| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
butterfly
|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 8:26 pm Mesaj konusu: Herkese Merhaba |
|
|
Öncelikle herkese acill şifalar dilerim.yaklaşık bir ay oldu sitenize üye oldum bir kere mesaj yolladım ama sanırım başaramadımkiii yayınlananların arasında bulamadım:( tekrar şansımı denemek istedim:)insanın yalnız olmadığını bilmesi ve bunu yaşayanlarla paylaşması çok güzel bunu belirtmek isterim...hepinize bol Remisyonlu günler dilerim...
yaklaşık 2yıldır CROHN hastasıyım.bu hastalığa yakalanana kadar böle bir şeyden haberim bile yoktu , keşkede hiç olmasaydı..çünkü hayat kalitemi bu kadar düşüreceğini ve beni doktor doktor gezdirip , tam bir çaresizlik içinde bırakacağını nerden bilebilirdim ki... Her yemekten sonra başlayan şiddetli ağrılar sonucunda ilk doktoruma gittim ve kolonoskopi olmam gerektiğini söledi...kolonoskopi sonucunda CROHN hast. teşhisi kondu ve ağrı dolu günler daha da hızlandı.ASACOL la başlayan ve bir yıl süren tedavi gördüm.Ancak ağrılarım daha da şiddetlendi , tabiii bu arada bir doktor daha değiştirdim.gerekli tahliller yapıldı ve asacolun yeterli gelmediği kanaatına varıldı bununla beraber eklem ağrılarımda kendini göstermeye başladı maalesef...artık dayanılmaz eklem ağrılarım yürümemi, hareket etmemi zorlaştırdı.tavsiye üzerine gittiğim ikinci doktorumu da yine tavsiye üzerine başka bir prof.le değiştirdim.o da tekrar bir kolonoskopi ve bazı tetkikler istedi.kolonoskopi sonucunda daralma olduğunu ve Asacolun bundan sonrasında yeterli gelmeyeceğini , budenafalk la devam etmem gerektiğini söledi.şu an budenefalk ve calcıum kullanıyorum sadece...ancak burdan sizlerin hikayelerini okuduğumda bu prof unda tatmin etmeyeceği kanısına varıyorum.çünkü balık yağından veya başka ilaçlardan bahsediyorsnuz. ben kaç hekime gittiysem bir tanesi bile bahsetmedi.calcıum u bile son gittiğim hekim kullanmam gerektiğini söledi.eklemlerimin ağrısı ayak bileklerimin şişliği artık dayanılmaz hal aldı.moral bozukluğumu sosyal hayatımın etkilendiğini sölemiyorum bile....Sizlerden ricam , bana yol gösterirseniz gerçekten çok sevinirim.Crohnla ilgili sürekli araştırıyorum, sizleri takip ediyorum ama sanırım tam bir tedavi ve iyi bir hekimle karşılaşamadım.Ve bunun daha ilerisini bile düşünemiyorum çünkü korkuyorum endişelerim var...:(( Hepinize bol Remisyonlu günler diliyorum:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 5:24 am Mesaj konusu: |
|
|
sevgili kardeşim..
tedaviniz için nerde oturduğunuz nerde tedavi göreceğiniz çok mühim..
bize nerde tedavi aldınız .hangi şehirdesiniz mümkün se yazın ki daha kolay yardımcı olalım..
sağlıkla kalın...i _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 919 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 7:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Aramıza hoş geldiniz.
Kısa sürede şifa bulursunuz inşallah.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Aramıza hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun.
En kısa sürede remisyona girmeniz dileğiyle.
Sitemizde konu bütünlüğünün sağlanması amacıyla yazınız Kendimizi Tanıtma-Tanışma-Hastalık Hikayaleri bölümüne taşınmıştır. _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
erdem
|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
geçmiş olsun arkadaşım ALLAH şifalar versin |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Çok geçmiş olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
|