| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sesene
|
Tarih: Pts Tem 25, 2011 10:19 pm Mesaj konusu: Nöropatik Ağrı.. |
|
|
Sevgili arkadaslar;
Aranizda "Noropatik Agri" teshisi koyulan varmi. ?
Crohn-Ankilozon Spondilit derken 1 de "Noropatik agri" sorunu ile ugrasiyorum..
Canim fena yaniyor..
Benzer sorunu olan varmi, varsa cozum bulan varmi.? _________________ Crohn / Ankilozon Spondilit / Kronik Periferik Nöropatik Ağrı.
2*50 Immuran.
3*2 Pentesa
3 doz Remicade kullanmis, simdi her 8 haftada 1 doz..
-----------------
Nöropati için; Gabapentin 2*1 600Mg /Antidepresan ilaclari. |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2011 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar çok geçmiş olsun!
Bende metronidazola bağlı noropati yaşamıştım ama yapılan yanlış tedaviden dolayı yaşamıştım bunları verilen ilaçtan dolayı!Vücudumdan toksinler atıldıkçada ağrılarım azalmıştı ve vücudumdaki diğer sıkıntılarda ortadan kalkmıştı!
Sizdeki ağrıların nedenide verilen ilaçlara karşı vücudunuzun tepki vermesinden olabilir mi acaba! Bu agrılar ne kadar zamandan beri var bu ağrılar başlamadan önce yeni bir ilaç kullanmaya başlamış olabilirmisiniz acaba? _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
sesene
|
Tarih: Sal Ekm 11, 2011 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| şirine yazmış: | Merhabalar çok geçmiş olsun!
Bende metronidazola bağlı noropati yaşamıştım ama yapılan yanlış tedaviden dolayı yaşamıştım bunları verilen ilaçtan dolayı!Vücudumdan toksinler atıldıkçada ağrılarım azalmıştı ve vücudumdaki diğer sıkıntılarda ortadan kalkmıştı!
Sizdeki ağrıların nedenide verilen ilaçlara karşı vücudunuzun tepki vermesinden olabilir mi acaba! Bu agrılar ne kadar zamandan beri var bu ağrılar başlamadan önce yeni bir ilaç kullanmaya başlamış olabilirmisiniz acaba? |
Rutin ilaclar disinda zaman zaman ekleme/cikarma oluyor.
Noropatik Agri ya SpondilitArtrit sonrasi yakalandim.
Ilave edilen tek ilac Remicade ve Vereme karsi I.N.H adli tiberkuloz ilaci.
Bu ilaclarinda Noropati yaptigina dair bilgi yok.
Agrilarim yaklasik 5 aydir var. Ve 1 gun bile kesilmedi. 7/24 agiriyor. Hafifledigi anlar var ama kesildigi an yok.
Doktorum direk kas ustune Kortizon zerk etme tedavisi dahil hepsini yapti. Ama agri kesilmedi.
En son hastahanede yattim ve 14 gun boyunca bu agrimi cozmeye calisti.
Ama cozulemedi.
Ben de doktoruma ; Klinik olarak agri izah edilemiyorsa, psikologa goruneyim dedim. Olur ya psikolojikdir..
Yanit : Hayir agri klinik olarak izah ediliyor ama agri kesilemiyor.
Neden kesilemiyor dedigim de.. Ana hastalik cozulemedigi icin, komplikasyonunu cozmek guc oluyor..
Ozetle : Crohn dedik, onla yasamaya alistim. Ardindan SpondilitArtrit, onla da yasmaya alistim.
Ama su meret canimi cok yakiyor.. Bunla yasamaya da alisacagim. _________________ Crohn / Ankilozon Spondilit / Kronik Periferik Nöropatik Ağrı.
2*50 Immuran.
3*2 Pentesa
3 doz Remicade kullanmis, simdi her 8 haftada 1 doz..
-----------------
Nöropati için; Gabapentin 2*1 600Mg /Antidepresan ilaclari. |
|
| Başa dön |
|
 |
|