| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Mar 16, 2011 1:35 pm Mesaj konusu: FİSUN HANIM FİKİRLERİMİZİ SORMUŞ... |
|
|
ÜK LI ARKADAŞLARIMIZDAN YARDIM RİCA EDİYORUM..
FİSUN HANIM BİZDEN YARDIM RİCA ETMİŞ ..
FİKİRLERİMİZİ SORMUŞ..
| Alıntı: | ercan bey kolonoskopi sonuçlarını yazsam sizden bir cevap alabilirmiyim?
o zaman ben kolonoskopi sonucunu yazayım
FLEKSBLE VİDEOKOLONOSKOPLA ÇEKUMA KADAR GİDİLDİ.
ÇEKUM:NORMAL
ÇIKAN KOLON: NORMAL
HEPATİK FLEKSURA:NORMAL
TRANSVERS KOLON: NORMAL
SPLENİK FLEKSURA:NORMAL
İNEN KOLON,SİGMOİD KOLON VE REKTUM:DAMAR AĞI YER YER DİSTORSİYONE YER YER KAYBOLMUŞ,DOKUNMAKLA FRAJİLİTE MEVCUT,PROKSİMALDE YÜZEYEL ÜLSERLER İZLENDİ,BX ALINDI
ANAL KANAL:NORMAL
ÜLSERATİF KOLİT?(EAİ:1-7)
17 haziran 2011 'den bu yana yani 9 aydır tedavi görüyorum.31 yaşındayım
NOT:
(gerekirse biyopsi sonucunuda yazarım)
ilgilendiğiniz için teşşekürler |
_________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Mar 18, 2011 11:10 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Füsun Hanımla durumum hemen hemen aynı. Doktorlarım sol kolon tutulumu olarak bilgilendirdi. Füsun Hanımın durumuna ilave olarak lezyon ve ülserlerim daha fazla. 4 bölgede oluşmuş ödem, morarma, darlık ve ciddi yaralar. Genel olarak Füsun Hanımın durumunun hafif seyrettiğini düşünüyorum. Geçmiş olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
denge

|
Tarih: Çrş Tem 06, 2011 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
meğer bu hastalık ne çok kişide varmış. benimki şimdilik aşırı değil ama ilerliyor fark ediyorum. bu ilerleme durmayacakmı. :( |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Çrş Tem 06, 2011 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ülseratif kolitseniz pankolit olunca ilerlemesi durur. _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
|