www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

LDN e başladım tecrübelerim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Hastalık Teşhis ve Tedavi Yöntemleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bibendum

MesajTarih: Pzr Ksm 14, 2010 2:26 pm    Mesaj konusu: LDN e başladım tecrübelerim Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba site sakinleri

Bu siteyi tesadüfen chron hastalığıma çare ararken buldum.
Benim hastalıgım 1997 senesinde başladı.başlangıç hastalık belirtileri ishaldi o yıldan beri bilinen çeşitli ilaçları kullanarak bu günlere geldim.
Tarih 13/09/2010 ldn e başladım başlamadan önceki kullandıgım ilaçlar salazopyrin 4x2 imuran 2x1 degerlerim sedim 41 wbc 8 hgb 14 gizli kan 75 bugun 4. gün şu ana kadar oldukça iyi gidiyor.
1 ay sonra tahlil yaptırdım.Sonuçlar sedim 15 hgb 14 hct 42 wbc 8 şu anda 2 ay oldu oldukça iyi gidiyor.Ercan beye minnettarım kendisine buradan çok teşekkür ederim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Hastalık Teşhis ve Tedavi Yöntemleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun