| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mrhn

|
Tarih: Pts Nis 13, 2009 11:23 pm Mesaj konusu: KAYGISIZLAR |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
mrhn

|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1517 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 1:46 am Mesaj konusu: |
|
|
slm orhan paylaşımlarını takip ediyorum hep eline sağlık .ama sadece sağ gözümü kullanıyorum ekrana bakarken avatar resminden tırsıyorum sanki  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 11:57 am Mesaj konusu: |
|
|
slm imreye katılıyorum ürkütücü biraz......  |
|
| Başa dön |
|
 |
mrhn

|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| imre yazmış: | slm orhan paylaşımlarını takip ediyorum hep eline sağlık .ama sadece sağ gözümü kullanıyorum ekrana bakarken avatar resminden tırsıyorum sanki  |
tv de çıkan bi sihirbaz ve illüzyon sırlarını açıklıyordu tehdit edildiği için maske kullanıyordu gerçek resmide bu biraz içiniz rahatlasın o kadar korkunç gelmiyordu bana ama
bu arada bu resimden rahatsız olan başkalrıda beni uyardı avatarı değiştirdim hem sosyal mesaj içeriyo ben ve ben gibilere
|
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
. kardeşim benim ya süpersin. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 7:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mrhn

|
Tarih: Pzr Nis 19, 2009 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Şirine kardeş artık rahatlayabilirisin sende korkupduryodun avatar resmimden dmek neymiş ibh hastası bayanlar korkak oluyomuş hahaha |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pzr Nis 19, 2009 12:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| mmagic3(mustafa orhan) yazmış: | Şirine kardeş artık rahatlayabilirisin sende korkupduryodun avatar resmimden dmek neymiş ibh hastası bayanlar korkak oluyomuş hahaha |
Mustafa Kardeş seni Allah'a havale ediyorum başka hiç bişey demiyorum.
Ben Allah'tan Korkarım sadece,bu Fotograf ne ki korkayım? Benim değiştir dememin tek nedeni gecenin bir vaktinde garip bir yüzü görmenin göz zevkime hitap etmemesiydi.
Benim dememden dolayı değiştirdiysen,hiç değiştirme(ben bunu 1 aydır diyordum zaten yaa),başka üyelerin isteği için değiştirdiysen de bişey diyemem o konuda. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Pzr Nis 19, 2009 1:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| şirine yazmış: | [quote="
Ben Allah'tan Korkarım sadece,bu Fotograf ne ki korkayım? Benim değiştir dememin tek nedeni gecenin bir vaktinde garip bir yüzü görmenin göz zevkime hitap etmemesiydi.
. |  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
mrhn

|
|
| Başa dön |
|
 |
|