| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Engin ATEŞ Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 178 Konum: Şişli / İSTANBUL Hastalık: Crohn
|
Tarih: Sal Nis 15, 2008 10:18 pm Mesaj konusu: İzlediğim filmler hakkındaki görüşlerim! |
|
|
Merhaba,
Bu başlık altında bundan sonra izlediğim filmler hakkındaki görüşlerimi yazacağım. Şimdilik fikir aşamasında...
Sevgiler, |
|
| Başa dön |
|
 |
EFSUN

|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Filmleri seyretmeden topiğinimi açtın :D buda atı görmeden nalı almak gibi bişey oldu :D :D :D :D _________________ Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Lenin |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Efsun hanım, aslında baya bir film izlerim. İzlediklerimin yorumlarını yazacak olursam ne zaman yeter ne de kota :) |
|
| Başa dön |
|
 |
EFSUN

|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 4:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
O zaman izleyeceklerinin değilde izlediklerinin yorumunu yapmakla başlayabilirsin _________________ Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Lenin |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 6:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| EFSUN yazmış: | | Filmleri seyretmeden topiğinimi açtın :D buda atı görmeden nalı almak gibi bişey oldu :D :D :D :D |
Ben başedemedim ALLAH RAZI olsun sizden ..Sizi buralara getirendende... :wink: _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
EFSUN

|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 6:47 am Mesaj konusu: |
|
|
:D :D :D :D :D :D bişey değil _________________ Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Lenin |
|
| Başa dön |
|
 |
mesajcı
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Engin bey bence fikir aşamasından yayın aşamasına geçmeli ayrıca bu güzel fikir için tebrikler , sabırsızlıkla bekliyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1517 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 10:00 am Mesaj konusu: |
|
|
bekliyoruz hadi ben bir kıyak yapayım açılışı yapıyorum.....hayatım boyunca sayısız sinema filmi izledim özellikle beni çok etkileyen filmlerden sadece bir tanesidirki olağan üstü muhteşem ötesi diyebilirim belki bir çoğunuz seyretmiştir..
Ömer Muhtar / Çöl Aslanı (Anthony Quinn )
1929'da Mussolini İtalyan birliklerini Müslüman Yerlileri ortadan kaldırmak için 20 yıl boyunca Afrika'ya gönderir.
Mussolini, General Rodolfo Graziani (Oliver Reed)'yi Libya valisi olarak atadı. Belki daha sonra isyancı gördüklerini yakalayarak Roma İmparatorluğu'nun şanını yeniden inşa etmeyi umdu.
Bedevilerin karşı koyması Ömer Muhtar (Anthony Quinn)'in liderliği ile yürüdü. Mesleği öğretmenlik olan, zorunlu gerilla Ömer Muhtar, kendi hayatında savaşın bitmeyeceğini gördü.
Böyle bir kahramanlık olayını film yapmak için askeri birliklerin kullanılmasına ihtiyaç duyuldu. Bu film için bir kasaba inşa edilerek 400 bina yapıldı. Akrep sokmasından ve sıcaklardan sakınmak için tıp merkezi kuruldu.........
Dünyanın en yetenekli oyuncularından biriydi.Özelliklede Çağrı,Ömer muhtar gibi yapımlarda olağanüstü bir performans sergilemiştir.Onun böyle filmlerde bir müslümanı canlandırması onun müslüman olduğu yönünde iddialara neden olmuştur. Ne diyelim inşaallah olmuştur.Allah rahmet eylesin. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın mesajcı,
Bu yapıcı eleştirinizden dolayı size çok teşekkür ederim. Her ne kadar şevkim kırılmış olsa da yakın zamanda bir iki yorum yazacağım.
Sevgiler, |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
|
| Başa dön |
|
 |
EFSUN

|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 12:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
RSEVINC kopardın beni yaa :cry: :cry: bende ne zaman denk gelsem izlerim çok etkili bir film sağolasın _________________ Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Lenin |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| EFSUN yazmış: | | RSEVINC kopardın beni yaa :cry: :cry: bende ne zaman denk gelsem izlerim çok etkili bir film sağolasın |
Siz sağolun Füsun hanım, eski ama eskimeyen bir film...selamlar... :lol: _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com
En son rsevinc tarafından Cmt Nis 26, 2008 12:29 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 12:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
:lol: | imre yazmış: | bekliyoruz hadi ben bir kıyak yapayım açılışı yapıyorum.....hayatım boyunca sayısız sinema filmi izledim özellikle beni çok etkileyen filmlerden sadece bir tanesidirki olağan üstü muhteşem ötesi diyebilirim belki bir çoğunuz seyretmiştir..
Dünyanın en yetenekli oyuncularından biriydi.Özelliklede Çağrı,Ömer muhtar gibi yapımlarda olağanüstü bir performans sergilemiştir.Onun böyle filmlerde bir müslümanı canlandırması onun müslüman olduğu yönünde iddialara neden olmuştur. Ne diyelim inşaallah olmuştur.Allah rahmet eylesin. |
Çok güzel bir tercih sayın İmre, bende de her seferinde sanki ilk defa izliyormuş hissi uyandırıyor, zevkle izliyorum, selamlar _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
EFSUN

|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
----ANESTEZİ----
Filmin Künyesi
Vizyon Tarihi : 21 Mart 2008 Süresi : 84 Dakika
Yönetmen : Joby Harold
Tür : Dram / Gerilim
Senaryo : Joby Harold
Görüntü Yön. : Russell Carpenter
Müzik : Missy Cohen
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Terrence (Dashon) Howard, Jessica Alba, Hayden Christensen, Christopher McDonald, Lena Olin
Filmin Özeti
Joby Harold’un yönettiği ve Hayden Christensen, Jessica Alba, Lena Olin ile Terrence Howard’ın başrolleri paylaştığı Anestezi nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz bir film...
Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında "anestezik fakındalık" adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.
Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar.
Dün sinemada seyrettim çok beğendim kimi zaman heyecanlanacağınız,kimi zaman kendinizce sorgulamalar yapacağınız,sürprizlerle dolu başarılı bir film.. _________________ Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Lenin |
|
| Başa dön |
|
 |
EFSUN

|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
-----DEJAVU----
Yönetmen Tony Scott
Senaryo Bill Marsilii, Terry Rossio
Oyuncular Denzel Washington, Val Kilmer, Paula Patton, James Caviezel, Adam Goldberg
Filmin Türü Aksiyon, Romantik
Orijinal Adı Deja Vu
Yapımcı Firma Touchstone Pictures, Jerry Bruckheimer Films
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 128 dakika
Resmi Sitesi http://dejavu.movies.go.com/
Vizyon Tarihi 05.01.2007
FİLMİN KONUSU
Carlin polis teşkilatında çalışan bir ajandır. New Orleans'ta meydana gelen bir patlamayla ilgili yaptığı soruşturma esnasında dejavu olarak bilinen tekrarlanma halini yaşar. Bu durum Carlin'in beyninde soruşturmayla ilgili olarak bazı fikirler verir.
Yaşamış olduğu dejavu sayesinde patlamanın öncesine dönerek çok kısa bir zaman dilimi içerisinde herşeyi döndürebileceğini keşfeder. Üstelik patlamanın kurbanlarından biri olan genç bir kadınla da duygusal bir bağı vardır ve bazı sırlar bu kadının geçmişinde saklıdır.
Bunuda akşam cd den seyrettim çok ama çok etkilendim süper bir film tavsiye ederim _________________ Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Lenin |
|
| Başa dön |
|
 |
|