| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nesrin
|
Tarih: Prş Arl 22, 2011 1:34 pm Mesaj konusu: Nar Kabuğu |
|
|
Ben de Chron hastası bir ev hanımı olarak yaşadıklarınızı paylaşıp fikir sahibi olmak için aranızdayım.
hastalığımaın adı çok geç konulabildi 2 yıldan bu yana chron tedavisi görüyorum,A.Maranki sitesinde okuduklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, fakat doğruluk payı varmı,tatbik edip faydasını gören varmı acaba bu konuda beni bilgilendiren olursa memnun olacağım.
1* Nar'ın kabuğunu kurutup öğüterek toz haline getin kahve gibi pişirmek
2*Buğday Nişastası ile muhallebi yapıp yemek.
Bağırsak iltihaplanmasına iyi geliyormuş, doğruluk payı hakkında bilgisi olan varmı?
Herkese acil şifalar,ağrısız sancısız günler........
Merter'li |
|
| Başa dön |
|
 |
immuran
|
Tarih: Prş Arl 22, 2011 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
bu siteye yeni üye oldum ama hasta olan ben değilim oğlum bir anne olarak on yıldır eli karnında gezen oğlumu sadece seyrediyorum hiç birşey yapamamak çok zor oğlum bu hastalığa 20 yaşında yakalandı ameliyat oldu ilk sene ince barsaktan 40 cm alındı immuran kullanıyor oyıldan belli kim nedediyse yaptık hiç fayda yok sizleri ümitsizliğe düşermek istemiyorum ama bunun tek ilacı stressiz bir hayat |
|
| Başa dön |
|
 |
borsa_16
|
Tarih: Cmt Şub 25, 2012 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
stres birinci etken ben de 22 yaşından bu yana hastayım 27 yaşındayım ülsaratif kolit hastasıyım zor sadece çok zor kramplar vurdumu fena oluyor allah hepimizin yardımcı sı olsun _________________ ben ülsaratif kolit hastasıyım 4 yıldır tedavi oluyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
bademm
|
Tarih: Sal Şub 28, 2012 9:10 am Mesaj konusu: |
|
|
|
ben de crohn hastasıyım 2yıldır. stress bu hastalığın tek sebebi bence. çok çok iyiydim 5 6 ay boyunca. bir gün bi olay yaşadım hastalık daha kötü bir şekilde tekrar etti,kurtulamıyorum şimdilerde... Allah hepimize şifa versin inşallah... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 9:12 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar OMEGA 3 yanlız epa değeri 1 gr da 350 üstü olmalı kullanın .. ve de bunu hastalık halin de 4 gr eş değer alın.. faydasını göreceksiniz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|