| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Ağu 18, 2008 4:00 pm Mesaj konusu: hoşbulduk |
|
|
merhaba arkadaşlar ...ben döndüm aranıza nasılsınız iyisinizdir inşallah...
(aramıza katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz gecmiş olsun ve uzun yıllar boyu sağlıklar dilerim..) _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 8:35 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Hoşgeldinizzzzz. Sayın İmre nerelerdesiniz? Özlettiniz kendinizi. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşbulduk sayın iskender bey teşekkür ederim amasra taraflardaydım bende sizleri özledim .... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Vayyy. Amasra güzel yer. Dinginlik var özünde. Vaktiyle öğretmen evinde çokkk kaldım. |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 6:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Hoşgeldiniz..
Ben de Amasrayı severim.. Orada yediğim tazelikde bir salatayı başka hiç bir yerde yememiştim..
Birde balıkları mühtişti.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim arkadaşlar.amasra gercekten çok güzel ama kalabalıktı ben daha sakin ortamı seviyorum o yüzden orda fazla kalmadım bartın inkumuna gectim eğer yolunuz düşerse gercekten tavsiye ederim dinlenmek ve denize girmek için çok güzel bu arada diğer arkadaşların tatili sürüyor herhalde umarım herkes gönlünce geciriyordur yaz mevsimini .herkese sağlıklar dilerim .... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçte olsa hoş geldiniz...
Anlaşılan tatil güzel geçmiş...
Bizim hastalığımızda ve tüm yaşamda en önemli şey moral....
Ne mutlu tatil yapanlara..:) _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Ağu 19, 2008 10:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim sayın başkanım hoşbuldum çokda umduğum gibi gecmedi açıkcası ataklanma oldu tabi moral sıfırlanıyor o anda ama şimdi iyiye gidiyor toparlanıyorum galiba sizede dilerim bol bol moralli sağlıklı günler inşallah.. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
|