www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

nedir bu ldn

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İbh da Kullanılan İlaçlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
se.biçer

MesajTarih: Sal Eyl 27, 2011 9:52 am    Mesaj konusu: nedir bu ldn Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba.. anlamadım ne bu ldn nasıl kullanılıyo kısa ve basit bi şekilde anlatabilir misiniz hamileliğe zararı olur mu çok merak ettim çook... icon_silent.gif
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Sal Ekm 04, 2011 8:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=ldn

http://www.barsakforum.com/ldn-low-dose-naltrexone-nedir-ve-neden-onemlidir-vt3348.html?highlight=ldn

sayfalarına bakınız..
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
se.biçer

MesajTarih: Çrş Ekm 05, 2011 9:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ercan abi ilgin ve araştırmaların için ne kadar teşekkür etsek az. Neredeyse 5 yıldır kullanıyosun bu ilacı ve genelde remisyondasın. Hayata remisyonda devam etmek kadar güzel bişey olmasa gerek bizim gibi hastalarda... Anladığım kadarıyla artık tr de de bulmak kolay ilacı. Peki dr ların da fikri değişti mi acaba bu 5 sene içinde ilk zamanlar pek sıcak bakmıyorlarmış. Bu ara bebek sahibi olmayı düşünüyoruz. Duyduğuma göre doğumdan sonra genelde bütün hastalar atak geçiriyomuş. Gebeyken kullanımı konusunda net bi ifade görmedim. Hele acaba süte geçiyo mu o ifadeye hiç rastlamadım ama bu süreç bittikten sonra bende başlayacağım. Çünkü artık benim için doktorlara göre son ilaç remicade geride kalan ilaçların hiçbirini tolere edemiyorum ve remicadeden de çok korkuyorum. Tekrar teşekkürler emeğinize.. Allaha emanet.... xpost_thanks.gif
Başa dön
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Çrş Ekm 05, 2011 10:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hamilelik sırasın da daha evvel aldığım bir soru olmuştu.
Canan karatay efendigil hocamıza en yakın sormuştum..
ÇOK DAHA İYİ HAMİLELİKTE KULLANSIN KESİNLİKLE YAN TESİR
OLMADIĞI GİBİ SÜT VERİRKEN DE KULLANSIN ANNE ÇOCUĞUN B
AĞIŞIKLIK SİSTEMİ GELİŞİR demişti..
HALA HAZIRDA ms alzheimer cancer crohn ve ük da kullanıcı sayısı
tahminen 1500 ü geçiyor..
EĞER soracağınız başka birşey de olursa 05413492786-02163492786
telefonlarım

sağlıkla kalın.
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
se.biçer

MesajTarih: Çrş Ekm 05, 2011 2:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gerçekten mi ercan abi bunu duyduğuma çok sevindim. haftaya dr randevum var konuşacağım inşallah bu konuyu. bekle remisyon günleri ben geliyorum teşekkür ederiim xblink.gif
Başa dön
se.biçer

MesajTarih: Çrş Ekm 05, 2011 2:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya çok merklıyım farkındayım çok soru soruyorum ama güvenilir bi yerden temin etmek gerekiyomuş ilacı siz artık tecrübe sahibi oldunuz yıllardır. var mı şurdan alabilirsiniz diyebileceğiniz bi yer icon_silent.gif
Başa dön
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Çrş Ekm 05, 2011 5:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

karar verince benimle temasa geçin... hallederiz..

Başa dön
se.biçer

MesajTarih: Prş Ekm 13, 2011 6:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

merhabalar doktorumla konuştum tahmin edin sonuç ne... öyle bi ilaç yok prosedürde ben veremem dedi. ben bebek istediğimi bunun için ilaç kullanmak istemediğimi söylediğim halde durumumu hocalarla konuşmuşlar. hocalar imurana yada remicadeye başlayacak kabul etmiyosa onun için yapabilecek bişeyimiz yok boşuna gelmesin buraya demişler. ne demek oluyo anlamadım. şimdi durup dururken niye öyle dediler anlamadım ethylex kullanmak istiyorum dedikten sonra tavırları değişti. böyle bişeye hakları var mı??? daha da gitmem ben o hastaneye:( ercan abi sizden bişey istesem siz hangi hastaneye gidiyosunuz? bu ilaca onay verebilecek bi doktora ihtiyacım var... icon_sos.gif icon_question.gif xpost_thanks.gif
Başa dön
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Cmt Ekm 15, 2011 3:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BU İLAÇA ONAY VERECEK DR BULAMAZSIN..
çıkarsız kalırlarsa verecek birileri tabii var..

bu ilacı en çok marmara ünv biliyor .. ama resmi onay tabiiki yok
ama kalkıpta senin dr unun dediğini de demezler..

Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İbh da Kullanılan İlaçlar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun