| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
35rose
|
Tarih: Prş Hzr 30, 2011 12:28 pm Mesaj konusu: HADİ BİLİN BAKALIM :) |
|
|
."Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?" _________________ Ey gönül! Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler; hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar. Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin, bu yüzden seni hep kırarlar… ~~ |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Tem 01, 2011 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
kadın (7)
çanta (49)
kedi (343)
yavrular (2401)
+_____
2800 _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

Kayıt: 01 Mar 2010 Mesajlar: 109 Konum: istanbul 10 yıldır ü.k
|
|
| Başa dön |
|
 |
35rose
|
Tarih: Cum Tem 01, 2011 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cevaplar yanlış arkadaşlar..Öğrenince sizde gülceksiniz eminim..Bi taraftan düşünüyorum acaba mantıksız bi cevabı mı var diye.Ama değil sanırım.. hadi bakalım,Doğru cevap kimden gelcek .. :))) _________________ Ey gönül! Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler; hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar. Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin, bu yüzden seni hep kırarlar… ~~ |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

|
Tarih: Cum Tem 01, 2011 5:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
aaa buldum............. sadece adamla tanıştım dediiiiiii hepsi topkapıya geldi demedi ki!!!
bildim mi? _________________ http://mutluannevecocuk.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
35rose
|
Tarih: Cum Tem 01, 2011 10:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ediyorum Hüsniye,İnce ayrıntıyı yakaladın..Doğru cevap...
Topkapıya giderken tanıştığı kişiler sayılanlar ama giden sadece olayı anlatan kişi... :)))))))) _________________ Ey gönül! Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler; hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar. Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin, bu yüzden seni hep kırarlar… ~~ |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

|
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Tem 02, 2011 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
soru şeklinde hata var o halde ;) _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
35rose
|
Tarih: Cmt Tem 02, 2011 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aslında yok hata,Farklı şekillerde düşündürüyor.Topkapıya giderken yolda tanıştığım ... diyor, onların nereye gittiği belli değil,sadece olayı anlatan gidiyor topkapıya.. :)
Rica ederim Hüsniye.. Yeni bi soruyla burda olacağım tekrar..
Görüşmek üzere.. _________________ Ey gönül! Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler; hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar. Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin, bu yüzden seni hep kırarlar… ~~ |
|
| Başa dön |
|
 |
|