www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Sohbet
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mrhn

MesajTarih: Pzr Mar 23, 2008 5:28 pm    Mesaj konusu: naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle selam herkese bu siteyi bulduğumda çok şaşırdım.diğer sitemizde bulunan Ercan beyin naltrexone hahkındaki gelişmleri öğrnecez derken onu göremedik bazı sorunlar olmuş sanırım neyse umarım diğer sitedeki arkadaşlarımızında bu siteden haberi vardır ben tesadüfen buldum google sayesinde.
benim aklımın takıldığı bikaç şey kaldı öncelikle ethylexi ezcnelerde araştırdım ve depolara dahi sordular fakat ilaç stoklarda gözükmüyor denildi.burada okuduklarıma göre Türkiyede bulunuyo olsa gerk bunun hakkında cevaplarınızı bekliyorum
ikincisi bu ialcı denemk için bazı şartlar isteniyor bunlardan biriside barsak amliyatı geçirmemiş olmak ben chron hastlığımdan dolayı barsağın büyük bi parçası alındı denenmemde bir sakıncası olurmu?
Acil şifalar hepimize
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Pzr Mar 23, 2008 6:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili mustafa kardeşimiz...
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.. Ben NALTROXEN ERCAN :wink:

http://www.barsakforum.com/naltroxen-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen

http://www.barsakforum.com/naltroxen-vt126.html

http://www.barsakforum.com/endorfin-naltroxen-ve-ibhinflamatuvar-barsak-hastaligi-vt78.html?highlight=naltroxen

ADRESLERİNDEN BİLGİ RAHATLIKLA ALIRSINIZ...

http://www.demilac.com.tr/ethylex.htm İLAÇ FİRMASININ AÇIKLAMASI VE GEREKLİ BİLGİ VAR DESEMDE YALAN OLUR..
İlaç firması ilaçın crohn da dahi kullanıldığını bilmekten heralde aciz..Yazdığım yazıya 2 ay oldu cevap dahi alamadım .
MSN-MAİL DAHİL TÜM ADRESLERİM KAYITLI ..biz ailemiz olarak her türlü bilgiyi açık tutmayada devam edeceğiz...

PAYLAŞIMIN SINIRI OLMAYACAK...Soracağınız herşeye cevabı alabilirsiniz ..

Görüldüğü gibi KAZANAN YİNE NALTROXEN lafı boşa gitmedi..
Hatta bir arkadaşımız da şu anda kendi imkanları ile ethylex i kullanıyor size cevap yazacaktır ..Siz yeterki sorun ...
SAĞLIKLI SEVGİYLE DOLU GÜNLER..
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
e r D o z
Süper Moderatör

MesajTarih: Pts Mar 24, 2008 1:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Zorlu ile Sayın mmagic3 Buluşması....

Hedefi tam 12 den vuruşa güzel bir örnek....

Örnek olsun....

Anlayana...

Sayın mmagic3, bi hokus pokusla sitemizi diğer arkadaşlara da duyurabilirmiyiz? :wink:
Başa dön
mrhn

MesajTarih: Pts Mar 24, 2008 11:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

e r D o z yazmış:
Sayın Zorlu ile Sayın mmagic3 Buluşması....

Hedefi tam 12 den vuruşa güzel bir örnek....

Örnek olsun....

Anlayana...

Sayın mmagic3, bi hokus pokusla sitemizi diğer arkadaşlara da duyurabilirmiyiz? :wink:

puhahahahahahaha
Başa dön
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Pts Mar 24, 2008 12:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BİZLERİ ENGELLEYENLERİN....NEREYE KADAR ENGELEYEBİLECEKLERİNE BİR ÖRNEK....
BU YOLDA DOĞRU OLANI ENGELLEMEK İMKANSIZDIR...
YALANLARLA NALTROXEN ADLI İLACIN ÜLKEMİZE GİRİŞİNİN YASAK OLDUĞUNU YAZANLAR,
HALA İZİNSİZ İLAÇ KULLANIMIN DAN BAHSEDENLER BİZLERİ GERÇEKLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTIKLARI KADAR ,ŞU GÜZEL ALEMDE İLAÇLARI VS LERİ ARAŞTIRSINLAR...
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polimer

MesajTarih: Pts Nis 28, 2008 9:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili mmagic3 Ercan abinin de dediği gibi bende bu ilacı kullanıyorum. özel mesajınıza cevap yazdım ama becerip beceremediğimi bilmiyorum o yüzden forum daki başlığınıza bu uyarı mesajını bıraktım. Gecikmemin cevabı özel mesajları daha su anda yeni farkettim kusura bakmayın her türlü yardıma hazırım.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
custacan

MesajTarih: Sal Eyl 16, 2008 10:04 pm    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Gönder

Ercan bey
Cevabınız için teşekkürler.Şimdi merak ettiğim şu.Bu etekn maddedeki Türkiyede bulabileceğim ilacın adı ve ibs için hangi dozda ne süre kullanacağım?Sizi msn ede ekledim.Cevabınızı bekliyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Sal Eyl 16, 2008 10:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın custacan....
İlk önce artık İBS için de bir bölüm açtığımızı bildirim istedim..
İBS ile ilgili bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyoruz..
Gelelim ibs ile ilgili naltroxene ile bağına..
TÜRKİYE de Naltroxene Ethylex adı ile bulunmakta ...Tabii 50 mg olarak.
Böldürme işi epey zor olacak .
İBS ve LDN yazarak bir çok forum ve gurup bulacaksınız yabancı dilde..
benim bildiğim LDN mg olarak 3-4,5 mg olarak sizlerdede kullanılıyor...
Yinede siz bir araştırırsanız iyi olur...

Başa dön
harharyas

MesajTarih: Çrş Eyl 17, 2008 12:27 pm    Mesaj konusu: Re: naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e Alıntıyla Cevap Gönder

mmagic3 yazmış:
Öncelikle selam herkese bu siteyi bulduğumda çok şaşırdım.diğer sitemizde bulunan Ercan beyin naltrexone hahkındaki gelişmleri öğrnecez derken onu göremedik bazı sorunlar olmuş sanırım neyse umarım diğer sitedeki arkadaşlarımızında bu siteden haberi vardır ben tesadüfen buldum google sayesinde.
benim aklımın takıldığı bikaç şey kaldı öncelikle ethylexi ezcnelerde araştırdım ve depolara dahi sordular fakat ilaç stoklarda gözükmüyor denildi.burada okuduklarıma göre Türkiyede bulunuyo olsa gerk bunun hakkında cevaplarınızı bekliyorum
ikincisi bu ialcı denemk için bazı şartlar isteniyor bunlardan biriside barsak amliyatı geçirmemiş olmak ben chron hastlığımdan dolayı barsağın büyük bi parçası alındı denenmemde bir sakıncası olurmu?
Acil şifalar hepimize

demişsiniz de mart 2008 de üye olup 16 mesaj gönderen bir üyenin bu siteden haberdar olmayıp goggleden bulması da bize bir sistem hatasını düşündürüyor olsa gerek icon_1blush.gif
Başa dön
harharyas

MesajTarih: Çrş Eyl 17, 2008 12:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

şunu söyleyim kendi adıma orası burası diye birşey ayırmıyor bu site sakinleri ve sayin admin. herkeslere kapıları açık.bazı modlar bile gidip diğer yerde yazıp toplantılara katılabiliyor kimse kimseyi eleştirmiyor gayet de demokratik bir ortam. tek dileğim herkesin açık ve samimi olmasıdır.sonucta hepimiz hastayız bizi tanıştıran ortak noktamız bu.sizin-bizim-onların-herkesin burda yazacagimiz bir nokta bir virgul bu hasta camiasina bilgi niteliginde bir isik oluyorsa ne mutlu.ha, gidip bunları o malum sitede yapabilir misiniz onu tartişmaya bile açmayacaklarına eminim.

hakeden herkese sevgi ve saygıyla..

harharyas
Başa dön
mrhn

MesajTarih: Çrş Eyl 17, 2008 11:10 pm    Mesaj konusu: Re: naltroxen hakkında bilgi ve Ercan bey'e Alıntıyla Cevap Gönder

harharyas yazmış:
mmagic3 yazmış:
Acil şifalar hepimize

demişsiniz de mart 2008 de üye olup 16 mesaj gönderen bir üyenin bu siteden haberdar olmayıp goggleden bulması da bize bir sistem hatasını düşündürüyor olsa gerek icon_1blush.gif

Sayın Harharyas , ne demek istedinzi bir şey anlamadım .Açıkça söyleyin burda sistem hatasındanmı benim yalancı olmamdanmı bahsediliyor?.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Sohbet Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun