| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Ekm 12, 2010 9:37 pm Mesaj konusu: İbh için Önerilen Bitkisel Tedavi Formülü |
|
|
Bitkisel Tedavi Formülü
Yoğun gelen istek ve başarı haberleri üzerine geliştirdiğim bitkisel tedavi formülümü açıklıyorum.
Hem Ülseratif Kolit'de hem de Crohn Hastalığın'da uygulanabilir.
Malzemelerin iyi ve taze ürün satan aktarlardan alınması önemlidir.
- 1 çay kaşığı zencefil
- 3 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı keten tohumu (öğütülmüş)
- 1 çay kaşığı çörek otu
Tüm yukarıdaki toz ürünler 1 tatlı kaşığı hakiki bal ile karıştırılıp her sabah kahvaltıyla birlikte yenir.
(her sabah taze hazırlanmalıdır)
- günde 2 gram balık yağı
- haftada bir gün çinko tableti (Zinco-C)
- D vitamini 3000 iü / gün
- C vitamini 1000 mg/
alıntıdır |
|
| Başa dön |
|
 |
meltemceren
Kayıt: 26 Oca 2009 Mesajlar: 397 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn
|
Tarih: Pts Ekm 25, 2010 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
BEN BU TARİFİ ERDOZ BEYİN TAVSİYESİ İLE UYGULAMAYA BAŞLADIM VE DEVAM EDİYORUM.HER SABAH TAZE OLARAK HAZIRLIYORUM VE KAHVALTI ÖNCESİNDE KULLANIYORUM. OLDUKÇA DA MEMNUNUM.NE ANLAMDA DERSENİZ BİRİNCİSİ MUKUS SORUNUMDA CİDDİ BİRİYİLEŞME VAR.SABAH AĞRILARIM DA OLDUKÇA HAFİFLEDİ.EN ÖNEMLİSİ MUAZZAM BİR ENERJİ VERİYOR. GÜN İÇERİSİNDE NERDEYSE ATOM KARINCA OLDUM.HERKESE TAVSİYE EDİYORUM. |
|
| Başa dön |
|
 |
sercayolkan
|
Tarih: Cmt Ekm 30, 2010 4:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bitkisel tedavi ile ilgili daha önce zerdeçal, köri, çörek otu, bal ve kekik(ishal varsa) karışımını kullandığımı belirtmiştim. Burada bahsedilen karışıma çok benziyor.
Bunun haricinde İstanbul İçmeler'deki şifalı su da hastalığıma(kolit) iyi geldi.
Asıl bahsetmek istediğim şey ise TAM BUĞDAY EKMEĞİ:
Son bir aydır bu ekmekten tüketiyoruz eşimle, o da kolit. Ağrı, gurultu, gaz gibi bir problem yok. Ancak birçok yerde tam buğday ekmeği diye satılan ekmek bize iyi gelen değil. Aramalarımız sonucu Adapazarı ve Akyazı da iki fırında bu ekmeğin satıldığını belirledik. Bir de UNX markasının yoğun kepekli köy ekmeği kullandığımız tam buğday ekmeğine % 80 benziyor. Fakat bizim kullandığımız ekmek daha esmer. İçinde tanecikler bariz görünüyor. Ekmeği bulursanız mutlaka kullanın. Ancak Bulduğunuz ekmeğin tam buğday ekmeği olup olmadığı çok önemli. Yukarıda belirttiğim markanın ekmeğini alıp biraz daha tanecikli ve esmerini fırınlarda arayarak bulabilirsiniz.
Biz faydasını gördük, umarım siz de görürsünüz.
Saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pzr Ekm 31, 2010 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
İstanbulda Halk Ekmek'in sattığı tam buğday ekmeği muhteşem.. Tadı ekşi gibi.. Buzdolabında tutmama rağmen çabuk kuruyor..
Ama muhteşem bir ekmek. Muadillerine göre fiyatı çok ucuz, 1.65 ya da 1.95 lira.. Migroslarda da satılıyor. Tavsiye ederim. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Cum Nis 01, 2011 6:46 pm Mesaj konusu: Re: İbh için Önerilen Bitkisel Tedavi Formülü |
|
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
|