balikadam
|
Tarih: Cmt Nis 23, 2011 5:46 pm Mesaj konusu: Ozel Karbonitrat Diyeti TUM LISTHEPSI 'U.Kolit' TEDAVI |
|
|
Selamlar Arkadaslar,
Kisaca kendimi tanitayim.
33 yasindayim
yaklsik 1 sene once kolonoskopiye girdim
kalin bagirsagin tamami Ulser olmus
Bana doktorum asacol ( mesalamine) agizdan gunde 6 tane ve canasa - mesalamine popodan Aksamlari 1 tane.
Doktorum bana dedigi, bu hastaligin tedavisi yok. hic bir yemekle veya gida ile baglantisi yok
Tabiki oyle diyecekler. Bu iste cok buyuk bir rant var. Ilaclar cokpahali. Ameliyatlar cok pahali...
Ayriyeten gunde 10 farkli bitkisel ilac (Internetten buldugum, insalarin iyi olurdiye yazdiklari)
Bu kitabi ve diyeti daha bir hafta once buldum.
18/4/11 den beri yapiyorum
Hayatim degisti.
kanamalar azaldi ve azalmaya devam ediyor
Hicbir ilac kullanmiyorum. L -Gulutamine - B vitamine Complex -Zinc haric.
Kitaba gore ve insalarin deneyimlerine gore, 1 ayakadar 90% gelisme oluyordiyorlar.Ki hakkatten ben 6 gunde bunun cok faydasini gordum.
Bu liste sizin kanununuz gibi olmali. Kullanmalisiniz
3seneden beri bu hastaligi cekmekteyim ve artik bu cile bitmeli diyorum ve bitecekte.
1. asamayi tamamladik. Elimizde bir KANUN numuz var.
Baska bir degisle. Bu asagidaki listedekinlere uymayan olursa, omrunun sonunakadar bu hastalikla mucadele temek zorunda kalacak. hatta Bazilariniz mucadeleden bikip usanip ameleyiyat bile olup Kalin bagirsaginizi aldiracaksiniz.
Unlu sarkici Sertap Erenerede olan budur. Kendiside Ameliyat gecirip Kalin bagirsagini aldirmistir.
Hayat bir denklem. Bu denklem bozulursa , hersey altust olur. Bizim Vucut denklemimiz bozuk. Bizim kotu dedigimiz Bakteriler kalin bagirsakta egemenliklerini kurmuslardir. ve simdi onlardan geri almamizin zamani geldi. Enbuyuk 2 silahimiz vardir. 1. si Asagidaki kanunlara uymak. 2. si EV yapimi Yogurtla SALDIRMAK. Onun tarifinide asagida verecegim.
Yasalara uyarak, Kotu bakterilerin yemeklerini kesecegiz. onlar ac kalirken ve cogalamazken, EV YAPIMI YOGURTLA, yararli bakterilerle Kalin bagirsagimizi geri alacagiz
Kalinbagirsakta Yaklasik 200 trilyona yakin Yararli Bakteri bulunmaktadir (NORMAL Insanda). 1 kap EV YAPIMI yogurtta 700 milyara yakin yararli bakteri bulunmaktadir. Yogurdu yedikten sonra, mide asidi ve diger yipratici ogeleri dusundukten sonra, yaklasik 100- 250 milyara yakin yararli bakteri kalin bagirsaga ulasmis olur.
2. asama sizinle mumkun oldugunca Yemek tariflerini paylasacagim
Biliyorum UNlu urunler , Pilav, Patates yasak. Ama alternatifivar.
Ben su addresten Findik unu buldum . http://www.findikshop.com/content/view/56/73/lang,tr/ Bununla sagidaki tarifi ekmek niyetine yapanilirsiniz.
-2 kap Findik unu
-4 yumurta (Aki ve sarisi)
-yarim caykasigi cep sodasi
-yarim caykasigi tuz
-yarim kasik EV Yapimi Yogurt
Hepsini mikserde karistirip, tavada pisirin.
Burda ben badem unuyla basladim.
Bana e-mail atabilrsiniz. ben size listeyi excell veya PDF formatindada gonderebilirim. bunu bastirip yaninizda tasiyiniz. ezbere biliniz.
Sizden sadece 1 AY denemenizi tavsiye ediyorum. SADECE 1 ay. Idda ediyorum 1 hafta sonra yeniden dogmus gibi olacaksiniz.
EV YAPIMI YOGURT TARIFI (24 saat)
-bilindik bir markanin sutu alinir
-kaynayincaya kadar kaynatilir.
-sonra oda sicakligina kadar sogutulur. ilik olmasi gerek(serce parmaginizla olcebilirsiniz derecesini)
-organik yogurt veya tadinit bir markanin yogurdu olur.
-birkaba bu yogurt konur ve uzerine birkasik ile oda sicakligida sogumus sutle karistirilir.
-bu karisimi sutun icine konur ve karistirilir.
-bir kapak ile tencere veya neyde kaynattiysaniz o kapanir
-Tencerenin uzerine battaniye ve diger kiyafetler kapanir. Cunku tencerenin 24 SAAT oda sicakligindan daha birazdaha fazla bir derecede kalmasi gerekmektedir.
-unutmayin 24 SAAT kesinlikle kalmali. az kalirsa bakteri az olacak ve sut orani yuksek olur. sonra yarar derken zarar olur.
-Ev yapimi olmali. 24 SAAT mayalanmada bekletilmeli. Disardan aldiginiz yogurt. 4 saatte yapildigindan yetiri miktarda YARARLI bakteri uretemedigibi, Sutteki Laktoz, Yarali olan galaktoza donusememektedir. Laktoz bizim icin zararlidir. Kotu bakterileri besler.
(bu tarif kitaptan aldim)
Yemek taifleri
Sabah
Muz -elma- Kaynamis yumurta- Badem unundan veya Findik unundan yapilan ekmek. (Kanun listesindeki herhangi bir meyvede olabilir YASAL olan)
Oglen-
Salata- Balik veya tavuk- veya- Hindi (Listeden secin YASAL olmali.)
Aksam -
Salata- Balik veya tavuk- veya- Hindi (Listeden secin YASAL olmali.)
Ben kendim Kofte yapiyorum : Hindi veya tavuk gogsu + sarimsak +saogan+baharatlar Blenderda karistiriyorum. Disarida satilan kofte baharatlari YASAK. icinde Nisasta veya baska katki urunleri vardir.
SUNU IDDA EDIYORUM. kANUNLARI HARFI HARFI NE UYGULAYIN VE 1 SENE SONRA DOKTORA GIDIP KOLONOSKOPI OLUN. DOKTOR SIZE SORACAGI SU ANGI BASKA ILACI KULLANDIN :) Bunu kullanlarin nerdeyde 95% yakin kesim hastaliktan kurtulmustur.
Selamlar&Saygilar
 _________________ Selamlar
Yigitozdemir@gmail.com |
|