| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
safak01
|
Tarih: Çrş Hzr 03, 2009 1:17 pm Mesaj konusu: REMİSYONA GİREMEDİM |
|
|
Arkadaşlar nisan ayının 1 de ilk gözle görükür kan belirtisi görmüştüm ve doktora gittim taliller normal idi dokroruma kendi istegimle kolona bakılmasını istedim ımuran 75mğ asakol 2400mğ balıkyağı tableti salafok lavman arasıra kullanıyordum ve kolona baktırdım ve ımuranı kullanmıyormusun diye sordu ve aşırı iltihap oluşmuş dedi ve methotrexate flokon iğne verdi 25mğ yaptırıyorum haftada ve kanama fazlalaştı bazan ağrı oluyor bazan olmuyor wc büyük 5 kadar çıktı sayısı ve ortalama 3 oluyor şuanda ama hala kanama var ishal değilim yediklerime dikkat ediyorum böyle giderse doktora görükeceğim ama geçen yılda olmuştum doktor ameliyat gekli iyibir cerrahla görüş demesi beni endişelendiriyor ameliyat çözüm olsa olunmayı düşünür insan ama sıkıntılar devam edecek ve çıkmaz yola girecek gibi düşünüyor insan belki bir gün tamamen iyileşme olacak ve kökünden kurtulacağım umudu hep var ve ALLAH ın izniyle olacakda ve bunu göreceğim inşALLAH saygılarımla geçmiş olsun herkese dileklerimle. _________________ beterin beteri var haline şükret dostum |
|
| Başa dön |
|
 |
figen

Kayıt: 17 Mar 2009 Mesajlar: 173 Konum: Şarköy Hastalık: Crohn
|
Tarih: Çrş Hzr 03, 2009 6:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok geçmiş olsun...:( ama sana tavsiyem ilaçlarını arada değilde düzenli al ve yediklerine dikkat et ve kesinlikle moralini yüksek tut...bizler buradayız umarım biran önce herşey yoluna girer... |
|
| Başa dön |
|
 |
|