| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
iyesilsoy
|
Tarih: Pts Ksm 21, 2011 7:49 pm Mesaj konusu: Primer sklerozan kolanjit (PSC) |
|
|
KARACİĞER FONKSİYON TESTLERİM HEP YÜKSEK ÇIKIYOR.
Primer sklerozan kolanjit (PSC) TEŞHİSİ KONDU. Ü.K BERABER OLUŞUYOR BU HASTALIK.
BİYOPSİ YAPILMASI İÇİN;
DR UM ANK. İBNİ SİNAYA SEVKEDECEĞİNİ SÖYLEDİ? BİYOPSİ İÇİN DENEYİMLİ KİŞİLERİN YAPMASI GEREKİR
NE YAPMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ? |
|
| Başa dön |
|
 |
bengi
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2011 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Merhaba, banada 7 ay önce PSC teşhisi kondu. Bende parça almadılar benim safa kesesi kanalımı tıkanmıştır stente açtılar 1 ay sonra stenti çıkardılar.Karaciğer enzimlerim tavan yapmıştı çok şükür düştü. Şimdi 3 haftada 1 sonra 15 günde 1 ayda bir derken 3 ayda bire düşürdüler tahlillerimi.Senede 1 de emar verdiler. Ben İST marmara tedavi görüyorum ama parça için çok iyi bir doktor olması gerektiğinide biliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
iyesilsoy
|
Tarih: Pts Şub 13, 2012 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
parçadan kastınız nedir?
biyopsi mi?
bu arada özür raporu aldınız mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
bengi
|
Tarih: Sal Şub 14, 2012 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
|
evet biyopsiyi kastettim.Şimdi durumunuz nasıl peki hastalık gidişatı ile ilgili doktorunuz nasıl kontrolaltında tutuyor.merak ettiğim için soruyorum.Ben özür raporu almadım.Allah hepimize şifa versin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
iyesilsoy
|
Tarih: Cmt Mar 31, 2012 1:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bengi yazmış: | | evet biyopsiyi kastettim.Şimdi durumunuz nasıl peki hastalık gidişatı ile ilgili doktorunuz nasıl kontrolaltında tutuyor.merak ettiğim için soruyorum.Ben özür raporu almadım.Allah hepimize şifa versin.. |
şu an sadece ursafalk kullanıyorum. 4& 250 mg
ve çörek otu yiyorum.
KISMEN DAHA İYİYİM.
TEDAVİMİ BATMAN DA SÜRDÜRÜYORUM. 1 AY SONRA KISMET OLURSA İST- A GİDECEM ORDA KİME GİDEBİLİRİM?
SİZ NERDESİNİZ? |
|
| Başa dön |
|
 |
bengi
|
Tarih: Sal Nis 03, 2012 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Ben istanbuldayım. İstanbul Marmara eğitim araştırmada Prof.Osman Cavit Özdoğan var ben orda takip ediliyorum sizde gidebilirsiniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|