www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

İnce bağırsak kanseri???

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hasancali

MesajTarih: Pzr Oca 01, 2012 1:14 pm    Mesaj konusu: İnce bağırsak kanseri??? Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle merhaba sitenize yeni üye oldum, belki bu konuyu yanlış yere açıyorum özür dilerim.Benim sıkıntım 10-15 yıl kadar öncesinden başlayan sürekli ishal ani dışkılama ihtiyacı idi, bende bağırsaklarımın çalışma düzeninin bu olduğunu düşünerek pek üstüne düşmedim. bundan bir kaç hafta dışkımı yaparken kanama oluştu ve doğru kolonoskipi yaptırdım hemoroid çıktı. dün gaidada gizli kan tahlilimde negatif çıktı ama yaklaşık 1 yıldır bağırsaklarımda nabzımı hissediyorum gitmediğim doktor kalmamıştı ama bağırsaklarla ilgili olabileğini kimse söylemedi.şimdi ise ince bağırsak kanseriyim diye düşünmeden edemiyorum. bağırsaklarımda acı şişkinlik ve yanma, şuanda kabızlık bazen boğazımda reflüye bağlı olarak sandığım ama şimdi korkutan bir ağırlık hissi.. dilimde beyaz pas, sabahları karın ağrısı ve ağız kokusu, dışkının kötü kokusu, karnım ve sırt çevremde elektriklenme, gözlerimde algıda tuhaflaşmalar, yaklaşık yıldır sıkıntı çekiyorum. lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar, en yapmalıyım.?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ApoLLoNx

MesajTarih: Pzr Oca 01, 2012 1:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle geçmiş olsun. Bu şüphelerinizi önce bi gaestroentroloji doktoruna iletmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca hemen kötüye yormayın, ÜK yada Crohn'da olabilirsiniz. Benim ilk kolonoskopimde de bişey çıkmadı ama daha sonra yapılan kolonoskopimde crohn olduğum anlaşıldı.
hasancali

MesajTarih: Pzr Oca 01, 2012 1:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kolonoskopi yapan doktor benden hiç bir parça dahi almadı. sadece gözle anlaşılacak bir hastalık mı bu rahatsızlıklar? ve ben bu hastalıkların belirtilerinide pek sağlamıyorum. ince bağırsaklarıyla ilgili sıkıntı çeken kimse olmadımı forumda abaca? birde bu double balon endoskopiyi hangi hastanelerde yapıyorlar?
Başa dön
KEMALB

MesajTarih: Pts Oca 02, 2012 12:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SÖYLEDİĞİNİZ SIKINTILARIN BÜYÜK BİR KISMI CROHN HASTALARINDA GÖRÜLEN SIKINTILAR,, AŞAĞI YUKARI BENDE DE AYNI BELİRTİLER OLDU,, KÖTÜYE YORMAYIN HEMEN. SIKINTILARINIZIN HEMOROİDDEN KAYNAKLANMADIĞI KESİN,, BU ENTEROSKOPİ OLAYI BENİ DE MEŞGUL EDİYOR,, SANIRIM ANKARADA YÜKSEK İHTİSAS TA VAR. İYİ BİR GASTROENTEROLOGA GÖRÜNÜN ÖNCE ÇÜNKÜ CROHN GİBİ DURUYOR SİZİNKİ,, İNŞALLAH DEĞİLDİR,, GEÇMİŞ OLSUN HASANCALİ.
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Pts Oca 02, 2012 9:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

telefonumu özelden de ilettim ..
02163492786
05413492786
özelden sorduklarınıza cevap vermem burdan nispeten uzun ve sakıncalı.. nedir nedendir birsürü soru ve cevap var... ararsanız yardımcı olunacaktır..
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hasancali

MesajTarih: Pts Oca 02, 2012 10:59 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İnanın artık crohn a razı oldum, kanser beni fazlasıyla korkutuyor, inş.kanser değilimdir diye dua etmekten bir hal oldum inanın..
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun