| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
speed6716
|
Tarih: Pzr Mar 22, 2009 2:04 pm Mesaj konusu: GÖKÇEK İKSİR HAKKINDA |
|
|
EVET DAHA ÖNCEDE AÇMIŞTIK AMA ÇÖZÜM BULAMAMIŞTIK.GEÇEN ADAMIN OFİSİNE GİTTİM İLAÇ ALMAK İÇİN TV CİLER VE HASTALARI ROPÖRTAJ YAPIYOLARDI.Bİ FAYDA GÖRDÜLERDE YAPIYOLAR YADA KENDİ ADAMLARI BU OLAYIN ÜSTÜNE GİDİYORUM BELKİ GERÇEKTEN FAYDALIDIRDA BİRİLERİ FAYDA GÖRÜR YADA Bİ İŞE YARAMIYODURDA BU İŞE DUR DERİZ.AMACIM BU.EĞER FORUMDA BU İLACI KİMYASINI ARAŞTIRACAK BİRİLERİ VARSA ARAŞTIRSIN LÜTFEN |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Pzr Nis 19, 2009 2:18 am Mesaj konusu: |
|
|
GÖKÇEK İKSİR HAKKINDA YAZDIKLARIM SİLİNMİŞ OLBİLİR Mİ?Neyse önemli değil tekrar yazayım.GÖKÇEK İKSİR VE TONİĞİ 3 AY kullandım.75 kilodan 55 kiloya düştüm.Sitesinde iyileşen pek çok hastasından söz ediyor.Benim gönderdiğim mesajların hiç birini yayınlamadı.Birazcık dürüst olsa yayınlardı.Fakat adam interneti ahtapot gibi sarmış.Her yerde o var.Buzdolabında olmasına rağmen iksirde küf tadı oluyor.Toniğide çok tuzlu tuz inanılmaz bir şekilde iltihap ve yaraları azdırıyor.Toniğin tuzlu olduğunu söyledim inanılmaz ama sonraki gelen TONİK'te tuz miktarını çok azaltmıştı. Bana zararı oldu faydası olmadı.İyileştiğini söyleyenleri yakından tanımak lazım.Malum internette maaş bağlanıp iyileştiği söylettirilen sahtekarlar çıktı. Adamın sirke kullanma miktarıda çok aşırı.Sirkenin azı iltihap ve bağırsaklar için iyi ancak aşırı sirke denek farelerini ülseratif kolit yapmakta kullanıldığıda biliniyor.Adamın iyi yönünüde söyleyeyimde bende ona benzemeyeyim.Ben bir yıl önce kullanırken TONİK 50 ,İKSİR 60YTL idi.İksir 1 ay gidiyor.Tonik ise 10 günde bitiyor.Kitaplarıyla birlikte yaklaşık 600ytl param gitti.1aylık kür için 500-1000 dolar isteyenlere göre insaflı birisi. _________________ ŞAFİDEN ŞİFA DİLEKLERİMLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Pzr Nis 19, 2009 2:25 am Mesaj konusu: |
|
|
GÖKÇEK İKSİR BAŞLIKLARININ İKİSİNDE DE GÖREMEDİM.BEN GÖKÇEK İKSİRİN ALTINA YAZDIĞIMI SANIYORDUM.ÖNCEKİ YAZIMIN YERİNİ GÖSTERBİLİR MİSİNİZ? _________________ ŞAFİDEN ŞİFA DİLEKLERİMLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Pzr Nis 19, 2009 2:30 am Mesaj konusu: |
|
|
ÇOK ÖZÜRDİLERİM 3 AYRI BAŞLIK AÇILMASI BENİ ŞAŞIRTTI.SİTEYE 2 GÜNDÜR GİRDİĞİMDEN DAHA TANIYAMADIM.EH ÜSTÜNE BİRDE TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜLÜĞÜM EKLENİNCE BÖYLE ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK ŞEYLER ORTAYA ÇIKIYOR.HOŞGÖRÜNÜZE SIĞINARAK SAYGILAR SUNUYORUM. _________________ ŞAFİDEN ŞİFA DİLEKLERİMLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
|