| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
se.biçer

|
Tarih: Sal Eyl 27, 2011 9:52 am Mesaj konusu: nedir bu ldn |
|
|
merhaba.. anlamadım ne bu ldn nasıl kullanılıyo kısa ve basit bi şekilde anlatabilir misiniz hamileliğe zararı olur mu çok merak ettim çook...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
|
| Başa dön |
|
 |
se.biçer

|
Tarih: Çrş Ekm 05, 2011 9:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Ercan abi ilgin ve araştırmaların için ne kadar teşekkür etsek az. Neredeyse 5 yıldır kullanıyosun bu ilacı ve genelde remisyondasın. Hayata remisyonda devam etmek kadar güzel bişey olmasa gerek bizim gibi hastalarda... Anladığım kadarıyla artık tr de de bulmak kolay ilacı. Peki dr ların da fikri değişti mi acaba bu 5 sene içinde ilk zamanlar pek sıcak bakmıyorlarmış. Bu ara bebek sahibi olmayı düşünüyoruz. Duyduğuma göre doğumdan sonra genelde bütün hastalar atak geçiriyomuş. Gebeyken kullanımı konusunda net bi ifade görmedim. Hele acaba süte geçiyo mu o ifadeye hiç rastlamadım ama bu süreç bittikten sonra bende başlayacağım. Çünkü artık benim için doktorlara göre son ilaç remicade geride kalan ilaçların hiçbirini tolere edemiyorum ve remicadeden de çok korkuyorum. Tekrar teşekkürler emeğinize.. Allaha emanet....  |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Ekm 05, 2011 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Hamilelik sırasın da daha evvel aldığım bir soru olmuştu.
Canan karatay efendigil hocamıza en yakın sormuştum..
ÇOK DAHA İYİ HAMİLELİKTE KULLANSIN KESİNLİKLE YAN TESİR
OLMADIĞI GİBİ SÜT VERİRKEN DE KULLANSIN ANNE ÇOCUĞUN B
AĞIŞIKLIK SİSTEMİ GELİŞİR demişti..
HALA HAZIRDA ms alzheimer cancer crohn ve ük da kullanıcı sayısı
tahminen 1500 ü geçiyor..
EĞER soracağınız başka birşey de olursa 05413492786-02163492786
telefonlarım
sağlıkla kalın. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
se.biçer

|
Tarih: Çrş Ekm 05, 2011 2:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten mi ercan abi bunu duyduğuma çok sevindim. haftaya dr randevum var konuşacağım inşallah bu konuyu. bekle remisyon günleri ben geliyorum teşekkür ederiim  |
|
| Başa dön |
|
 |
se.biçer

|
Tarih: Çrş Ekm 05, 2011 2:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya çok merklıyım farkındayım çok soru soruyorum ama güvenilir bi yerden temin etmek gerekiyomuş ilacı siz artık tecrübe sahibi oldunuz yıllardır. var mı şurdan alabilirsiniz diyebileceğiniz bi yer  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ekm 05, 2011 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
karar verince benimle temasa geçin... hallederiz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
se.biçer

|
Tarih: Prş Ekm 13, 2011 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar doktorumla konuştum tahmin edin sonuç ne... öyle bi ilaç yok prosedürde ben veremem dedi. ben bebek istediğimi bunun için ilaç kullanmak istemediğimi söylediğim halde durumumu hocalarla konuşmuşlar. hocalar imurana yada remicadeye başlayacak kabul etmiyosa onun için yapabilecek bişeyimiz yok boşuna gelmesin buraya demişler. ne demek oluyo anlamadım. şimdi durup dururken niye öyle dediler anlamadım ethylex kullanmak istiyorum dedikten sonra tavırları değişti. böyle bişeye hakları var mı??? daha da gitmem ben o hastaneye:( ercan abi sizden bişey istesem siz hangi hastaneye gidiyosunuz? bu ilaca onay verebilecek bi doktora ihtiyacım var...  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 15, 2011 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
BU İLAÇA ONAY VERECEK DR BULAMAZSIN..
çıkarsız kalırlarsa verecek birileri tabii var..
bu ilacı en çok marmara ünv biliyor .. ama resmi onay tabiiki yok
ama kalkıpta senin dr unun dediğini de demezler.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
|