| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| HAYATIMIZIN TRAFİK IŞIĞI HANGİSİDİR |
| YEŞİL |
|
21% |
[ 4 ] |
| SARI |
|
10% |
[ 2 ] |
| KIRMIZI |
|
21% |
[ 4 ] |
| ORTAYA KARIŞIK |
|
47% |
[ 9 ] |
|
| Toplam Oylar : 19 |
|
| Yazar |
Mesaj |
rsevinc

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 3:56 pm Mesaj konusu: HAYATIMIZIN TRAFİK IŞIĞI HANGİSİDİR |
|
|
Hayatınızı bir yol olarak düşünürsek, bu yolda ilerlerken en çok karşılaştığınız trafik ışığı hangisi olmuştur?
hayat öyle garip bişey ki ne zaman ne getireceği hiç belli olmuyor...bazen hiç yeşil olmayacak gibi kırmızı, bazen de hiç beklemediğin bir anda yeşil, Birde bakmışsınız mola?
 _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com
En son rsevinc tarafından Pts Mar 17, 2008 4:09 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bazen kırmızı, bazen sarı, bazen yeşil. Başka renk kalmadı Ramazan Abi.
Ne zaman ne yanacağı belli değil. Öylesine bir hayat işte. |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| iskender yazmış: | Bazen kırmızı, bazen sarı, bazen yeşil. Başka renk kalmadı Ramazan Abi.
Ne zaman ne yanacağı belli değil. Öylesine bir hayat işte. |
Katılımın teşekkürler İskender. Hayatında hep yeşil ışık yansın inşallah...Selamlar _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
İskender Beye katılıyor ve ortaya karışık diyorum... Öyle olmasa bence çekilemez olurdu hayat. Sayın rsevinc siz de sarı yanıyor diye beklemeyin bozulmuş olabilir ... devam lütfen :wink: Zamanı durdurmak mümkün değil, bakın akıp gidiyor ellerimizden kum taneleri gibi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
İŞTE SEVGİLİ RAMAZAN...Buradaki katılım sana hangi renk fikrini versin.... İnsanlar birazda renklerini kendi belirler ...Işığın yeşil yandığını bile bile dururmusun...Arkandakileride engellermisin...İşte sorunun cevabı...
BAKIN SİZE BİR ÖRNEK GELECEKTE EMİN OLUN ÇOOOK KONUŞULACAK...
Yaşlıca bir adam ile torunu konuşuyorlarmış :
- Aah aah evladım, işte böyle, bu memleket hiç böyle olacak bir vatan mıydı; Bak şimdi bu hale tüm kadınlar çarsaflı, laiklik bitti, erkekler ucube gibi...aah aah.
Torunu;
- Peki dede neden hiç bir şey yapmadınız, neden karşı çıkmadınız?
- Çıktık yavrum çıktık, gelen mail'leri hep FORWARD'ladık
SEVGİ,SAĞLIKLA KALIN... :wink: _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 5:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Sayın Zorlu, toplam oylar içinde sizin oyunuzu göremedik... :wink: |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de kırmızı yanıp sönüyor :) Yavaş ilerleyebiliyorum o nedenle, ama napalım, hep kırmızı yanmasından iyidir :) _________________ 1999'dan beri Crohn
2x2 salazophyrin, Imuran (50 mg./gün), 1x1 gr. balık yağı |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
SARI YAKTIMDI ...Ya ben siz düğün olurmu... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hiç yeşil yanmayacak gibi kırmızıyı okadar çok yaşadım ki;ama her seferinde sabredince isyan etmeyince elbet yeşilin yandığını gördüm. Yeşilin er ya da geç yandığını görmekte bana başka bir kırmızının yandığında sabretmem,dayanmam için güç verdi. Artık biliyorumki ne kadar uzun sürerse sürsün elbet yeşil yanıyor :wink: ,yanacak :)
Bu sıralarda da hayatımda hep kırmızı yanıyor,isyan etmeden yeşili bekliyorum(beklemeye çalışıyorum). |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 9:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belki Zihni Sinir bize yardımcı olur.... :lol: |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Değerli arkadaşlar katılımlarınız için çok teşekkürler.Hayatın ne zaman ve nerede karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz, ancak tahmin edebiliriz.Onun içinde her şeye karşın kendimize bir alternatif hazırlamalı veya mevcut alternatiflerden yararlanmalıyız. Örneğin trafik ışıklarına takıldığımızda en yakındaki bir üst geçit veya alt geçitten yolumuza devam edebiliriz.Hayatta geçitleriniz ve geçişleriniz bol olsun; sağllıklı ve mutlu kalın. Selam ve dua ile...
:lol: :lol: :lol: _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
Kayıt: 02 Şub 2008 Mesajlar: 95 Konum: İstanbul Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Mar 29, 2008 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
YEŞİL YEŞİL YEŞİL HATTA YEMYEŞİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :))) |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
Kayıt: 02 Şub 2008 Mesajlar: 95 Konum: İstanbul Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Mar 29, 2008 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
HIZIMI ALAMADIM Bİ DE ŞARKI GELDİ AKLIMA, İÇİNDEYMİŞİK YEŞİLMİŞİK YEŞİLMİŞİK SAZMIŞIK.......
Yeşilmişik
Bir çift yaprakmış dalında yumuşacık
Tutmuşum tutmuşum ellerinden senin
Düşmüşüz yavaşça bir sakin derenin
İçindeymişik yeşilmişik sazmışık
Balıklar gibiymiş sessiz ve karanlık
Yüzermiş saçların yüzermiş nefesin
Susarmışız öyle bir sakin derenin
İçindeymişik yeşilmişik sazmışık
.
Can Yücel |
|