| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mrhn

|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 5:28 pm Mesaj konusu: naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e |
|
|
Öncelikle selam herkese bu siteyi bulduğumda çok şaşırdım.diğer sitemizde bulunan Ercan beyin naltrexone hahkındaki gelişmleri öğrnecez derken onu göremedik bazı sorunlar olmuş sanırım neyse umarım diğer sitedeki arkadaşlarımızında bu siteden haberi vardır ben tesadüfen buldum google sayesinde.
benim aklımın takıldığı bikaç şey kaldı öncelikle ethylexi ezcnelerde araştırdım ve depolara dahi sordular fakat ilaç stoklarda gözükmüyor denildi.burada okuduklarıma göre Türkiyede bulunuyo olsa gerk bunun hakkında cevaplarınızı bekliyorum
ikincisi bu ialcı denemk için bazı şartlar isteniyor bunlardan biriside barsak amliyatı geçirmemiş olmak ben chron hastlığımdan dolayı barsağın büyük bi parçası alındı denenmemde bir sakıncası olurmu?
Acil şifalar hepimize |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili mustafa kardeşimiz...
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.. Ben NALTROXEN ERCAN :wink:
http://www.barsakforum.com/naltroxen-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
http://www.barsakforum.com/naltroxen-vt126.html
http://www.barsakforum.com/endorfin-naltroxen-ve-ibhinflamatuvar-barsak-hastaligi-vt78.html?highlight=naltroxen
ADRESLERİNDEN BİLGİ RAHATLIKLA ALIRSINIZ...
http://www.demilac.com.tr/ethylex.htm İLAÇ FİRMASININ AÇIKLAMASI VE GEREKLİ BİLGİ VAR DESEMDE YALAN OLUR..
İlaç firması ilaçın crohn da dahi kullanıldığını bilmekten heralde aciz..Yazdığım yazıya 2 ay oldu cevap dahi alamadım .
MSN-MAİL DAHİL TÜM ADRESLERİM KAYITLI ..biz ailemiz olarak her türlü bilgiyi açık tutmayada devam edeceğiz...
PAYLAŞIMIN SINIRI OLMAYACAK...Soracağınız herşeye cevabı alabilirsiniz ..
Görüldüğü gibi KAZANAN YİNE NALTROXEN lafı boşa gitmedi..
Hatta bir arkadaşımız da şu anda kendi imkanları ile ethylex i kullanıyor size cevap yazacaktır ..Siz yeterki sorun ...
SAĞLIKLI SEVGİYLE DOLU GÜNLER.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Zorlu ile Sayın mmagic3 Buluşması....
Hedefi tam 12 den vuruşa güzel bir örnek....
Örnek olsun....
Anlayana...
Sayın mmagic3, bi hokus pokusla sitemizi diğer arkadaşlara da duyurabilirmiyiz? :wink: |
|
| Başa dön |
|
 |
mrhn

|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 11:41 am Mesaj konusu: |
|
|
| e r D o z yazmış: | Sayın Zorlu ile Sayın mmagic3 Buluşması....
Hedefi tam 12 den vuruşa güzel bir örnek....
Örnek olsun....
Anlayana...
Sayın mmagic3, bi hokus pokusla sitemizi diğer arkadaşlara da duyurabilirmiyiz? :wink: |
puhahahahahahaha |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
BİZLERİ ENGELLEYENLERİN....NEREYE KADAR ENGELEYEBİLECEKLERİNE BİR ÖRNEK....
BU YOLDA DOĞRU OLANI ENGELLEMEK İMKANSIZDIR...
YALANLARLA NALTROXEN ADLI İLACIN ÜLKEMİZE GİRİŞİNİN YASAK OLDUĞUNU YAZANLAR,
HALA İZİNSİZ İLAÇ KULLANIMIN DAN BAHSEDENLER BİZLERİ GERÇEKLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTIKLARI KADAR ,ŞU GÜZEL ALEMDE İLAÇLARI VS LERİ ARAŞTIRSINLAR... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
polimer
|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Sevgili mmagic3 Ercan abinin de dediği gibi bende bu ilacı kullanıyorum. özel mesajınıza cevap yazdım ama becerip beceremediğimi bilmiyorum o yüzden forum daki başlığınıza bu uyarı mesajını bıraktım. Gecikmemin cevabı özel mesajları daha su anda yeni farkettim kusura bakmayın her türlü yardıma hazırım. |
|
| Başa dön |
|
 |
custacan
|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 10:04 pm Mesaj konusu: slm |
|
|
Ercan bey
Cevabınız için teşekkürler.Şimdi merak ettiğim şu.Bu etekn maddedeki Türkiyede bulabileceğim ilacın adı ve ibs için hangi dozda ne süre kullanacağım?Sizi msn ede ekledim.Cevabınızı bekliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayın custacan....
İlk önce artık İBS için de bir bölüm açtığımızı bildirim istedim..
İBS ile ilgili bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyoruz..Gelelim ibs ile ilgili naltroxene ile bağına..
TÜRKİYE de Naltroxene Ethylex adı ile bulunmakta ...Tabii 50 mg olarak.
Böldürme işi epey zor olacak .
İBS ve LDN yazarak bir çok forum ve gurup bulacaksınız yabancı dilde..
benim bildiğim LDN mg olarak 3-4,5 mg olarak sizlerdede kullanılıyor...
Yinede siz bir araştırırsanız iyi olur... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
harharyas
|
Tarih: Çrş Eyl 17, 2008 12:27 pm Mesaj konusu: Re: naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e |
|
|
| mmagic3 yazmış: | Öncelikle selam herkese bu siteyi bulduğumda çok şaşırdım.diğer sitemizde bulunan Ercan beyin naltrexone hahkındaki gelişmleri öğrnecez derken onu göremedik bazı sorunlar olmuş sanırım neyse umarım diğer sitedeki arkadaşlarımızında bu siteden haberi vardır ben tesadüfen buldum google sayesinde.
benim aklımın takıldığı bikaç şey kaldı öncelikle ethylexi ezcnelerde araştırdım ve depolara dahi sordular fakat ilaç stoklarda gözükmüyor denildi.burada okuduklarıma göre Türkiyede bulunuyo olsa gerk bunun hakkında cevaplarınızı bekliyorum
ikincisi bu ialcı denemk için bazı şartlar isteniyor bunlardan biriside barsak amliyatı geçirmemiş olmak ben chron hastlığımdan dolayı barsağın büyük bi parçası alındı denenmemde bir sakıncası olurmu?
Acil şifalar hepimize |
demişsiniz de mart 2008 de üye olup 16 mesaj gönderen bir üyenin bu siteden haberdar olmayıp goggleden bulması da bize bir sistem hatasını düşündürüyor olsa gerek  |
|
| Başa dön |
|
 |
harharyas
|
Tarih: Çrş Eyl 17, 2008 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
şunu söyleyim kendi adıma orası burası diye birşey ayırmıyor bu site sakinleri ve sayin admin. herkeslere kapıları açık.bazı modlar bile gidip diğer yerde yazıp toplantılara katılabiliyor kimse kimseyi eleştirmiyor gayet de demokratik bir ortam. tek dileğim herkesin açık ve samimi olmasıdır.sonucta hepimiz hastayız bizi tanıştıran ortak noktamız bu.sizin-bizim-onların-herkesin burda yazacagimiz bir nokta bir virgul bu hasta camiasina bilgi niteliginde bir isik oluyorsa ne mutlu.ha, gidip bunları o malum sitede yapabilir misiniz onu tartişmaya bile açmayacaklarına eminim.
hakeden herkese sevgi ve saygıyla..
harharyas |
|
| Başa dön |
|
 |
mrhn

|
Tarih: Çrş Eyl 17, 2008 11:10 pm Mesaj konusu: Re: naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e |
|
|
| harharyas yazmış: | | mmagic3 yazmış: | Öncelikle selam herkese bu siteyi bulduğumda çok şaşırdım.diğer sitemizde bulunan Ercan beyin naltrexone hahkındaki gelişmleri öğrnecez derken onu göremedik bazı sorunlar olmuş sanırım neyse umarım diğer sitedeki arkadaşlarımızında bu siteden haberi vardır ben tesadüfen buldum google sayesinde.
Acil şifalar hepimize |
demişsiniz de mart 2008 de üye olup 16 mesaj gönderen bir üyenin bu siteden haberdar olmayıp goggleden bulması da bize bir sistem hatasını düşündürüyor olsa gerek  |
Sayın Harharyas , ne demek istedinzi bir şey anlamadım .Açıkça söyleyin burda sistem hatasındanmı benim yalancı olmamdanmı bahsediliyor?. |
|
| Başa dön |
|
 |
|