www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

RAMİCADE ye Rağmen Remisyon yooooooooook

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Prf.Dr. Canan M. Karatay Efendigil
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceylanpınar

MesajTarih: Cum Arl 23, 2011 4:09 pm    Mesaj konusu: RAMİCADE ye Rağmen Remisyon yooooooooook Alıntıyla Cevap Gönder

selam
Mesane ye fistülüm var 10. remicade uygulaması şuan fistül tamamen aktif
çok zor bir durumdayım yokmu yardım edebilecek bir bilgiye sahip kaderdaş yada Alim
5 yılldır en uzun remisyon 3 defa 45 ila 50 gün Bıktım Hayatımdan ve bu crohn iletinden benmi deşsem şu bağırsakları diye düşünmeden edmiyorum Psikolojim çok bozuldu hayat kalitesi çok zayıf .
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ApoLLoNx

MesajTarih: Cum Arl 30, 2011 11:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Geçmiş olsun. Ama bağırsakları söküp atmak ÜK'deki gibi çözüm değil malesef, crohn sindirim sistemi rahatsızlığı olduğundan ağızdan bağırsağa kadar heryerde tutulum gösterebilen bir hastalık. Bende de crohn var bağırsaklarım delindi ve mecburen ameliyata girdim, ve ameliyatla crohnlu bölgemi de aldılar şuan için iyiyim ama bu iyileştim anlamına gelmiyor. Daha moralli olmaya çalış, başka bir doktorlada görüşebilirsin belki farklı bir alternatif çözüm getirebilir.
aslanseyit

MesajTarih: Pzr Oca 22, 2012 12:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu hastalikta insanin canindan bikmamamsi elden degil, bende son 5-6 yildir cekiyorum bu hastaligi en fazla remisyona girdigim donem 3-4 ay... pentasa,salofak,imuran, infilaximab, yani akla gelen her ilaci kullandim degisen bisey yok, ustelik dogal besinlerden balik yagi, keten tohumu, zerdacal, zencefil, corek otu, gibi akla gelebilecek yada tavsiye edilen herseyi denemdim ama maalesef hayatimin tuvalette gecmesinden biktim............

morelinizi bozmak icin yazmiyorum umarim bigun hepimiz kurtulacagiz bu hastaliktan ama en onemlisi yuksek moral ,eger pozitif bi insansaniz daha kolay bu hastalikla yasmak,, maalesef ben artik pozitif olamiyorum psikoloji diye bisey kalmadi bende ...

hepimize gecmis olsun........ saygilarimla........
8X500mg PENTASE
150mg IMURAN
8 haftada bir INFLIXIMAB DRUG(bir cesit serum)
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Prf.Dr. Canan M. Karatay Efendigil Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun