| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bbuslu
|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 12:13 pm Mesaj konusu: q |
|
|
hjjfk _________________ 3 yıldır ÜK
En son bbuslu tarafından Sal Ağu 10, 2010 5:08 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 12:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Entocot lavmanı dene. Kısa süre sonra kanamaların kesilecektir. Çok geçmiş olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
bbuslu
|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
111 _________________ 3 yıldır ÜK
En son bbuslu tarafından Sal Ağu 10, 2010 5:11 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
ercan
|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Size çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
(Yalnız teşbihte hata olmaz demiş atalarımız.) |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 919 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun da, bu başlık hiç güzel olmamış.. O kızın bizim hastalığımızla ne alakası var..
Hepimiz hastayız, ama o kız yaşamıyor..
İlgi çekmek için böyle başlık atmanıza gerek yok..
Burada herkes yazılanları okuyor ve her soruya cevap veriyor..
Kısa sürede iyileşmeniz ve böyle başlıklar atmamanız dileğiyle.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pzr Ağu 08, 2010 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun.
Bende Semiyle aynı fikirdeyim başlıktan hiç hoşlanmadım,açıkçası beni çok rahatsız etti.
Öncelikle Sn. Adminden başlığı değiştirip konuya uygun daha mantıklı bir başlık yazmasını rica ediyorum.
Sn Bbuslu sizin şikayetlerinize gelincede İskender Entocot'u önermiş ama,bence Entocottan önce Salafolk lavmanı demeyin iltihaba karşı kesin çözümdür çünkü kendimden biliyorum.Ama kanamaya pek etkili olacağını düşünmüyorum.Kanamayı durdurmak içinde içesinde E vitamini fazla içermeyen(çünkü tamamiyle içermeyen bulamazsınız) bir balık yağı kullanmanızı öneririm düzenli şekilde.
Şimdi aklınıza takılabilir neden tek ilaç yerine 2 şey kullanayım diye;bunun açıklamasınıda şöyle yapayım.Entocot kanamayı direkt durdurababilir ama içerinde kortizon vardır.Direkt bir bağışıklık baskılayıcı kullanmaktansa ben kendi açımdan diğer yöntemleri denemeyi yeğlerim.
Benim sağlığım benim için ne kadar önemliyse sitemize gelip sorununu paylaşan herkesinde sağlığı bizler için o kadar önemlidir.Elimizden geldiğince bilgimiz elverdiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Geçmiş olsun.
Ayrıca Asocol fitil nasıldır bilmem ama salofalk Fitil bende daha çok kanamaya ve fitilin olduğu bölgede yanmaya ve tahrişe neden olmuştu bundan dolayı doktorlarım hemen kullandırmayı bırakmışlardı. _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
ercan
|
Tarih: Pts Ağu 09, 2010 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
| ercan yazmış: | Size çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
(Yalnız teşbihte hata olmaz demiş atalarımız.) |
Bu ata sözüyle bende yapılan benzetmenin yalnış olduğunu vurgulamaya çalışmıştım. Bu başlık değiştirilirse yerinde olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Çrş Ağu 11, 2010 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bbuslu yazmış: | | arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için...böyle bir foruma katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. |
Sayın bbuslu merhabalar,
Bu düşüncelerinizi ne değiştirdi anlamadım.
Paylaşımlarınızı kaldırmanızın doğru olmadığını düşünüyorum.
Eleştiriler paylaşımlarınıza değildi...
Eleştiriyle birlikte herkes size yardımcı olmaya çalışmıştı...
Yanlış anlamaları düzeltme yoluna gitmak en doğru,
yapılacak iş diye düşünüyorum.
Saygılarımla. |
|
| Başa dön |
|
 |
|