| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
denge

|
Tarih: Pts Ağu 22, 2011 10:31 am Mesaj konusu: kolit mi spastik kolon mu YARDIM |
|
|
arkadaşlar 1,5 yıldır ağrı yaşamaktayım. hastanenin bir tanesi rektoskopi sonucuna kronik kolit dedi ve lavman ile tedaviye başladı. bir kaç ay sonra başka bir hastaneye gittim. kolonoskopi sonucunda ödemli mukoza, polip çıktı. tam teşhis koyamadılar ve tedaviye başlayamadılar. tabi zaman geçiyor ve ağrılar devam ediyor. cereyanda ve soğukta müthiş ağrı yapıyor. sonra bir profesörün muayenehanesine gittim. raporlara baktı ve bu asla kolit değil kolit diyen varsa beni arasın diye oldukça iddialı konuştu. ve depresyon ve spastik kolon dedi. verdiği ilaçlar da karında yanma yaptı. şimdi benim ne yapmam gerekiyor. hangisi doğru. kolit geç teşhis konulan bir hastalıkmı genelde böylemi oluyor. tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olurmusunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ApoLLoNx
|
Tarih: Pzr Ağu 28, 2011 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla hocam seninkisi bilmiyorum ama 2007de ki kolonoskopimde Spastik kolon olabilirsin dediler, 2010 da ki kolonoskopide crohnsun. Ve harbiden de crohnluyum, 2 ameliyat ilede tescil ettirdim  _________________ Crohn+İleostomi
Pentasa 2000mg, Imuran 2x1 |
|
| Başa dön |
|
 |
|