndereceğiz. Ama kurallara gore insan olarak gönderilemezsin. Ancak istediğin bir hayvan olarak dünyaya gönderileceksin. Ne olmak istersin?" Temel biraz düşündükten sonra: - "Yunus balığı olayım", demiş. Ve anında yunus balığı olarak dünyaya ışınlanmış. Aradan 3 dakika geçmeden Temel tekrar öteki dünyaya dönmüş. Görevli sormuş: - "Ne oldu ya? Biz seni şimdi gönderdik niye geldin?" Temel masum bir şekilde cevaplamış: - "Yüzme bilmiyordum, boğuldum!"

bende çok keyif alırım temel fıkralarından sizinde keyiflenmenizi umarım..
rsevinc

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 2:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

oya yazmış:
icon_koop.gif icon_koop.gif icon_koop.gif icon_ahappy.gif rseviç bey allahım sizide güldürsün.

iskender yazmış:
Harikaaaaaaa

Teşekkürler Allah hepimizi güldürsün

www.barsakforum.com
Başa dön
rsevinc

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 2:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

imre yazmış:
saygılarımla sevinc bey gercekten süper.
bende çok keyif alırım temel fıkralarından sizinde keyiflenmenizi umarım..

Teşekkürler Sayın İmre; aman dikkat edelim biz keyif alırken Temel' in akrabalarını kızdırmıyalım...Saygılar.. Bütün fıkralarınız çok güzel ...

www.barsakforum.com
Başa dön
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 2:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler sayın sevinc elimde değil gercekten kendi başıma kaldığım zaman okuyorum ve çok keyif alıyorum akrabaları kızmaz zannedersem insanların gülmesine sebeb olmak ta çok güzel bir duygu...allaha emanet olun..
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 2:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sayın oya hanım duam herkes içindir canı gönülden dilerim ki allah herkesin dermanını ve gönlüne göre versin inşallah...sağlıkla kalın
rsevinc

MesajTarih: Çrş May 21, 2008 6:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DUMUR SEÇMELER

Kalp ameliyatı oldum. 4 ay rapor aldım ve bu 4 ayın sonunda rapor paramı almak için Fatih SSK'ya gittim. Klasik bir şekilde eksik evrakları parti parti söyledikleri için 3 gün uğraştım ve büyük gün geldi. Param hesaplanıyor. Bankodayım, sorular geldi : - Hastanede yattın mı ? - Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış. Hiç yorum yapmadı ve 2. soruya geçti : - Çıktın mı peki? Ve ben dumur... - Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum. Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi. Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu : - İstanbul'da kimsen yok mu yahu. Niye hastanede kalıyorsun ki hala?

********************************************************************************

Geçen gün aksam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı :
- 'Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver.'
Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette:
- İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim...

********************************************************************************

Geçen sene Hava Harp Okulunun sınavı'na gitmek için Bursa Terminali'nde otobüsümü bekliyordum.
Bu arada ilginç bir olaya tanık oldum. Adamın teki karısını İstanbul'a yollamak için bir otobüs
firmasından bilet almıştı.Fakat otobüs firması adama ayırdığı bileti başkasına satmış. Adamda bu
sinirle gişede görevli
olan memura şu şekilde bağırıyordu:
- 'Hepinizi ş ikayet ederim ben onu bunu anlamam. Karımı seve seve götüreceksiniz Istanbulaaaaa...'

Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz. Bir adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalışıyor.
Yanında da bir polis var; sonra adam çocuğa dedi ki:
- 'Sus yoksa seni polise veririm.'
Yandaki polis de bir dellendi:
- 'Lan geri zekalı, biz adam mı yiyoruz da bize veriyon çocuğu?

Bir gün arkadaşla dolmuş bekliyoruz. Üst geçit var ama kendi halinde bir kadıncağız yayaya
kırmızı yanarken caddeden geçmeye çalışıyor. Üst geçidin altında beklemekte olan polis otosundan
şöyle bir anons yapılıyor:
- Hanım nireeee, hanım nireee?
Teyzeden cevap:
- Eltimgileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii

www.barsakforum.com
Başa dön
rsevinc

MesajTarih: Pzr Hzr 01, 2008 8:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ADAMIN BIRI BANKA SOYAR.

ISINI BITIRDIKTEN SONRA MUSTERILERDEN BIRINE SORAR:

'BENI BANKA SOYARKEN GORDUN MU?'

ADAM GORDUM DER, ADAMI ALNINDAN VURUR.

SONRA BIR KARI-KOCAYA DONER

'SIZ BENI BANKA SOYARKEN GORDUNUZ MU?

ADAM 'BEN GORMEDIM AMA KARIM GORDU'

www.barsakforum.com
Başa dön
rsevinc

MesajTarih: Pts Hzr 02, 2008 12:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Doktor akıl hastahanesine havuz yaptırmış. Deliler buna çok sevinmişler;o kadar sevinmişler ki hemen havuza dalmaya başlamışlar,360 dalanlar,balıklama dalanlar. Doktor hastalarının birinin yanına yanaşmış''Havuzu nasıl buldunuz ?''diye sormuş. Deli de çok beğendiklerini,havuzun harika olduğunu söylemiş. Doktor da ''İyii.Yarın da havuza su dolduracaaz.!!''demiş

www.barsakforum.com
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Sohbet Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

resimli yemek tarifleri
manisa yapı denetim
lol oyun