| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1517 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş Hzr 19, 2008 1:38 pm Mesaj konusu: haydi türkiyem BAS GAZAA |
|
|
Kırmızı - Beyaz En Büyük Türkiye
Milli takım yıldızlarıyla yola çıkarız
Avrupa’dan Türkiye’ye bir selam çakarız
Rakiplerimizle yazı-tura atarız
Türkiye dedikçe birden gaza basarız.
Formalarımız ay yıldız
Amman her yeri toz dumana katarız
Rakipler güçlü olsa ne yazar
Söyle Türkiye bizi kim tutar
Vay aman biz durmayız be
Vay aman tüm gözler bizde
Ataklar geliyor bir sağ bir sol
Hey aman Avrupa inliyor
Hey aman rakipler şaşıyor
Çekilin yoldan Türkiye geliyor
Bas gaza Türkiye’m bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
O kupa bizim hiç durma
70 milyon yanında
saldır saldır şimdi saldır
coştur coştur bizi coştur
kupayıda al gel bizi coştur
Vay aman gönül verdik size
Avrupa gelecek yine dize
Hadi bizi bi gaza getir gaza
Hey aman stat gümbür bümgür inliyor
Hey aman rakipler şaşkın bakıyor
Tiribünde sesler kulakları deliyor
Bas gaza Türkiye’m bas gaza
Kim tutar seni bas gaza
O kupa bizim hiç durma
70 milyon yanında
(ŞANSLARIN EN BÜYÜĞÜ SİZİNLE OLSUN)
yolunuz acık olsun  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Cum Hzr 20, 2008 11:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
helal sana TÜRKİYEM yakışııııııııııııııır.
destan dediğin böyle gecer tarihe....
yolunuz acık olsun daha daha büyük şanslar sizinle olacak ALLAHIN İZNİ İLE. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cmt Hzr 21, 2008 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
| imre yazmış: | | daha daha büyük şanslar sizinle olacak ALLAHIN İZNİ İLE. |
AMİN,AMİN,AMİN |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Cmt Hzr 21, 2008 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| imre yazmış: | helal sana TÜRKİYEM yakışııııııııııııııır.
destan dediğin böyle gecer tarihe....
yolunuz acık olsun daha daha büyük şanslar sizinle olacak ALLAHIN İZNİ İLE. |
Duygularınıza canı gönülden katılyorum sayın İmre; Destanın son sayfasıda kupayla kapanır İnşallah, Sayın Şirinenin dediği gibi ben de bu duaya diyorum AMİİİİİİN! _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Pts Hzr 23, 2008 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
sayın sevinç bey.çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum bütün milletimiz gibi inşallah gönüllerin dilediği olacak ..
benim abimler var isviçrede sevincini anlatıyor diyorki ilk defa burdaki türkler bir araya toplandı ve çok büyük çoşkuyla eğlendik halaylar teprikler sohbetler oldu muhteşem saatler gecirdiğini anlattı ve bana sordu burda böyle orada sizler nasıl eğlendiniz bende dedimki abiciğim biz macın bitimiyle siper aldık sadece evin içinde
kör kurşuna gitmeyelim diye.şimdi demek istediğim benim mutlu sonuçdan önce istediğim bazı insanımız eğlenceyle vahşeti birbirine karıştırıyor önce dileğim allah onlara akıl versin insan gibi eğlenmek duruken neden (......)başka türlü eğlenmeyi tercih ederler anlayamıyorum....
kusura bakmayın bu benim içimde bir sıkıntı olarak kalsın istemediğim için paylaşma gereği duydum...
sağlıkla kalın inşallah _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Pts Hzr 23, 2008 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın İmre duygu düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum, Ateş düştüğü yakar; İnşallah böyle bir şey kendi yakınlarının başına gelmeden, yaptıklarının ne kadar yanlış ve boş bir şey olduğunu anlarlar, Allah hidayet versin İnşallah... Çarşamba günüde İnşallah sevinen biz oluruz Allah' ın izniyle, aynı zamanda sevindiren... En çok ta gurbetteki Türk vatandaşlarımız için istiyorum, Başları dik yüüyecekler gurbetin sokaklarında, hepsine sevgi ve saygı, selam ve dua ile kalın... _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
harharyas
|
Tarih: Pts Hzr 23, 2008 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
gazın lafını değil görmek, duymak bile istemiyorum
Başarılar turkiye |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Pts Hzr 23, 2008 12:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok afedersin harharyas sana hatırlatma amacım değil ama ben dopink güç moral yüksek performans anlamında kullanıyorum ...(bas g a)yı
sana nacizane kendi uygulamam olan özellikle akşam yemeğinden sonra sade neskafe tavsiye ederim ve ya adaçayı . sağlıkla kalın _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
BAŞARI DUASI
رَبَّنَا آتِنَامِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ هَيِّءْلَناَمِنْ امْرِناَرَشَداً
OKUNUŞU;“Rabbenâ âtinâ min ledünke rahmeten ve heyyi’ lenâ min emrinâ raşeden.”
ANLAMI:”Rabbimiz! Katından bize rahmet ver ve işimizi kolaylaştır,bizi rüşde (başarıya) erişti
(dilerim inşallah vatanımız ve milletimizin gönlünde hayırlı olan her şey için) _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 8:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Milli Takımımıza can ı gönülden başarılar dileriz. Umarım şans bizden yana olur.
Tanrı Türk'ü Korusun |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben şahsım adına çok üzüldüm ama haksızlık için türk millilerimiz çok çok başarılı idi helal olsun ..
başarılarının devamını dilerim inşallah bana göre türk futbol tarihinde yeni sayfa acıldı devamı da gelecek inşallah... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 7:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Takımımızı yürekten kutluyorum. Almanya'yı sahadan sildik. Hak etmediğimiz bir sonuçla turnuvaya veda
ettik. Herkes gördü ki finale yakışan takım Türkiye. Eksiklerimiz olmasaydı inanıyorum Almanya'yı dağıtırdık. |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
| iskender yazmış: | Takımımızı yürekten kutluyorum. Almanya'yı sahadan sildik. Hak etmediğimiz bir sonuçla turnuvaya veda
ettik. Herkes gördü ki finale yakışan takım Türkiye. Eksiklerimiz olmasaydı inanıyorum Almanya'yı dağıtırdık. |
ÜZGÜNÜZ AMA GURURLUYUZ, TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Cum Eyl 05, 2008 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
haydi TÜRKİYEM bol şanslar ... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
|