www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

Kolay gelsin sayın Admin.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İstek ve Önerilerimiz
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
wikican

MesajTarih: Cum Nis 02, 2010 10:44 am    Mesaj konusu: Kolay gelsin sayın Admin. Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar, ben bilişim sektöründenim yani kullandığımız forumlar vs. ilgim var biraz.

Size bir tavsiyede bulunmak isterim konu başlıklarınız çok fazla diye düşünüyorum.
Bu üyelere aradığını bulma, rahatça paylaşımda bulunabilme, hızlıca yakın konular arasında girişler ve değerlendirmeler yapma gibi imkanların kısıtlanmış olması demek.
Yani bunlara mani olunmuş durumda.

Forumu benzerlerine bakarak kurmuş olduğunuza ve bu konuda detaycı olup mükemmel bir iş çıkarmak istediğinize eminim.

Ama bu tür yapıları direk en mükemmelinden değil de daha az karmaşık halden başlatıp ihtiyaç oldukça geliştirmek daha mantıklıdır.

Yani forum Yüzlerce odası olan bir şatoya benziyor. Ancak sizinde farkında olduğunuz gibi ziyaretçi sayısı ve içindeki eşya sayısı buna mukabil o kadar da fazla değil.

Hususen 100 mesaj için 25 mesaj için felan ayrı bir başlık açmaya gerek olmamalı.

Tavsiyem konuların ANA BAŞLIKLARI var. sadece o kadar bir bölümleme yapsanız o bile yeterli olur.
yani bütün BARSAKFORUM AKTÜEL mesajlarını alt konuları kaldırıp bu başlıkla sunmalısınız.
bütün BARSAKFORUM İBH ve SAĞLIK konularını da silip sadece BARSAKFORUM İBH ve SAĞLIK şeklinde bütün mesajları birleştirmelisiniz.

Diğer taraftan konunun içinde en üstte kalmasını istediğiniz başlıklar için sanırım bu forumda da vardır Sabitleme özelliğini her zaman kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin,

Bir yere mesaj atmakta genele bakmakta gerçekten zorlanıyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
e r D o z
Süper Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 03, 2010 4:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sn.wikican, tespitlerinizde çok haklısınız.

Sitemizde, 7 kategori ve 38 Forum mevcut.
Bu nedenle paylaşımları bulmakta zorluk çekibilirsiniz.
Ben çoğunlukla "arama" menüsünden faydalanıyorum.

Siteye çeki düzen vermenin vakti geldi diye düşünüyorum.
Bu konuda admin'a sizden istifade etmeyi öneriyorum.

Saygılarımla.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ismail940

MesajTarih: Cmt Eyl 11, 2010 1:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BU YAZDIKLARINIZ ÇOK BEGENDİM SADE BİR SİTE OLURSA ARADIGIMI BULABİLİRİM KOLAYCA HER GİRİŞİMDE NERDE NE BULACAGIMI BİLMİYORUM.ÇALIŞMALARIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İstek ve Önerilerimiz Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

resimli yemek tarifleri
manisa yapı denetim
lol oyun