| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bilal fatih
|
Tarih: Pzr Ekm 23, 2011 4:16 pm Mesaj konusu: kolit barsak |
|
|
merhaba arkadaşlar ilk önce bu siteyi kuranlara sonsuz teşekkürler benim rahatsızlığım biraz daha farklı benim hastalığım hemen hemen 3 yıl oldu şiddetli karın ağrısıyla birlikte başladı ilk başlarda fazla önemsemedim sonraları sık sık tuvalet ihtiycına çıkmaya başladım o kadarki günde 15 16 sefer falan acayip derecede halsiz düşüyordum bi kaç dr gittim sende kolit falan var dediler kanma olup olmadığını faln sordular oluyordu daha sonra kolonoskopi çektiler bir şey çıkmadı dr hap faln verdi iyileşir gibi oldu ama çok az dr bana pskolojik faln dedi am ahala rahatsızım yalnız fark şurda bi meşgulişyetim oldumu tuvalet ihtiyacını unutoyorum ama evde olursam çok rahatsızlık duyorum allah herkese acil şifalar versin yorumlarınızı bekliyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
fisun
Kayıt: 19 Şub 2011 Mesajlar: 31 Konum: ülseratif kolit (31 yaş)
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2011 3:53 pm Mesaj konusu: ülseratif kolit |
|
|
mrb ilk önce geçmiş olsun yazdıklarınıza göre bence ciddi bişey yok çünkü kolonoskopi raporunda herşey çıkar önemli olan birde kan mevzusu .vücuttaki kan durumunuza bi baktırın hemoğrama .psikolojikte olabilir aslına bakarsanız bunun tıpta adıda var irtabı bağırsak sendoromu deniliyor sağlıcakla kalın _________________ ÜLSERATİF KOLİT |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Prş Ekm 27, 2011 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Aramıza hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun! _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr Ekm 30, 2011 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
SEVGİLİ BİLAL...
kardeşim nerde hangi şehirde ve kim teşhisinle ilgili kararı verdi..
bunları yazarsan biraz daha yardımcı olabiliriz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|