| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ersan
|
Tarih: Sal Oca 15, 2008 5:21 pm Mesaj konusu: özel günler yaşıyorum |
|
|
özel günler başlığı altında yazıyorum bu yazımı .
Çünkü hayatımın akışını değiştirdiğim .radikal kararlar aldığım ,benim için özel günler yaşıyorum bu günlerde
Emekli olduğum 1 hafta oldu .
yani 38 yaşındayım 11 senedir çalıştığım şirketten emekli olalı 1 hafta oldu .
%50 crohn hastalığı raporumla erken emekli oldum artık .yeni bir hayat beni bekliyor arkadaşlar bu özel birşey değilde ne ?
ve bugün artık yeni işime başladım .
zaten mevcut olan izmit sanayi sitesindeki abimin işlettiği rulman şirketine ortak oldum .
bugünde önemli bir gün benim için .
artık sağlığım el verdiği sürece burdayım ..
hatta sanayi işiyle uğraşan arkadaşlar ve diğer tüm arkadaşlar .
rulman ve ekipmanlarıyla hatta ağır veya hafif sanayi ile ilgili ne sorununuz ve isteğiniz varsa ben artık burdayım.
yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Ersan Akarsu
Rulekip ltd şti.izmit-kocaeli
ersanakarsu@gmail.com
0262-3355900-01 .
GSM:0 533 7221143 _________________ saygılarımla
ERSAN AKARSU
Rulekip Ltd.Şti izmit-KOCAELİ
0 262 3355900-01
ersanakarsu@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Oca 15, 2008 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevindim Ersancığım. Hayırlısı olsun. Umarım bundan sonraki yaşamında başarılı ve mutlu olursun.
Kendine iyi bak. Saygılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
YESIM
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ersan Bey Hayırlı olsuuunnn.
Darısı bizlere olsun inşallah.Benimde şu aralar tek dileğim emekliliğimi tadını çıkarabileceğim bir dönemde olabilmek.(32 YAŞIMDAYIM ):lol:
İnşallah emeklilik günleriniz hep mutlu sağlıklı ve neşe içinde geçer. |
|
| Başa dön |
|
 |
ersan
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkür ederim arkadaşler darısı inşallah sizin başınıza .emeklilik konularında da yardımcı da olabilirim _________________ saygılarımla
ERSAN AKARSU
Rulekip Ltd.Şti izmit-KOCAELİ
0 262 3355900-01
ersanakarsu@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Çalıştığım kurum özelleştirme kapsamında. Ben de %50 oranında bu kurumda özürlü
statüsünde çalışıyorum. Yakın gelecekte emekli olmayı düşünüyorum.
Kafamda tasarladığım bazı işler var. Bu yönde kendime uygun zemin hazırladığımda
kurumuma veda edeceğim.
Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aranızda ki heralde en yaşlı benim..Ersan kardeşimize hoş geldiniz diyorum ..Yeniden görüşmek çok güzel.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ersan Bey, ben de emekliliğinizin hayırlı olmasını diliyorum. Anladığım kadarıyla, Crohn'dan dolayı yüzde 50 oranında özürlü raporu alıp emekli oldunuz. Yani bu emeklilik malulen emeklilik dediğimiz olay değil mi? Yani benim bildiğim kadarıyla belli derecede özürlü olunca 10 yıl sigortalı olarak çalıştığımızda malulen emekli olabiliyoruz. Sizinki de böyle bir durum değil mi? Bir de, emekli maaşı olarak, 50-60 yaşına kadar çalışıp alacağımız emekli maaşından biraz düşük alıyor olmalısınız, çok fazla farkediyor mu onu merak ediyorum. Ben de 4 yıl kadar sonra 10 yıllık memuriyete ulaşacağım. Belki ben de düşünebilirim, en azından mecbur kalırsam emekli olabilirim sanırım.. Bu emeklilik konusunda biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler :) _________________ 1999'dan beri Crohn
2x2 salazophyrin, Imuran (50 mg./gün), 1x1 gr. balık yağı |
|
| Başa dön |
|
 |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 6:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun ersan bey darısı inş. diğer isteyen arkadaşların başına :D kendi işiniz olunca daha rahat olunuyo... _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cengiz Bey özür grubuna bağlı emeklilik iki gruba ayrılıyor.
1- Malülen emeklilik( Vücut fonksiyonlarının en az %66 sını kaybetmiş olmalısınız, 10 yıl şartıyla birlikte).
2- Sakatlık derecesine göre emeklilik(Burada da en az %40 kayıp, 15 yıl ve 3600 gününüz olmalı.
Saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
Numan Narin
|
Tarih: Cum Oca 18, 2008 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Emeklilik konusu gerçekten bizim için çok önemli, benimde şu anda 4 senem var hak elde etmek için, 4 seneyi doldurduktan sonra emekliliği düşüneceğim. Uzun remisyon dönemleri için bizlerin stresten ve yorucu iş hayatından uzaklaşması gerekir. Maaşlar tabiki ihtiyaçlarımızı ne kadar karşılar o da ayrı bir konu. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Cum Oca 18, 2008 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Malulen emeklilikte maaş düşük oluyor. Eğer sakatlık durumunda emekli olursanız, normal emekli olandan %10 fazla emekli maaşı bağlanıyor. Saygılarımla. |
|
| Başa dön |
|
 |
Güler
|
Tarih: Çrş Hzr 03, 2009 7:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Ersan Bey merhaba,
emeklilikle ilgili 15 Ocak 2008 tarihinde yazmış olduğunuz yazınızı yeni okudum. Emekli olalı bayağı olmuş ama ben yine de hayırlı olsun diyorum.
Bende 13 yıllık crohn hastasıyım ve makattan 5 fistül ameliyatı , karından 2 ameliyat geçirdim ve bağırsaklarımın 27 cm alındı.
Şimdi benim sormak istediğim % 50 rapor alırken hastalığınız hangi aşamadaydı ve ameliyat geçirmişmiydiniz ve işlemlerde takip ettiğiniz yol hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Çünkü bende 16,5 yıllık devlet memuruyum ve emeklilik için yakın zamanda işlemleri başlatmayı düşünüyorum.
Sağlık dolu günler dileğiyle , teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
|
| Başa dön |
|
 |
yiğido