| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş May 26, 2011 5:31 pm Mesaj konusu: İZMİR'DE TOPLANTI |
|
|
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle hepimize bol remisyonlu günler dileyerek konuya başlamak istiyorum.
Uzun zamandır gündemimizi meşgul eden iki önemli konumuz var.
1- Dernek kurulumu,
2- Profesyonel yapısıyla yenilenen sitemiz.
Bu iki önemli konu hakkında fikir alışverişinde bulunabilmek için önümüzdeki günlerde İzmir'de bir toplantı düzenliyoruz.
Değerli düşüncelerinizi iletebileceğiniz toplantımıza katılımlarınızı bekliyoruz. Saygılar
www.barsakforum.com
Yönetim
NOT: Lütfen katılım durumunuzu başlık altına yazınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 177 Konum: Şişli / İSTANBUL Hastalık: Crohn
|
Tarih: Prş May 26, 2011 6:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
İskender abi,
toplantı tarihi hakkında daha detay bilgi alabilirsek sanırım daha net cevaplara ulaşırız.
ben gelmeyi çok isterim o tarafa. _________________ Hala Gazım Var! |
|
| Başa dön |
|
 |
özgür genç Moderatör
|
Tarih: Prş May 26, 2011 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Hazırım arkadaşım...Planlama da desteğe ihtiyacın olursa yada yapacak herhangi bir şeyde elimden geleni yapmaya hazırım.... |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş May 26, 2011 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Engincim hepimiz için en uygun zamanı ayarlamaya çalışıyorum. 19 haziran öne çıkıyor. Ercan Abi'de burada olacak o tarihte. Ama dernek için çok geç bir tarih derseniz, 29 mayıs pazar düşünülebilir. 4-5 haziran'da programım var. Sizler de fikirlerinizi belirtin.
Özgürcüm sana uğruycam zaten konuşuruz
En son İskender tarafından Pzr May 29, 2011 10:32 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
emelbulut
Kayıt: 26 Ağu 2009 Mesajlar: 34 Konum: İzmir Hastalık : Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum May 27, 2011 6:45 am Mesaj konusu: |
|
|
19 Haziran bana uyar
KATILIRIM.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum May 27, 2011 6:46 am Mesaj konusu: |
|
|
CANIM KARDEŞİM BANA BAĞLI DEĞİLSİNİZ..
BEN OLMASAM DA YANINIZDAYIM VE BENİ EN İYİ
ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK KİŞİLER SİZSİNİZ..
ÇOĞUNLUĞA KULAK VERELİM...
SEVGİLER..
AMA ENGİNİMLE GELMEYİ TERCİH EDERİM VE BİZİ KARŞILAYANIN İSKEN DER OLMASINI..:) _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
codepenman
|
Tarih: Cmt May 28, 2011 12:32 am Mesaj konusu: |
|
|
|
KATILMAYI ÇOK İSTERİM |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 177 Konum: Şişli / İSTANBUL Hastalık: Crohn
|
Tarih: Cmt May 28, 2011 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Şöyle bir fikrim var. Önce buradan bir anket yapalım. Dernek kuruluşu için yeterli üye sayısına ulaşabilecek isek bu işe girişelim. Yok olmayacaksa sağdan soldan adam toplama ile uğraşmayalım bence. Hatta ben anketi açıyorum.
Sevgili admin, lütfen anket ile ilgili duyuruyu tüm üyeler mail ile bildirir misiniz? _________________ Hala Gazım Var! |
|
| Başa dön |
|
 |
İZMİRELİF
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 4:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
tarih ne olursa olsun ben ordayım :)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
Adem Demirhan
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Arkadaşlar.
E-mail adresime gelen toplantı duyurusuna olumlu yanıt vermeme karşın mesajımın ulaşmadığı uyarısı aldım. Umarım toplantımız gerçekleşir ve söz konusu konularla ilgili gerekli adımlar atılır.
Organizasyonla ilgili olarak katkıma ihtiyaç duyulursa tarafıma ulaşılması ricasıyla. Şimdiden kolaylıklar ve başarılar dilerim... _________________ Ülseratif Kolit(10 yıl)
Salofalk Granu-Stix 1000 mg.
(1X3) |
|
| Başa dön |
|
 |
deva
|
Tarih: Pzr May 29, 2011 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle böyle önemli bir toplantıyı düşünen ve hayata geçirmeye çabalayan tüm arkadaşlarımı kutlarım.izmirli bir site üyesi olarak katılmak ve gerekli desteği vermek isterim.tabiki uygun bir tarih'te yapılması katılım açısından isabetli olur.
benim önerim: malum çocuğu olanların okul durumu ve sbs sınavı gözönüne alınırsa,(4haziran'da sbs sınavı) okulların kapanmasından sonraki bir tarih daha uygun olur diyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Pzr May 29, 2011 10:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Abim siz yeter ki geleceğiz deyin. Ben karşılarım ne demek. 19 haziran toplantı için uygun gözüküyor. Dernekle ilgili süreci toplanmadan da aşabiliriz. Yeterli çoğunluğa ulaşırız. Ben toplu mail attım. |
|
| Başa dön |
|
 |
ragıp
|
Tarih: Sal May 31, 2011 10:58 am Mesaj konusu: İbh Dernek Kurulumu |
|
|
Sayın İskender bey:
Dernekçilik çok büyük emek ve özveri isteyen zor bir iştir. Öncelikle sizi ve yardım eden tüm arkadaşları bu özverilerinden dalayı
tebrik etmek isterim. Ben sağlık sorunlarım dan ve işimden dolayı benden daha fazla derneğe faydalı olabilecek arkadaşların
önünü kesmemek adına sadece resmi olarak üye olmak isterim... Şayet yönetim ve denetim kurulu yeter sayısı tamamlanamaz sa
beni denetim yedek 3-4. sıraklara yazabilirsiniz... Toplantı tarih ve yeride netleştiğin de herhalde yayınlarsanız katılırım.. Ragıp |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Sal May 31, 2011 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Desteğiniz için teşekkürler Ragıp Bey. Umarım aynı özveriyi başka arkadaşlar da gösterir. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Sal Hzr 07, 2011 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Toplantı tarihimizi 26 HAZİRAN 2011 pazar olarak netleştiriyoruz. Toplantımız brunc tarzında olacaktır. Ekonomik ve nezih bir ortamı olan toplantı mekanı hakkında bilgilendirme aşağıda yapılmıştır.
NOT : Katılımda bulunmak isteyen arkadaşlar eş, dost ve arkadaşlarını getirebilirler. Kişi sayısını çıkarmak adına
herkes kaç kişiyle geleceğini lütfen bu mesajın altına yazsın.
MEKAN : Bostanlı-Atakent Elit Life
Dudayev Bulvarı- Atakent-Karşıyaka-İzmir
SAAT : 10.00
KAHVALTI ÜCRETİ : 10 TL.
En son İskender tarafından Cmt Hzr 11, 2011 6:24 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|