| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dervis001
|
Tarih: Cum Ekm 16, 2009 7:37 pm Mesaj konusu: murat Ü.K. |
|
|
merabalar 22 yasındayım ve bursada oturuyorum.
Hastalık hikayem, ben bu hastalıkla üniversite son sınıfta tanıştım. başlarda kanamalarım oluyordu ve bunun üzerine genel cerrahiye gittim. hemoroit olabilir dediler bi kaç ilaç ve fitil yazdı bunları kullanmama rağmen kanamalar geçmedi bir süre sonra karın ağrıları başladı yeniden genel g.c a gittim ancak doktora içları kullandıgıma ragmen bi faldası olmadıgını söyledim ve karın ağrısı oldugunu da belirttim buna ragmen gene aynı ilaçları yazdı. bundan sonra özel bir polikinlige gittim ve durumu başka doktora anlattım ve hemen kolonoskobi ile bir bakalım dedi. sonrasında biyopsi falan almadan bana %80-%85 oranın ü.k. dedi ve beni üniversite hastanesine gastroya yönlendirdi. orda tekrardan kolonoskobi yapıldı ve biyopsi alındı. ve distal tutulumlu ü.k. teşhisi konuldu. ve ilaç tedavisi olarakta 2*1 salofalk lavman kullanıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Pzr Ekm 18, 2009 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın dervis001,
çok geçmiş olsun hoşgeldiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 919 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pzr Ekm 18, 2009 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayın dervis001,
Aramıza hoşgeldiniz.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr Ekm 18, 2009 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmişler olsun..
İnşallah aramızda katılımınız bol olur... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Ekm 19, 2009 10:13 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Geçmiş olsun. Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğimle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pts Ekm 19, 2009 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Aramıza hoşgeldiniz ve geçmiş olsun.
Şu an durumunuz nedir? Remisyon mu aktivasyon mu? _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
|