| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 1:22 pm Mesaj konusu: OH OH BU NE BOLLUK |
|
|
Ben sevindirik oldum yeni kullanıcılarda gelirmiş,böyle beş kişi birden çevrimiçi olurmuş.ne zaman girsem ya yanlızım yada en fazla 3 kişi oluyor kayıtlı kullanıcı..bugün gözüme pek bir bol göründü.Maşallah....Maşalllah...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Edanil Misafir
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
GÜLCAN uygun oldukça zamanki malum işy katılım olunca konuşmalara ve gelen mesajlara yorum katılımı oluyor haliyle bakalım topl nasıl olcak |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Toplantı güzel olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |
Edanil Misafir
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Peki sayın bşk dediğiniz gibi ossun bencede ya sorun olmaz katılım yoğun gibi demi İskender Ank, İst, Kayseri, Manisa var İzm ve diğer şehirlerde olabilecekmi gerçi 3 Mayıs pazar günü buluşma erken olcak cmt olsa bir sonraki günde dinlenme esnek zamanlama olabilirdi ama umarımki aksilik olmaz gelişlerde bizler evsahibi konumundayız buyrun bakalım form üyeleri mekan fena değil emekde Ank nın nezih semtlerindendir
bir Ankaralı olarak söylüyorum ah bide deniz olsaydı büyük özlemimiz gerçi Akçakoca ve Amasra bize enyakın yerler 4 saat sürüyor ama güzelim egem ölemi ahhh İzmirim ah çok başkadır Bir İzmir sever olarak İskender beni daha iyi anlar çünkü benim diğer iş alanım turizm yani rehberimde (Bodrum) Ankarada olan üyeleri ogün görücem sadece Cengizi biliyorum konuşuyoruz bizzat tanımıyorum az zaman kaldı hadi hayırlısı huzur ve sağlıkla gidip gelinmesi dileğiyle diyorum....... |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 6:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de kimseyi yüzyüze tanımıyorum, artık orada tanışırız, Edanil burç işlerine pek inanmıyordum ben ama burçların karaktere yön verme gibi bir özelliği olabilir, bugün kendi burcumla ilgili birşeyler okudum da, hakkaten beni anlatıyordu.. Sen de artık toplantıda burçlar konusundaki bilgilerini bizlerle paylaşırsın.. Tahmin edersin belki burçlarımızı, güzel olur öyle.. Görüşmek üzere.. _________________ 1999'dan beri Crohn
2x2 salazophyrin, Imuran (50 mg./gün), 1x1 gr. balık yağı |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 7:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ANKARALILARA DUYURULUR....
Cumartesi den geliyoruz...
Bilgilerinize....
Akşam ANKARA'nın havası nasıl bakalım ...?
Şahsım adına ben biliyorum geçen gelişimden ama ...
(0YA ablamıza duyurulur. .)
------------------------------------------------------------------ _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 919 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Muhabbet var anlaşıldı.. :)
Bizim de kalacak yerimiz olsa bir gün önceden gelirdik.. Ama maalesef Ankara da oturan akrabamız yok.
Ankara dışından gelenler erken gelecek..
Duydum ki Ankaralılar uykuyu çok seviyormuş..
Onlar gelene kadar biz acıkırız haberiniz olsun..
Bir de tok karına içmemiz gereken ilaçlar var..
En geç 8:30 da biz ordayız.. Önce kahvaltıyı yaparız.. Sizle de midemizde yer kalırsa geç kahvaltı yaparız :) _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
keşke evim 3+1 veya 4+1 veya 5+1 Allah ne verdiysse olsaydı,2+1 olunca bide müstakil eski tip inan bir gün değil üç gün önceden yatak yorgan ayarlardım.ama inşallah bir dahaki ankara oturumuna kadar ben hayalimdeki bahçe içi dublex evi yapmış olurum hatta mevsim yazın başlarıdır, bahçeye ektiğim domatesler biberler salatalıklarda çıkmış olur,benim bahçede piknik yaparız.birde semaverde çay demleriz....oy oy oyyy.... |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1517 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | Bizim de kalacak yerimiz olsa bir gün önceden gelirdik.. Ama maalesef Ankara da oturan akrabamız yok. |
ben bir yıldır aile olduk artık diye düşünüyordum  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 919 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| imre yazmış: | ben bir yıldır aile olduk artık diye düşünüyordum  |
Teşekkürler imre..
Başka bir zaman inşallah.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş Nis 23, 2009 1:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Arkadaşlar cumartesi gelecek olan arkadaşlar için imkanlar ölçüsünde yer ayarlamaya çalıştık. Bana bir gün önceden gelmek isteyenler ulaştı. Talepler doğrultusunda 6 kişilik yer ayırttık. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Prş Nis 23, 2009 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
bendemi bir gün öncesinden gelsem acaba kararsızım  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
|
Tarih: Prş Nis 23, 2009 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
İmre sen zaten Ankara'da değil misin? _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Prş Nis 23, 2009 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
ankaradayım da arkadaşların ankarada olduğunu bilmek ve onları görememek( toplantı zamanını sabırsızlıkla beklemek sıkıcı olur herhalde) _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Prş Nis 23, 2009 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Cumartesi akşamı bir yerlerde oturup takılacağız biz. Bekleriz eşinizle |
|
| Başa dön |
|
 |
|