| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| İlaçlarımızı düzenli olarak alıyor muyuz? |
| Evet |
|
81% |
[ 30 ] |
| Hayır |
|
5% |
[ 2 ] |
| Bazen ( Neden Yazınız ) |
|
13% |
[ 5 ] |
|
| Toplam Oylar : 37 |
|
| Yazar |
Mesaj |
Engin ATEŞ Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 177 Konum: Şişli / İSTANBUL Hastalık: Crohn
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2008 12:12 am Mesaj konusu: İlaç Düzeni |
|
|
Arkadaşlar,
İlaçlarımızı ne derece düzenli almaktayız. Bu tür anketlerin sonuçları bize önemli bilgiler sağlayacaktır. Katılımlarınızı beklemekteyiz.
Sevgiler, _________________ Hala Gazım Var! |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2008 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
|
İlaçlarımı düzenli olarak alıyorum. Ama bu günlerde içimden bırakmak geliyor. Sanırım bıktım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2008 6:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Düzenli aldım hep.Şimdide düzenli alıyorum.Almayada devam edeceğim.Yanlız dikkat ettiğim bir şey ilaç sayısı azaldıkça düzenli alınmıyo bunlar... :wink: _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
Numan Narin
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2008 9:47 am Mesaj konusu: |
|
|
|
İlaçlarımı aksatmadan alıyorum, aksi düşünülemez. |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2008 12:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bazen almayı unutuyorum..
Bence dozun fazla olması unutmaya neden oluyor..
İlaçlar yaşam düzenimizi kontrol ettiği için, belki de tepki olarak almayı unutuyor olabilirim.
Bir ilacı günde 4 kez almak zor oluyor.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
YESIM
|
Tarih: Cum Oca 11, 2008 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
BEN İLAÇLARIMI DÜZENLİ OLARAK KULLANIYORUM.
ALMADIĞIMDA HASTANE DOKTOR YOLLARI GÖZÜKÜYOR.
ZATEN UNUTAMIYORUM BİLE ,HERKES HATIRLATIYOR.
UNUTMAMAK İÇİNDE İŞTE VE HER YERDE GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOYUYORUM.TAVSİYE EDERİM.SÜREKLİ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEYSE ATLAMA ŞANSINIZ KALMIYOR. :) |
|
| Başa dön |
|
 |
Mesut Uzun

|
Tarih: Cum Oca 11, 2008 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum. Arada unuttuğum oluyor. Ama yinede dikkat ediyorum. _________________ Ü.K. |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cum Oca 11, 2008 11:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Merhabalar Bende ilaçlarımı düzenli şekilde alıyorum.Hatta ilk teşhis konduğu sıralarda evden çıkarken anahtarım yanımda mı diye kontrol etmiyordum,ilaçlarımı yanıma almışmıyım diye bakıyordum :) |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Cmt Oca 12, 2008 7:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle EVET,
Düzenli alıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Oca 12, 2008 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
düzenli almaya çalışıyorum bazen öğlenleri unutuyorum veya geç alıyorum.. :( _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Pzr Oca 13, 2008 4:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben ÜK olmadığım halde, bende anketinize katılmak istiyorum.Evet bende ilaçlarımı düzenli olarak alıyorum,hatta daha ileri gidip biraz ukalalık da yapayım.Bizler gibi uzun süreli hastalıklarda tedaviden alınacak olumlu sonuçlar; doktorunuza ve tedaviye bağlı kalarak elde edilir. bunları (uzman olarak değil ) 23 senelik tecrübeyle söylüyorum. Saygılarımla. _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pzr May 18, 2008 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar aranızda arada bir öğünlerde yuttuğu ilacı unutup yeniden yutan varmı benim gibi varsa durumu etkiliyormu ? _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Pzr May 18, 2008 1:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
saati saatine içiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts May 19, 2008 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
bende saati saatine içiyorum fakat bazenler iki kez içiyorum içtikten sonra geliyor aklıma on dk önce içtiğim.birde arkadaşlar hastalığımın 5 .6 yılına kadar yüz rengim hariç normaldim ama 7 . 8 yılındayım yüzümde çillenmeler olmaya başladı sizlerde böyle olan varmı onudamı ilaclara balamalıyım güneşdende sakınıyorum ama engel olamadım...teşekkürler sağlıkla kalın _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts May 19, 2008 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Bütün ilaçları bıraktım. Yaklaşık 10 gün oldu. |
|
| Başa dön |
|
 |
|