www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

gaz ve ibs

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
öğrenci06

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2011 9:07 pm    Mesaj konusu: gaz ve ibs Alıntıyla Cevap Gönder

ben ankaradan bir öğrenciyim okul da her yerde sürekli gaz gaz gaz ki hiç bir sosyal ortama giremiyorum sürekli bir panik var doktorada gittim bişeyin yok dedi ölümü bile düşünüyorum bazen hadi hayırlısı bakalım huh.gif
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
zeynepulu11

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2011 10:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de şu an senin gibi ölsem de kurtulsam diyorum. Ne beter hastalıkmış bu sindirim sindemi hastalıkları....Bağırsak denilen organın insanın hayatını bu kadar zehredebileceği hiç aklıma gelmezdi.Hayattan bezdirdi.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
saide

MesajTarih: Prş Ksm 24, 2011 2:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aman arkadaslar lutfen sakin olun...bu durumunuz gecici, hep boyle kalmayacak ki! bir gun gelip belki hatirlamayacaksiniz bile bu gunleri..biliyorum cok zor, ben de 3 ay boyunca gunde 25-30 kez tuvalete ciktigimi biliyorum ki zaten bu kadar cok zamani tuvalette gecirince gaz da kacinilmaz oluyor. ustelik ben de bir de dis hemoroid oldugu icin her tuvaletim aci icinde geciyor ve sonrasinda agrilardan agladigim bile oluyor..ama hayat yine de cook guzel ve yasamaya deger bunu lutfen hep hatirlayin..olumu aklinizdan bile gecirmeyin.

bu arada sayin ogrenci kardesim, sizin neyiniz var gaz disinda?
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun