| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
öğrenci06
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2011 9:07 pm Mesaj konusu: gaz ve ibs |
|
|
ben ankaradan bir öğrenciyim okul da her yerde sürekli gaz gaz gaz ki hiç bir sosyal ortama giremiyorum sürekli bir panik var doktorada gittim bişeyin yok dedi ölümü bile düşünüyorum bazen hadi hayırlısı bakalım  |
|
| Başa dön |
|
 |
zeynepulu11
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2011 10:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Ben de şu an senin gibi ölsem de kurtulsam diyorum. Ne beter hastalıkmış bu sindirim sindemi hastalıkları....Bağırsak denilen organın insanın hayatını bu kadar zehredebileceği hiç aklıma gelmezdi.Hayattan bezdirdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
saide
Kayıt: 31 Ekm 2011 Mesajlar: 84 Konum: Izmir, Turkiye - Hastalik: Ulseratif Kolit
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2011 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
aman arkadaslar lutfen sakin olun...bu durumunuz gecici, hep boyle kalmayacak ki! bir gun gelip belki hatirlamayacaksiniz bile bu gunleri..biliyorum cok zor, ben de 3 ay boyunca gunde 25-30 kez tuvalete ciktigimi biliyorum ki zaten bu kadar cok zamani tuvalette gecirince gaz da kacinilmaz oluyor. ustelik ben de bir de dis hemoroid oldugu icin her tuvaletim aci icinde geciyor ve sonrasinda agrilardan agladigim bile oluyor..ama hayat yine de cook guzel ve yasamaya deger bunu lutfen hep hatirlayin..olumu aklinizdan bile gecirmeyin.
bu arada sayin ogrenci kardesim, sizin neyiniz var gaz disinda? _________________ Kaybedince anlasilan en degerli sey sagliktir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|