| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts May 12, 2008 6:22 am Mesaj konusu: KUTLAMA.... |
|
|
 _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
Kayıt: 02 Şub 2008 Mesajlar: 95 Konum: İstanbul Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts May 12, 2008 8:29 pm Mesaj konusu: :) |
|
|
|
Babasın, büyüksün ne diyeyim. Hem de takım benim dooooommmmm günümde şampiyon oldu. Bu mudur, budur bence :) |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pts May 12, 2008 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şerifecim hem senin doğum gününü hemde Galatasarayımızın şampiyonluğunu kutlarım.
Dayıcım ellerine sağlık,bir fenerli olarak bu nezaketi gösterdiğin için çok teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pts May 12, 2008 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ercan Bey,
Baba oldu, dayı oldu.:)
Ben de abi diyeceğim... Kıskandım yaa:)))
Ercan abi, sen büyüksün, babamızsın , dayımızsın:) _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pts May 12, 2008 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| semi yazmış: | Ercan Bey,
Baba oldu, dayı oldu.:) |
Semicim Ercan Bey önce Baba olmadı,önce yiğen diye bana sahip çıktı DAYI oldu. Sonra bazı malum şahışlar DAYIMA Baba diye sahip çıktı.  |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal May 13, 2008 7:16 am Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
| serifeozkan yazmış: | | Hem de takım benim dooooommmmm günümde şampiyon oldu. |
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... İyiki doğdun Şerife  |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
|
Tarih: Sal May 13, 2008 11:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence deeeeeeeee Hepimiz senelerce mutlu olalım ve her anımızı dolu dolu yaşayalım.
Sevgiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
|
Tarih: Sal May 13, 2008 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Şirinecim, sana da çok teşekkürler, güzel dileklerin için. Sen içkiye karşısın ya ondan ra olayına giremiyom senle, onun yerine şöyle bişey yapayım :) |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
|
Tarih: Sal May 13, 2008 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Bi de Semiyle, Şirineye son bişey KISKANÇLAAAAAAAAARRRRRR, KISKANÇLAAAAAAAARRRRRR  |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Sal May 13, 2008 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni yaşın sana hayırlar getirsin İnşallah, selamlar... _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Sal May 13, 2008 1:34 pm Mesaj konusu: Re: KUTLAMA.... |
|
|
GALATASARAYAIN KUPALARI
FENERBAHÇENİN KUPALARI
 _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal May 13, 2008 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
nice şampiyonluğa  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1698 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Sal May 13, 2008 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
RAMOOO...
BANA BAK BULAŞIRSAN SONUNUN NE OLACAĞINI BİLİYORSUN...
BENCE DENEME BİLE..... TAVSİYE ETMEM...
 _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Sal May 13, 2008 3:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| serifeozkan yazmış: | Bi de Semiyle, Şirineye son bişey KISKANÇLAAAAAAAAARRRRRR, KISKANÇLAAAAAAAARRRRRR  |
Kıskancım , kıskancız :) _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
serifeozkan
|
Tarih: Sal May 13, 2008 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni yaşın sana hayırlar getirsin İnşallah, selamlar...
Ben de aynı şeyi diledim biliyo musunuz. Allahım benim için hayırlı bir yeni yıl olsun dedim. Ama hayrı bana değil sadece hepimize olsun :) |
|
| Başa dön |
|
 |
|