| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 3:11 pm Mesaj konusu: kimse yokmu sohbet edecek??? |
|
|
slm arkadaşlar bi ara şöyle herkes birlikte bi sohbet ortamı oluştursak iyi olmazmı...ben bakıyorum kimse yok.gezip dolaşıp çıkıyorum.çayıda tek başıma içiyom...bakıp bakıp gidiyom.yoruluyom...atın ortaya bir mevzuda tartışalım... eve tıkanmış vaziyetteyim zaten...neyse...çaya beklerim hepinizi... |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
buyruuuuun ben varım gülcan hanım _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla dışarda çok güzel bir hava var bugün Ankara'da.. Biz arkadaşlarla öğlen arasını uzattık, işyerimizin büyük bir bahçesi var, orada çimenlere uzandık, ayakkabıları falan da çıkardık, üç arkadaş sohbet ettik, şimdi gelebildim odama.. Geçen müdüre yakalanmıştık, bu sefer olmadı neyseki  _________________ 1999'dan beri Crohn
2x2 salazophyrin, Imuran (50 mg./gün), 1x1 gr. balık yağı |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 3:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sürekli beton duvarlar arasında, toprak yüzü gördüğümüz yok.. Valla çimenlerde ayakkabısız gezmek çok iyiymiş, sizlere de tavsiye ederim, bütün elektriğimi attım.. _________________ 1999'dan beri Crohn
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
cengiz bey eniyisini siz yapmışsınız vakit olsa bile bu güzel havada dışarı çıkamakta kötü yani.ev hanımı olunca şu iş bitecek bu iş bitecek yemek yapılacak bulaşığı makinaya koy sonra arada foruma gir çık bi bakıyorum çocukların okuldan gelme vakti..zamana ayak uyduramıyorum yada o bana yetişemiyor.... |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
imre bugün çay yapmadım salep içiyorum gel sanada yapıyım...karşılıklı içelim.hava o kadar harikakı bugün dipköşe temizlik yapasım tuttu...moladayım şimdi,,,  |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
oh oh maşallah gülcan hanım güle güle kullanın temizliğiniz uzun ömürlü olsun _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
saolun varolun...uzun sürer inşallah ama evde iki yaramaz olduğuna göre çok uzun ömürlüü olmayabilir.olsun havalar güzel gerekirse hergün temizlerim...  |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 7:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| cengiz yazmış: | işyerimizin büyük bir bahçesi var, orada çimenlere uzandık, ayakkabıları falan da çıkardık, üç arkadaş sohbet ettik,  |
Cengiz Bey sizin iş yerinin bahçesinde bir ara kene olayları olmuştu,siz yatmışsınız uzanmışsınız oturmuşsunuz ama
Bahçenin şimdiki durumu ne?  |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
daha keneler ortaya çıkmadı galiba.aman Allah korusun...  |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş Nis 02, 2009 9:00 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | Cengiz Bey sizin iş yerinin bahçesinde bir ara kene olayları olmuştu,siz yatmışsınız uzanmışsınız oturmuşsunuz ama
Bahçenin şimdiki durumu ne?  |
Hay allah. Gülme krizim tuttu valla.  |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Prş Nis 02, 2009 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Valla aklımıza gelmedi değil, ama boşverdik, kaç tane kene vakası yaşandı ki deyip umursamadık.. Bir de, kene mevsimi daha açılmamıştır diye düşündük :) Kaplumbağa geldi biz uzanmışken.. Onunla da oyalandık, doğayla iç içeydik.. Geçen yaz arkadaşlar öğlen yemeklerini bile orada yiyorlarmış, ben yazın olmadığım için tabi onlara katılamadım, bu yaz planlarımız var, örtü filan getirip ona uzancaz, kene bulaşmaz o zaman hehe :) _________________ 1999'dan beri Crohn
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Prş Nis 02, 2009 2:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
SEVGİLİ CENGİZ BEY..
Keneler ük ve crohn lulara bulaşmazmış..
genetik faktörlü ve cronik hastalardan uzak durdukları söylenir..
daha doğrusu;
Genel saldırı anayasalarında böyle bir madde olduğu söyleniyor..  _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Prş Nis 02, 2009 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Galiba kenelerde bilgisiz, genetik hastalıkların başka bireylere geçmediğini bilmiyorlar Genetik hastalığı olan kişilere saldırmadıklarına göre
Dayıcım bu arada verdiğin bu bilgi için çok teşekkürler.
Cengiz Bey bir daha ki sefere örtüyle gitceğinize göre önleminizi almış oluyorsunuz. Hem zaten kenenlerde cahilmiş sizin için bir tehlike bir sorun yok,Ama diğer arkadaşlar konusunda bir şey diyemeceğim, kene varsa Allah yardımcıları olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Prş Nis 02, 2009 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Keyifli piknikler Cengiz bey _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com
En son rsevinc tarafından Cmt Nis 04, 2009 2:12 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|