| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
wikican
|
Tarih: Cum Nis 02, 2010 10:44 am Mesaj konusu: Kolay gelsin sayın Admin. |
|
|
Merhabalar, ben bilişim sektöründenim yani kullandığımız forumlar vs. ilgim var biraz.
Size bir tavsiyede bulunmak isterim konu başlıklarınız çok fazla diye düşünüyorum.
Bu üyelere aradığını bulma, rahatça paylaşımda bulunabilme, hızlıca yakın konular arasında girişler ve değerlendirmeler yapma gibi imkanların kısıtlanmış olması demek.
Yani bunlara mani olunmuş durumda.
Forumu benzerlerine bakarak kurmuş olduğunuza ve bu konuda detaycı olup mükemmel bir iş çıkarmak istediğinize eminim.
Ama bu tür yapıları direk en mükemmelinden değil de daha az karmaşık halden başlatıp ihtiyaç oldukça geliştirmek daha mantıklıdır.
Yani forum Yüzlerce odası olan bir şatoya benziyor. Ancak sizinde farkında olduğunuz gibi ziyaretçi sayısı ve içindeki eşya sayısı buna mukabil o kadar da fazla değil.
Hususen 100 mesaj için 25 mesaj için felan ayrı bir başlık açmaya gerek olmamalı.
Tavsiyem konuların ANA BAŞLIKLARI var. sadece o kadar bir bölümleme yapsanız o bile yeterli olur.
yani bütün BARSAKFORUM AKTÜEL mesajlarını alt konuları kaldırıp bu başlıkla sunmalısınız.
bütün BARSAKFORUM İBH ve SAĞLIK konularını da silip sadece BARSAKFORUM İBH ve SAĞLIK şeklinde bütün mesajları birleştirmelisiniz.
Diğer taraftan konunun içinde en üstte kalmasını istediğiniz başlıklar için sanırım bu forumda da vardır Sabitleme özelliğini her zaman kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Bir yere mesaj atmakta genele bakmakta gerçekten zorlanıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Cmt Nis 03, 2010 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sn.wikican, tespitlerinizde çok haklısınız.
Sitemizde, 7 kategori ve 38 Forum mevcut.
Bu nedenle paylaşımları bulmakta zorluk çekibilirsiniz.
Ben çoğunlukla "arama" menüsünden faydalanıyorum.
Siteye çeki düzen vermenin vakti geldi diye düşünüyorum.
Bu konuda admin'a sizden istifade etmeyi öneriyorum.
Saygılarımla. |
|
| Başa dön |
|
 |
ismail940
|
Tarih: Cmt Eyl 11, 2010 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
BU YAZDIKLARINIZ ÇOK BEGENDİM SADE BİR SİTE OLURSA ARADIGIMI BULABİLİRİM KOLAYCA HER GİRİŞİMDE NERDE NE BULACAGIMI BİLMİYORUM.ÇALIŞMALARIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM |
|
| Başa dön |
|
 |
|